Yengelerim

Konuyu okuyunca sizi 20-21 yaşında genç, bekar görümce sanmıştım. Evli barklı, çocuklu biriymişsiniz.
Ortada ciddi bir rahatsızlık varsa ve siz 1 ay sonra geçmiş olsun deyip bunu normal görüyorsanız sıkıntı sizde üzgünüm. Böyle şeyler ya zamanında söylenir ya hiç söylenmez. Dalga geçtiğini düşündüğü birini de kim olsa tersler.

Bana asıl siz erkek kardeşizi yahut abinizi aşırı kıskanıyor, o yüzden özellikle yengenize karşı öteleyerek davranıyorsunuz gibi geldi .
1 ay sonra bana da geçmiş olsun dese biri, bende hadi gülüm hadi yavrum der geçiştiririm yani .

Konuyu zihninizi toparlayıp açsaydınız keşke. Ortada bir olay örgüsü yok, kim kiminle nerede ne yapıyor belli değil. Haliyle kimse size hak veremez değil mi?

Yengelerin görümceleri ile ne alıp veremediği var anlamış değilim .
Neyse . Hiçte sevmem ama acayim klasik bdv konumuzu
1 ay sonra yengeme geçmiş olsun dedim
Tersledi
Iyi etmiş mi ?
Hastalansam ve bir ay sonra beni arayıp geçmiş olsun dense bende terslerim☺️😂 E geçmiş zaten öyle değil mi??🤭

Şimdi konu kısa ve öz tam açıklayıcı değil. Madem 1 ay sonra geçmiş olsun dediniz bari yeni duydum fln deseydiniz. 1 ay sonra geçmiş gitmiş hiç sesinizi çıkarmasaydınıZ. Valla hem yengeyim hem görümce..
Yengemle geçmişte yaşadıklarımdan dolayı aramam sormam genel olarak abime de öyle zaten uzakta duymuyorum haberim olmaz olmadığı için sıkıntı olmuyor .. Bir şey olsa geçmiş olsun derim önemli bir şey olması gerek:) onda da duyduğum an ararım hemen . Ama bir şey de demem kimseye.. görumcemle de aram aman aman değildir mesafe soğukluk vardır açıkçası şikayetçi de değilim .. Bir araya geldiğimizde görüştüğümüz de konuşuruz o kadr ..

Neresinden tutsam elimde kalıyor konu
insanlık ben de kalsın dedim ama ters tepti
Yani haklıyken haksız konuma düştüm diyemem
Ama gününde geçmiş olsun desem de yine bir şekilde terslenecektim , çünkü abimle konuşmuyoruz o demese abim dedirtirdi.
bence yengeye bilenmeye yer aramışsınız gibi,
abinizle konuşmuyorsunuz bu normal, yengeniz sizi tersleyince mi rahatsız oldunuz..
bence abinizle olan muhabbetinizi sorgulayın, rahat bırakın 'elin kızı'nı :KK51:
'insanlık bende kalsın' derken karşınızdakini insan yerine koymadığınızı mı anlamalıyız.. ?
özrü kabahatinden büyük misali, dilemeyin geçmiş olsun falan..
Belli ki zoraki yapmışsınız..

benim anladığım bu :)

bence yengeye bilenmeye yer aramışsınız gibi,
abinizle konuşmuyorsunuz bu normal, yengeniz sizi tersleyince mi rahatsız oldunuz..
bence abinizle olan muhabbetinizi sorgulayın, rahat bırakın 'elin kızı'nı :KK51:
'insanlık bende kalsın' derken karşınızdakini insan yerine koymadığınızı mı anlamalıyız.. ?
özrü kabahatinden büyük misali, dilemeyin geçmiş olsun falan..
Belli ki zoraki yapmışsınız..

benim anladığım bu :)
Siz niye bu kadar alindiniz 😄 elin kızı mı ay tabire bakar mısınız neden bu kadar değersizlik algısı
Insanlık bende kalsın evet bu kelimeyi bu kadar kurcalayacak ne var insan degilmiyiz hayvanlik vasiflarimizi sorgulamalıyız yaşarken? Klasik mağdur gelin edebiyatından kurtulmalı . Sahi siz gelinlere bir dokununca niye bin ah işitiyoruz?

