Yengem benden özür diledi.Etme bulma dünyası işte!

Ya kuşum bak ben senden 12yaş büyüğüm...
İki tane tavsiye vereceğim sana.kulağını aç ve beni iyi dinle.:4:

Abin o kızı sevmese evlenir miydi?HAYIR.
Ailenin yeri ayrı eşin yeri ayrı.
İlk tavsiyem ACİLEN TEDAVİ OLMAN.:ssz:
Yoksa ailenin hayatını mahvedeceksin.
Ya biri seni öldürecek ömür boyu hapielerde çürüyecek nolacak o zaman :26:
Yazık günahtır etme eyleme yavrum :26:

İkinci tavsiyem hani şu seni kaçıracak çocuk vardı ya.
Versene onun adını soyadını bana.Numarasını öğreneyim de seni kaçırmayı çabuklaştırsın.:ssz:
Bir an evvel kaçırsın da ailen refaha ersin kuzum olmaz böyle.

Gerçi o çocuğun da başını yakarsın sen...

Bak gelip gelip konu açma nolursun yoksa banlanacağım :26:

Bir de inanmışsın abin kalbimin %70 i senin diyince :27:
Buna kim mi inanır.Tabiki Kadir İnanır :ssz:

Ailende büyük hata var aslında.
18yaşına gelmiş bir kız nasıl bu denli hadsiz olur.
Hiç mi okula gitmedin be yavrum sen.Hiç mi eğitim almadın.
18Yaşına.kadar hiç mi tecrübe edinmedin.Kendini geliştirmedin.
Saygıyı görmedin ve göstermedin....
Ailen sana eğitim verememiş kuzucum ::26:

Anladık sen sorunlusun.Ama abine musallat olma bari.
Bırak adam mutlu olsun.
Sen mutsuzsun diye abin de öyle olmak zorunda değil.
Abinin geleceğiyle oynama.Yapma etme....

Ailen seni uzuuun.vadeli tedavi ettirmeli.
Hastaneye yatış yapılarak tedavin gerçekleşmeli.:26:
Öyle psikiyatr felan hafif gelir sana.Ağır.vakasın çünkü .

ARKADAŞLAAAAAAAAAR!!!! Yahu niye sürekli öğüt veriyorsunuz, git tedavi ol fln diye. Anlayacak insan olsa buraya bunları yazmaz.
Dün de yazmıştım, umarım bir gün evlenirsen senden daha beter bir görümcen olsun. Senin gidip yengenden sürüne sürüne özür dilediğini hiçbirimiz göremiycez ama olsun...

bu yengenin suçu neydi kızlar, ben hala anlayamadım... kadın ne yaptı da özür diledi ki...

Sonradan görmeymiş, çirkinmiş, köylüymüş. Bir de bu kız, üniversiteyi kazanıp sizinle oturucam diyince, yengesi "yurt var ama" demiş. Biz bie hata yaptık, okuduk. Sen okuma, zamanını harcama, canını sıkma arkadaş.

Son düzenleme:
kabul ettt kabull ettt abin seni sevmiyor karısını seviyoooorrrr :52:
sen bi saçmalık yapıp intihar etme diye sana %70 yolları yapıyooooooorrrr:52:
deli deli küpeliiiiiii :52:

Sen kesinlikle acınacak haldesin,, kızla geçmediğin dalga kalmamış .. Yok cariye yok vinç gibi yok fakir ..
Sen nesin ya nesin inandın mı abin kalbimin %70i senin deyince .. Abin seni bir güzel keklemiş :34::34:
Sana acıyorlar üzülüyorlar bu yaşta kafayı sıyırdıgın için. Uyan ve kendine gel ..
Bu kadar yorumlardan hiç mi ders alamadın .. Senin gibiler olmaz olsun .. İyiki görümcem yok olsaydı sanırım senin yüzünden kin beslerdim ona..

Aşırı derecede kıskançsın bu sana hayatında çok zarar verir buna emin ol sen abini bu kadar sahipleniyorsan seni alcak olan adamı kanser edersin ..
Hoş senide kim alır ya :27:

Çek git bebeğim buralardan çek git .. :ssz::ssz:

Zavallısın :31:

yazık doktorları ve hastaneyi boşuna meşgul etmişsin yok abisi yemin etmişte yok yengesi izin aldırtmışta kızım sen şerbela çamurun tekisin belli ki seni üstüne sıçratıp daha fazla muhattap olmak istemiyorlar bir an önce başımızdan gitsin hesabı şımarıklığından yemeyeceğin halt yok yarında yengemi çekemediğim için intihar ettim diye konu açarsın çirkef mahalle karısı seni

Gönlüm söz dinlemiyor
Sevdiğimi ver diyor
Kim görse şu halimi
Bir daha sevme diyor
Of aşk yüzünden
Arap saçına döndüm
Çöz beni arap saçı
Çivi çiviyi söker
Budur bunun ilacı
Budur bunun ilacı

:21::21::21::21::21::33::33::84::84::84::84::84::84:

Son düzenleme:
bu yengenin suçu neydi kızlar, ben hala anlayamadım... kadın ne yaptı da özür diledi ki...

en büyük suçu evlenerek abisini çalmak

ikinci büyük suç ta bu kızımız trabzonu kazanırsam hep sizinle kalırım demiş abisine konuşurken
yengesi de korkmuş haklı olarak canım ama yurt var demiş

sonra da amcasının karısına görümcemdem çok çekiyorum kayınvalidem çok şımartıyo demiş

bu yani kadının suçu :27:

seni yalnış hastaneye götürmüşler...Direk bakırköye göndermeleri lazımmış...Keşke yengenle tanışma imkanımız olsada sana neler yapması gerektiği konusunda ona öğüt versek...Yıllar sonra burda şöyle bir konu göreceğiz senin ağzından "görümcem eşimden beni kıskanıyor sizce ne yapmalıyım kızlar diye..."Rabbim inş o günleri gösterir....:41:

Yengenden inan senin sayende 300.000 kadın ve ben şiştik ...

Yengen ne halde tahmin bile edemiyorum ....

......
.....
ama bunun ahireti de var unutmayın!

tamam günahını alanların günahı bana rahat ol : ) ama böyle ahiretle filan tehdit etme bizimkileri, tersleri kötüdür ...

ve yemin ediyorum bazen konulara konu dışı mesaj yazıldığında inanın istemeden ceza veriyoruz ya onlardan biri bu işte ama kimse kötü içerik yapmamış :))))

Back
X