Yengem bunu neden yapıyor.

Ya canim sen anlamak istemiyorsun sanirim.
Herkesin sana demek istedigi şu aslinda:
Tamam yengen seni kiskanmis olsun durmadan sana denk getirip hamile kalsin. Bosver!!
Olan olmus kafaya takmaya degmez.
Vallahi bana komik geliyor senin yengen.

Yengendeki azme hayran kalmamak elde mi ard arda cocuk yapmayi göze aliyor:KK57:
Kiskancsa hirsliysa kendine zarar sen kendine bak.
Bu konuyu kendine bu kadar dert etmen zaten soru isareti yaratiyor insanlarin kafasinda.
Ondan sebep sana bu konuda tepkili yaklasim normal.
Ya aslında bu kadar umursamıyorum burdakiler öyle üstüne üstüne yorum yapınca daha çok abarta abarta yazdım yoksa gerçekten o kadar takmıyorum takılacak insan değil normalde de aramız fazla yok zaten bi bu konularda konuşur benle o yüzden bende artik konuşmamaya çalışıyorum ayrıca bana hala da saçma geliyo daha oğlu yürümezken hırsla bebek yapmayı benim kaza olmasaydı inanın bende düşünmezdim erkenden ama ben burda ne desem suç anlamadim

Cehalet çok güzel bir şey. Antiloplar kendi yavrularına yardım almadan kendileri bakabilirler zaten. Ama ne gariptir ki insanlar ve yakın akrabalarımız goriller bobobolar vs aile kuruyorlar ve bebekler aile içinde yardımlaşma ile buyutuluyorlar. Yoksa niye aile kuralım, ana baba kardeş kuzen kayın valide kayın peder tanıyalım. Hepsi şu bebeklere rahatça bakalım büyütelim diye. Kadın antilop olsaydı doğurduğu yavruya destek almadan bakardı zaten.
antilop olayini soy devami anlaminda yazdim bencede cehalet cok guzel bisey doguralim doguralim baskasi baksin mantigi aman tek doguralim ureyelim baska amac yok zaten hayir efendim kimse kimsenin cocuguna bakmak zorunda degil ise gelince anne kayinvalide aile oluyo ama normalde bende dahil hic biseye karistirmiyoruz onlari herkes bakabilecegi kadar dogurursa ortada zaten sorun kalmaz bebege anne babasi bakar ailesi anne ve babasidir baskalari mecbur degil herkesin kendine gore yasantisi var

Çelişki var mesajınızda bakamayacaksa doğurmamalı gerekn o doğurup doğurup bakmıyo anlatamıyor muyum ben ayrıca ben zaten kimseden yardım istemiyorum hep tek baktım balayında yapılana söylüyorum sadece iki hamileliktete inat olsun diye yapması saçma daha oğlu yurumuyo ne gerek var ben hamileyim diye yapmasina
bakamayacaksa dogurmasin kismini zaten yengenize soyledim iyi okursaniz celiski falan yok oglu yuruyo veya kosuyo kimseyi zaten ilgilendirmez anne olacak olan o ister dogurur ister dogurmaz bakmiyo diyorsunuz sanirim sizin anneniz bakiyo ama silah zoruyla bakmiyo heralde belliki isteyerek bakiyo istemese bakmaz ben hastayim yasliyim yapamiyorum der cekilir kosesine benim yengemle denk gelse veya elti baska biri asla sorun cikarmazdim iyi niyet onemli bence sizde iyi dusunun iyi olsun ikinizde hayirla saglikla alin kucaginiza insallah

Ben şuan ikinci gebeliğimi yaşıyorum ve benden büyük eltim de çocuk istiyordu hem de çok, ona çok dua ettim ve şimdi onun da hamile olduğunu öğrendik. Anne olma isteği her kadının içinde var, nispet olsun diye yapan varsa da yanlış bir davranış, ama yaşıt kuzenler olması bence güzel birşey, ben çocuğum yalnız kalmayacak diye düşünüyorum. Arkadaş olarak büyüyecekler, sonuçta abisi olacak ama yaşıtı olan biriyle iletişimi daha farklı olur. Bence pozitif taraflarını düşünün hayatı kendinize zehir etmeye gerek yok, güzel bakan güzel görür.

Evet evet hepiniz çok haklısınız bu denli yorumlara gerek yok bu olay bu kadar büyük bi olay değil yani çok saçma evet ama tanımıyorsunuz o yüzden herkese saygı duyuyorum ve susuyorum gerçekten benim için önemli değil hayat bu herşey insanlar için.