Çünkü dertleriyle ilgilenmek yerine ilk işleri dedikodu yapmak o dedikodu kulağa gelince haketmiyor diyorsun sonra insanlık sende kalsın diyorsun sonra böyle tersleniyorsun 🙄
tutarlı davranmak daha mantıklı. dedikodu yapmışsa sende haketmediğini düşünüyorsan geçmiş olsun deme. bundan 10 ay sonra da deme. ama bu kişi 1 ay sonra değişmiyor.
eğer insanlık bende kalsın diyorsan başta kulağını tıkayıp geçmiş olsununu dersin. sonuçta sağlık mevzusunda da kin güdülmez

şimdi görümcem bana geçmiş olsun demese alınmam

hatta hiç aklıma gelmez bana neden geçmiş olsun demedi demek

ama 1 ay sonra geçmiş olsun derse pardon niye geçmiş olsun ne olmuş ki derim

zira cidden bir ay önceki hastalığı unuturum gider

tutarlı davranmak daha mantıklı. dedikodu yapmışsa sende haketmediğini düşünüyorsan geçmiş olsun deme. bundan 10 ay sonra da deme. ama bu kişi 1 ay sonra değişmiyor.
eğer insanlık bende kalsın diyorsan başta kulağını tıkayıp geçmiş olsununu dersin. sonuçta sağlık mevzusunda da kin güdülmez
Bir ay sonra geçmiş olsun denmeyeceğini bende biliyorum elbette

Bir ay sonra geçmiş olsun denmeyeceğini bende biliyorum elbette
Yani o zaman hem sözde görevinizi yerine getirdiniz hem de 1 ay sonra yaparak seni umursamıyorum izlenimi vermek istediniz
Yenge terleyince elinizde patladı
Ben öyle anladım şu an 😂

Siz niye bu kadar alindiniz 😄 elin kızı mı ay tabire bakar mısınız neden bu kadar değersizlik algısı
Insanlık bende kalsın evet bu kelimeyi bu kadar kurcalayacak ne var insan degilmiyiz hayvanlik vasiflarimizi sorgulamalıyız yaşarken? Klasik mağdur gelin edebiyatından kurtulmalı . Sahi siz gelinlere bir dokununca niye bin ah işitiyoruz?
Dokunmayınız o zaman biz gelinlere sayın görümceler, benimde var 2 tane görümcem gayette iyi anlaşırız ne onların benle ne benim onlarla bir sorunum yok herkes kendi hayatında, bu durumda bile 1 ay sonra arayıp geçmiş olsun deseler bende terslerdim ki zaten aranızda iyi değilmiş gereksiz olmuş oda gereken tepkiyi vermiş, istediğiniz cevabı alamayınca insanlara saldırmayın ha bu arada birgün sizde gelin olunca umarım kimse size dokunmazda bin ah işitmez :olamaz:

Konuyu okuyunca sizi 20-21 yaşında genç, bekar görümce sanmıştım. Evli barklı, çocuklu biriymişsiniz.
Ortada ciddi bir rahatsızlık varsa ve siz 1 ay sonra geçmiş olsun deyip bunu normal görüyorsanız sıkıntı sizde üzgünüm. Böyle şeyler ya zamanında söylenir ya hiç söylenmez. Dalga geçtiğini düşündüğü birini de kim olsa tersler.
20 'li yaşlarıma hiç girmiyeyim ben bekarken daha fenaydi yengelerim. Ne yazıkki.

Yani o zaman hem sözde görevinizi yerine getirdiniz hem de 1 ay sonra yaparak seni umursamıyorum izlenimi vermek istediniz
Yenge terleyince elinizde patladı
Ben öyle anladım şu an 😂
Ya bu kadinlar kulübüne neden ses kayıt gelmiyor 🤣 yorumunuzu begendim. Ama küçük hesaplar bana gore değil planlı bi cinayet gibi olsa bu durumda olur muydum sizce😄

Dokunmayınız o zaman biz gelinlere sayın görümceler, benimde var 2 tane görümcem gayette iyi anlaşırız ne onların benle ne benim onlarla bir sorunum yok herkes kendi hayatında, bu durumda bile 1 ay sonra arayıp geçmiş olsun deseler bende terslerdim ki zaten aranızda iyi değilmiş gereksiz olmuş oda gereken tepkiyi vermiş, istediğiniz cevabı alamayınca insanlara saldırmayın ha bu arada birgün sizde gelin olunca umarım kimse size dokunmazda bin ah işitmez :olamaz:
Ben gelinim zaten kayinvalidemle de Gorumcemle de çok iyiyim 🤣 allah biyerden alınca bi yerden veriyo iste

Ya bu kadinlar kulübüne neden ses kayıt gelmiyor 🤣 yorumunuzu begendim. Ama küçük hesaplar bana gore değil planlı bi cinayet gibi olsa bu durumda olur muydum sizce😄
Yoo gayet planlıymış işte
Kendiniz dediniz ya 1 ay sonra aranmayacağını ben de biliyorum diye 🙃

Back
X