- 18 Temmuz 2016
- 4.754
- 13.224
- 208
- Konu Sahibi Afrodita9405
Ben kendi adıma kadın veya erkek evlilik birliği içerisinde birbirlerini yok sayarak bu tür şeyler yapılmasına karşıyım. Kardeşe araba verilmesi değil asıl mesele. Konu sahibi kendini o kadar kurnaz sanıyor ki... alttan alta ben masumum, hiç suçum yok diye diye ego kasıyor. "Abim kimseye arabasını dokundurtmaz, yengeme bile. Sadece bana verir. Abim beni çok sever, hediyelere boğar, karısına hiçbir şey almaz yengem bunu çekemez." Kurduğu cümlelerde hastalıklı derecede bir kendini övme, yengeden üstün görma var. Yengenin hataları yok demedim hiç ama Allah aşkına kim böyle bir ailede sağlam kalır?
hele yengem BIZE kacti demedi mi, iste orda dedim yooookkk artik (aslinda baska bisey dedim de kk lik laf degil).
yani demek istiyor ki, sussun ottursun. karninin doyduguna sükretsin. ac degil acikta degil. bu kadar yeter. cok bile. bu kadar ruhu degisik bir adam umarim siddet uygulamiyordur. hani dedi ya abim o parayi yakar yinede yengeme vermez diye..... bunu yapabilecek adam insallah siddet uygulamiyordur.