Yengeç Burcu 22 Haziran - 23 Temmuz Yengeç Nasıl Bir Tiptir ?

"ama bazen kendi kabuguna cekilio ulasılmaz oluyo kendini dinlio bi süre sonra dönüp gelio aldatıo desem aldatmıo da anlayamadım bu huyunuzu"

bu konuyu hala cözmedim acaba bazen yalnız kalmaya mı ihtiyac duyuyo ne biliyim kendi içnde cözemediği sorunlar var da bana mı sölemio kendi kendine halletmeye calışıo acaba ? ... yengecler bi yardım edin bakiiyimmm

bu ozellıkler de var benım sevgılımde esranıl butun yengecler aynı sanırım ama farklı olanları da vardır tabı bole davranınca ben ustune gıdıyorum genelde bi sorunu mu var dıye ama konusunca bışey olmadığını anlıyorum bence sen de ole yap açılmasını sağla yerimseniben

slm...sevgili yengeçlerr...ben yengeç olduğum için hep terkediliyom çünkü ben cokk kıskançmışıımmm sizdede var mı?benneyaptımki

valla üzerine gittikce benden soguyo gibime gelio yaa. o nedenle raht bırakyım diorm ama o da olmuo yani ilgisizlk kötü bence ara soguyo. bilmiom napcagmı.ama hep kendisi haklı hiç baska bi alternatifi kabul etmio yaa :)a.s

evet bana da uyuyo ama tembellik uymuyo eşimde yengeç bende yengeç kimin ne düşündügünü okurum karsımda

evet bana da uyuyo ama tembellik uymuyo eşimde yengeç bende yengeç kimin ne düşündügünü okurum karsımda

bende okurum ama söylediğimde kuruntu yapiyosun diyorlar oysaki çok kuvvetlı hissediyorum ama insanlar gerçek yüzlerini herzaman saklıyorlar ve bende bu yapmacık dünyadan nefret ediyorum

Benim eşimde yengeç.bende kendimi çok şanslı hissediyorum bu kunuda,yengeç erkeği acayip duygusal sevdimi tam seven sürprizlerle dolu bi adamdır.kadın ruhuhdan çok iii anlayan .kadınını prenses gibi bakan ve sorumluluklarını çok ii bilen kısacası yengeç burcu mükemmel bi burç.

yükselenimde yengeçç ve maaleseffff özelliklerinin çoğuda mevcutt

çooooookk duygusal herşeye ağlar , sağlık sorunları başına dert , hiç bir şeyi aslaaaaaa unutmaz vsvsvsvs:tomato:

bnimde yükselenim yengeç acaip duygusalım böle acıklı bir film seyredim hemen zırlarım başkalarına yapılan haksızlığa asla tahammülüm yktur kıskancım sevgilimi hatta arkadaşlarımıda çok kıskanırım kimseyle paylaşmak istemem

simdi bir yanim sevindi yengec olduguma bir yanim stres yapti ))))))))) akil hastalarinin cogunlugunu bizler olusturmusuz bu istatigi bilenler yengecle evlenme konusunu bir daha dusunurler herhalde))))

bende yengeç burcuyum her yönüyle beni tarif ediyosunuz ama gülerken bile ağlayabilmem beni çok zorluyor

her şeyi kafaya takmamız herhalde bizi delirtiyor galiba herkes için konuşmayayım ben öyleyim

:sm_cool:bende yengecim, bu yengeç burcunun özelliklerini inşallah, yengece defolu diyenler okur, okurda tüm, yengeç burçlarından özür dilerÇok üzgünüm çoook

valla bende yengeç burcuyum gercekter yazılanlar çok dogru yengeç burcu olmak bi ayrıcalık...bide erkeyini bulsam ne mutlu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…