Yengem abimi aldatiyor mu ?????

Periiii93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
118
0
26
Almanya
Nasil söylicegimi bilmiyorum ... soka girdim resmen.
Yengemler bizimle birlikte oturuyolar . Bi kac aydir cok tuaf davraniyordu, mesela bilgisayarda oldugunda, odaya girdigimde hemen sayfayi kapatiyordu.
ilk basta aklima kötü bisey gelmedi ... cünkü ondan böyle bisey beklemezdim. ama bugün facebookunu acik birakti bende süpelendigim icin mesajlarina baktim ve soooook oldum.
Hic tanimadigi erkeklere yazisiyor... cok tatlisin gibi seyler yaziyodu .... bu ne demek oluyo

suan cooook sinirliyim ne yapacagimi bilemiyorum. ya evli bi kadin nasil yapar bunu bide benim abimeee yaaaa . yapilir mi bu
Ayipppppppp yaaaaa bana akil verin ne yapim ben simdi abime mi söylim yada anneme yada kendisiyle konusim mi gercekten ne yapcagimi bilmiyorum yardim edin

eğer gerçekten ciddi anlamda aldatmaya yönelik yazılarsa afişe et.abin şifresini bilmiyor büyük ihtimalle yazışmalarıda görmüyor tabi ama bi yandan da ortada sen mi suçlu kalırsın bilemedim şimdi

iyice emin olmadan sakın abine söyleme
emin olunca önce annene anlat sonra yengenle konuş
abine söylersen kötü birşeyler olur ALLAH korusun abinin başınıda yakarsın
konuşursun aldatıyorsa ayrılır gider, aksi halde öfkeyle kalkan zararla oturur

Kac senelik evliler ? Ben senin yerinde olsam sanirim ilk yengemle konusurdum acik acik.Ne var ne yok bi aklamaya calisirdim.Direkt abine gitsen,cok buyuk olaylar olabilir,altinda sen kalabilirsin.

ilk once konusma kayitlarini topla cunku inkar edicek ben yazismadim diye fotolarini cek mesajlarin. sonra konus abinle bi guzel anlat elinde kanitin olsun cok zor bir durum ama o senin abin mutlaka anlayacaktir

Bence yengenle konuş açık açık yazışmalarından haberin olduğunu söyle abine birşey söyleme kötü şeyler olabilir Allah korusun...

Nasil söylicegimi bilmiyorum ... soka girdim resmen.
Yengemler bizimle birlikte oturuyolar . Bi kac aydir cok tuaf davraniyordu, mesela bilgisayarda oldugunda, odaya girdigimde hemen sayfayi kapatiyordu.
ilk basta aklima kötü bisey gelmedi ... cünkü ondan böyle bisey beklemezdim. ama bugün facebookunu acik birakti bende süpelendigim icin mesajlarina baktim ve soooook oldum.
Hic tanimadigi erkeklere yazisiyor... cok tatlisin gibi seyler yaziyodu .... bu ne demek oluyo

suan cooook sinirliyim ne yapacagimi bilemiyorum. ya evli bi kadin nasil yapar bunu bide benim abimeee yaaaa . yapilir mi bu
Ayipppppppp yaaaaa bana akil verin ne yapim ben simdi abime mi söylim yada anneme yada kendisiyle konusim mi gercekten ne yapcagimi bilmiyorum yardim edin

abinden gizleme sakin haberi olsun guzelim

ilk once konusma kayitlarini topla cunku inkar edicek ben yazismadim diye fotolarini cek mesajlarin. sonra konus abinle bi guzel anlat elinde kanitin olsun cok zor bir durum ama o senin abin mutlaka anlayacaktir

Durumu tam anlamadan, emin olmadan bir yuvayı mı bozsun?

bence herşeyden emin ol,elinde belgen olsun yoksa yengen seni yalanlayabilir,sonrasında kendisiyle yada annenle konuş mantıklı karar verirsiniz...

bencede önce yengenle konuş. belki aptığından pişman olur.
annene söylersen oğluna dayanamaz gider söyler. bazan insanlar konuşmaya iltifat edilmeye ihtiyaç duyarlar
yaptığı tabiki doğru değil ama bence sadece msj.dan öte gitmemiştir. eğer öylese ortalığı velveleye vermeye gerek yok
belkide çocukları vardır yazık olmasın

bence önce yengenle konuşmalısın, neler yaptığını bildiğini söyle, açıkça tehdit de edebilirsin sana kalmış. ama bir anlık şeytana uyduysa utancından bir daha yapamaz. ama bunu alışkanlık haline getirdiyse iflah olmayabilir. kısa sürede anlarsın takip edersen. o halde annen ve abinle konuş derim ben...

yengemle aram cok iyi ama böyle birseyi nasil yapar anlamiyorum.
abime nasil söylicem onuda bilmiyorum ya korkuyorum :-(
ya anlamiyorum nasil yapar böyle bisey 2 senedir evliler ve daha 1 aylik bebegi var :-(

abiniz sakin mantıklı bi adamsa ona , eğer sinirli kendini kaybede bilen biriyse annenize mutlaka söyleyin sakın kendiniz sadece muhatap olmayın

Yaptığından istediği kadar pişman olsun , yengemin aldattığından emin olsam bir saniye beklemez gider söylerdim.
Söz konusu abi çünkü.
İyicene emin ol , ıspatlıycak belgen olsun söyle.
Abinin namusu sizin namusunuz.

yengemle aram cok iyi ama böyle birseyi nasil yapar anlamiyorum.
abime nasil söylicem onuda bilmiyorum ya korkuyorum :-(
ya anlamiyorum nasil yapar böyle bisey 2 senedir evliler ve daha 1 aylik bebegi var :-(

Bir yuva kolay kurulmaz ama kolay yıkılır...

Bence şimdilik birşey yapma, önce yengeni farkettirmeden izle, aynı durumlarla tekrar karşılaşırsan al karşına konuş. Tamam sonuçta senin abin, ama karşında da bir kadın var.

Siz ne kadar iyi olsanız da, birlikte yaşamak çok zor oluyor. Belki bunaldı, bu yüzden yapıyor. Evlilik zor bi kurum, yaşamadan bilemiyor insan. Herkes hata yapar, lütfen herşeyden önce yengenle konuş, ona söylemeden kimseye söyleme bu durumu.

slm ben burda yeniyim ve ilk olarak senin actıgın konu dikkattimi cekti..benimde senin gibi basıma bır olay geldii..ben annemlere soyledım..ama annemler kabullenemedı..suc bana kaldı..ıftıra atmıs oldum..bence sen dırekt acık acık yengenle konus..bıraz gozunu korkut abıme yapma yakısmıyor sanaa falan dee..hem korkarsa yapmazz abınınde yuvası zedelenmezzz.

Eğer yapıyorsa affetme.
Madem aldatıyor çeksin cezasını.
Erkek de kadında aldatamaz .
Ve aldatmanın geçerli sebebi de olamaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
bazilari birsey yapma simdilik demis ama ben sinirden patliyorum.. vallahi sacini basini yolmak istiyorum suan.
en kötüsü bide bebekleri var bi aylik... ondan da mi hic utanmiyor ya nasil bi mide bu.

Back
X