Hadi kocayi bosadim. Oglani napcam? Velayeti babaya mi versemErkek yengeclerden uzak durun
Hadi kocayi bosadim. Oglani napcam? Velayeti babaya mi versem
İlerde oğlum olursa yengec burcu olmasın sonra gelin arkamdan saydirir
Benim hayatimda temmuz kutlu dogum ayidir. Esim oglum cok yakin kiz arkadaslarim hep yengec. Burda yazilan herseye katiliyorum. Yengecin bir kova olarak beni en kıl eden ozelligi degisime kapali olmasi, konfor alanindan mumkunse asla cikmamasi.
Buraya da yengec oglumun bebeklik fotisini birakayim.
Eki Görüntüle 3290141
Sıktığım meyve suyunun buyuk bardagini babasina verdim diye kiskancliktan tam 1,5 saat aglayan bir yengec cocugu suan.Maşallah oyy yengeç bebesi
Yok be ben kıskanç değilimYengecler doğa da canlı olanı diyorum çok severim çok tatlılar.
Yengeç Burcu çok çekingendir ,neşeli de oluyor ama depresyona da çok yatkın. Meşhur bilinen az gezmeyi sevmesi. Bilindik ortamlar da daha rahat etmesi.
Evhamlı ve şüpheci yanpirikler.
Evlilik insanlarının yegane temsilcisi. Çok iyi baba modeliaile kavramının pozitif savunucusu yürû bee. .. Romantiktir hediyeler almayı sever şımartır insanı.
Alıngan olması oldukça can sıkıcı olabilir. Ve çok kıskançtırlar.
Sıktığım meyve suyunun buyuk bardagini babasina verdim diye kiskancliktan tam 1,5 saat aglayan bir yengec cocugu suan.
Yok be ben kıskanç değilim
Evet evet gordum ondan yazdim. “Neden ona verdin? O benden daha mu guclu olsun? Bari kahvalti verme ac kalsin.” Bir kere de sokakta sevdigim kopek ona havlayinca kopegi kiskandi. “Hic tatli degil onu sevme”Hahahha yengecle ilgili en son attığım şeyi gördün mü gümbür gümbür yengeç erkeği geliyor desene büyüyünce ooo
Akrepkıskançlığını kesinlikle birşey bastırıyo yükselenin ikizler mi yoksa
Yengece akrep kombosunun kiskanc olmama sansi yok. Kendini törpülemişsindir belki.
Babamı çok aşırı kıskanırım bu geçerli mi kıskançlık içinYengece akrep kombosunun kiskanc olmama sansi yok. Kendini törpülemişsindir belki.
Biran düşündüm de eşimle annemlere gidince eşim benden önce babamın elini öpmeye kalkınca sen dış kapının dış mandalısın o benim babam ilk ben öpecem diye hasetlenirimNeöyyyy birde akrep o daha manyak bir kıskanç ama. Yok bu Pepe olmamış geri iade.
(Şaka şaka)
Evet evet gordum ondan yazdim. “Neden ona verdin? O benden daha mu guclu olsun? Bari kahvalti verme ac kalsin.” Bir kere de sokakta sevdigim kopek ona havlayinca kopegi kiskandi. “Hic tatli degil onu sevme”
Babamı çok aşırı kıskanırım bu geçerli mi kıskançlık için
Esimi kıskanmam kendi de der hep beni neden kıskanmıyorsun diyeEvet sayılır tabi elle tutulur birşey bulduk sonun da. Ailesini de nasıl kıskandıklarını gördük.
Esimi kıskanmam kendi de der hep beni neden kıskanmıyorsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?