Yengeç Burcu 22 Haziran - 23 Temmuz Yengeç Nasıl Bir Tiptir ?

bende ne mutlu yengec burclarına dıyorumm en ıyı annelerde yengec burclarından:D

vaaay benin nişanlım yengeç burcu ayrıcalıklıyım demekki.:))))
gerçektende okuduğum özelliklerin çoğunu taşıyoo.

İçkiyi sever dışındaki herşeyiyle aynıyım.
Hep gülümsedim okurken.Geçip karşıma beni anlatmış biri sanki
Nehir şöyledir böyledir demiş..
Benimde sevgilim yengeç..
Oda orada yazdığı gibi öyledir..İncedir,bağlıdır, sevgi dolu sorumluluk sahibi ve bir o kadarda romantiktir..Benim gibi..Ama kırılganlıkları hiç saymıyorum..
Evet yengeç olmak, yengeç sevgilisi olmak bir ayrıcalıktır..

gerçekten uyuyor bende kocam da yengeç ama o biraz daha merhametli bana göre ben birini silmişsem silmişimdir geri dönüşü yoktur ama o affedebilir:)
yengeçiz yaa var mı bundan ötesi???
inş çocuklarımızda yengeç olur kocaman bir yengeç ailesi oluruz:))

valla tipatip beni anlatmis ya
icki sever haris hersey tutmus ama esim ikizler o yüzden pek anlasamiyoruz:))

benim erkek arkadaşım yengeç burcu ve bir aydır kötü dönemlerden geçiyor hem işinin tayin durumu hem de eski kız arkadaşı yüzünden.Bu dönemde ben onun benden giderek uzaklaştığını düşünmeye başlamıştım hiç benimle konuşmak istemiyordu moralim bozuk sonra konuşuruz diyerek kestirip atıyordu.Sonra okuduğum bi kitaptaki(erkekler marstan kadınlar venüsten) metodu denedim ve inanılmaz etki etti.Şimdi herşeyi o hazır olduğunda bana tüm açıklığıyla anlatyor.Erkekler sıkıntılı olduklarında bir baskı hissettiklerinde mağaralarına çekilirlermiş.Bu dönemi kendi içlerinde atlatmaya çalışırlarmış.bizim yapmamız gereken tek şey beklemek ve üstesinden gelebileceğini ve her zaman ona güvendiğimizi hisstetirmek.Bitti dediğimiz ilişkimiz şimdi düştüğü yerden kalktı ve daha da emin adımlarla ilerliyor. Canım yengecim seni seviyorum!:utangac::asigim:

akil hastalarinin %80 i yengec burcu oldugunu soluyorlar
biikere em iyi burclardan biridir yengec hem kadini hemde erkegi mukemmeldir!! bi yengec erkegi bulduysaniz birakmayin derim sorumluluk sahibi, evine, isene ,sevgilisine bagli ,ince ,dusunceli muhtesem insanlardir!!! ama yengec bayanlarini n hakkini yememek lasim onlarda erkekleri kadar muhtesemdir!!

YENGEÇ burcuna sahip olmak bir ayricaliktir....!!!!!

aynen eşimi anlatmışsın. 3 senedir o ayrıcalığı ben de yaşıyorum.

gerçekten uyuyor bende kocam da yengeç ama o biraz daha merhametli bana göre ben birini silmişsem silmişimdir geri dönüşü yoktur ama o affedebilir:)
yengeçiz yaa var mı bundan ötesi???
inş çocuklarımızda yengeç olur kocaman bir yengeç ailesi oluruz:))

evet benimde yengeç eşimde yengeç bende silerim eşim silmez aynı ne tesaduf

Yengecin ne zaman yalan söyleyip söylemediği bellidir.Karşı tarafın iyiliğini düşünüp onun geleceğini de göz önüne alır.Bu durumda eğer ki partnerinin ileride kendi yaşam tarzı yüzünden mutsuz olabileceğini hissederse kendinden soğutmak için her türlü can acıtıcı sözleri sarfeder ama bunları kendisinin de canı acıyarak söylediğini anlayabilirssin.Yalan söylemeyi beceremezler.Herşey çok iyi giderken bizim ilişkimiz de böyle oldu.senağlamasenağlama

valla yengecim ve mutluyum .. içki ve dengesizlik harici hepsi uyuyor... herkez beni gülerken görür ama yasadıgım çogu sarsıntıyı içimde saklarım herkezin derdini bilirim ama benim derdimi kimse bilmez... sahipleniciyim ....... eşim ikizler ve gerçekten uyum sorunu yasıyoruz en sevmedigim özellikler eşimde sanki çift karakter düzensizlik macera pesinde kosma falan bunlar benim en sevmedim seyler pardon birde pasaklılık:)

yengeç burcundan başka burç tanımam iyiki yengeçim :hooray:

yengeçlerin kıymetini bilmeyenler utansın :asigim:

aman aman yengeç burcu erkeği bulduysanız kaçırmayın denmişte

bende diyorum ki bir erkek yengeçse arkanıza bile bakmayın kaçıın.....

evet özelliklerim:)hiiç bişeyin farkında degilmiş gibi görünür ama herkezin ne mal oldugunu bilir:)))))kesinlikle bilir.ama bazen yorucu olabiliyor saf olmadıgını anlamaları. millet uyanınnnn yengeçler saf degil sadece kendilerini koruma şekli bu.:))))abla sende anla artık.ha ha

yengec bilmedigi ortamlarda suskun alistigi ortamlarda ise ya neselidir :
aynı ben özellikle yabancı ortamlarda çok iyi gözlemlerim kişileri ve ona göre harekete geçerim, tanıdık insanlar var ise etrafımda çeneme vurduğu zamanlar bile oluyor doğrusu.

merhaba bende yengeç burcuyum bütün özelliklerini taşıyorum huylarımdan memnunum

tüm özelliklerimi barındırıyorum.ama bazen keşke bu kadar duygusal olmasam diyorum.ama kesinlikle ayrıcaklıyımhihoyyythihoyyythihoyyyt

bende yengeç burcuyum ve bu konuda çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum. diğer burçlar çatlasın

Back
X