el becerisi gerçekten yengeçlerde mevcut bence.Ben dikiş dikmeyide beceriyorum.Kafamdan kıyafet tasarlamayıda.yemek yapmayıda.Sevmeden yaptığım işler bile beğenilir.Valla taktir ediyorum bayanlar bizi :) mesleklerinizde çok güzel öğretmen olsam mesela okuyacağım bölümün öğretmenliğini düşünüyorum ilerde eğer gece sabahlara kadar çalışmaktan sıkılırsam radyo tv öğretmenliği yapabilirim liselerde neden olmasınnn eee yokmu başka yengeç hanımı ve mesleği ev hanımı da mükemmel olur bizden
bu somurtkanlık herkese selam vermemezlik bence tüm yengeçlerde vardır.Bende aynı senin gibiyimBen de bı de şeytan tüyü vardır..belki de burcumla ilgili..cunku oyle Afet. Filan değilim..normal güzellikte bı turk bayaniyim ama ilk okul orta okul lise universite..tanıdığım tum mekanlarda inanılmaz arkadaşlık ve çıkma teklifi alırdım..somurtkan ve selam vermeyen bı tip olmama rağmen..makyaj filan de yapmadım..bu durumu hic anlamadım ama benim icin hep kavga etmiştir erkekler..hep bı mücadele,,..beni bı tanısan lafları..ömrümün sonuna kadar beklerim demeler ve hakketen beklemeler tum universite boyunca...zavallım..
bence bendeyi bu şeytan tuyu olayı da burcumdan kaynaklaniyor
Uluslararası ticaret öğrencisiyim. Ticaretle, ekonomiyle alakalı şeyleri severim. Bankacı olabilirim mesela mezun olduktan sonra, keşke bankacılık okusaydım :) Yemek yapmayı sevmiyorum maalesef, ayrıca el becerim de yok. Sadece hızlı hareket ederim. Temkinliyim, garanticiyim, beklemeyi ve bekletmeyi kesinlikle sevmem. Yoksa ben yengeç değil miyim?:26:
Ama ben genelde bekletiyorum ya.
Biraz oyalanayım da yine bekletilmeyeyim derkeeen...Hep geç kalırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?