Iki cocuguma da kendim bakiyorum. Anneniz babannelik yapsin annelik degil. Cocugun anasi Kim ise o baksin. Su rahat anneler de cok uyuzum. Onlar Anne ise Ben neyim! Bir Saat bile uyumak icin esimi beklerim. Kv hayatta yardim etmez. Neyse bendeki Sans. Yengeniz olsam bu sekilde ayarlamazdim. Cocuk karari almak Boyle kolay Mi. Kendi buyuyememis demek. Evcilik oynasin ne de olsa Bakan varmis

Çalışanlar ne yapsın

Tek maaş ile geçinemeyecek durumda olanlar. Bakıcı bulamayanlar bulsa da maddi olarak karsilayamayacak durumda olanlar.

Durun durun cevabı biliyorum: yapmasınlar arkadaş beklesinler yaşları geçsin ama tek maaş ile gecincecek duruma gelinceye kadar beklesinler. Çünkü böyle bir şey mümkün !

Kızlar beni bilen bilir belki artik çok yoruldum o kadar derdim var ki napicam ben hangisini anlatayım ki yengemi yazmak içimde kaldıkça daha bi sinirleniyorum ben herşeyi kafaya takan bi insanim herşeye üzülen unutmayan bu en çok bana zarar veriyo biliyorum belki de çok kötü düşünüyorsun diyeceksiniz ama yengem ben hamile olunca hemen kendiside hamile oluyo kalmaya çalışıyo ve nasıl beceriyo bilmiyorum ama hemen kaliyo ilk hamileligimde bi keyfini cikaramadim aramizda 40 gun vardi benden 40 gun sonra doğurdu bide kızı var annem kardeşlerim hiç yanına gelemedi bu ayrı bide hamileligimi yaşayamadım ne dersem ne yaparsam aynısını yapiordu hiç zevk istek kalmıyordu bende artik şimdi yine hamileyim ve söylenirim andan beri ayda 4 kez test yapio resmini atiyo bana kendisi benden daha iyi biliyo aslında ama iş olsun iste yinede gözüme sokuyo bu ay hamile kalmış başarmış ben 10 haftalik olucam oda 5 falanmış yani aramız yine aynı ilk oglumdaki gibi gelde sinirlenme ya acelen ne ya neden bu istek neden ben hamile kalınca hemen sende yapmak zorundasın anlamıyorum yapsin yeğenim sonuçta ve ben yeğenlerimi çok severim ama bakmiyorda annem bakıyo çocuklara ayrıca annem kardeşlerim yine gelemez yanıma ve ben aşırı derecede zorlanıyorum artik şuan bile oğlum ayağımda saat 1 den beri yatmiyo artik hayatında olanlar için ne düşünmeliyim bilmiyorum.

isteyen istedigi zaman hamile kalir. size ne?
anneniz hangi torununa, hangi evladina yardim edecegine kendi karar verir, yine size ne?

Bu konu bi bana mı saçma geldi.. Ne biçim dert bu “yengem hep benimle eşzamanlı hamile kalıyor:(“ ?? Bi kere yengeyi tebrik ederim, hakikaten iyi denk getiriyor. Ama bu işler kader kısmet nasip. Sizin dert etme hakkınız yok.

Kendinizi bu kadar önemsemeyin. Başkalarını da. Dünyada binlerce insan aynı gün doğuyor, hepsi mi çekememezlikten aynı gün doğmuş ,diğer günler torbaya mı girmiş? Olabilir yani ne var bunda? İlgi hep sizde olsun istediğiniz için mi kızdınız yengeye? Yoksa onun çocuğuna anneniz bakacak, sizinkine bakmayacak diye mi? Herkes kendi doğurduğuna baksa dünya ne güzel yer olurdu..

Yengenin huyunu biliyorsan hamileliğin ilerleyene kadar söylememeliydin. Bence seninde ondan farkın yok hamileyim ıhh ıhh nispet modundaydın güya ama kadın yine golü attı size.. o seni kıskanıyor güya hanii,en az sende okadar kıskanıyorsun.

Yengenin huyunu biliyorsan hamileliğin ilerleyene kadar söylememeliydin. Bence seninde ondan farkın yok hamileyim ıhh ıhh nispet modundaydın güya ama kadın yine golü attı size.. o seni kıskanıyor güya hanii,en az sende okadar kıskanıyorsun.
Bilip bilmeden yorum yapmayın bence bütün günahlarımı aldınız oh rahatladım.

Çalışanlar ne yapsın

Tek maaş ile geçinemeyecek durumda olanlar. Bakıcı bulamayanlar bulsa da maddi olarak karsilayamayacak durumda olanlar.

Durun durun cevabı biliyorum: yapmasınlar arkadaş beklesinler yaşları geçsin ama tek maaş ile gecincecek duruma gelinceye kadar beklesinler. Çünkü böyle bir şey mümkün !

Niye costun ki sen. Calismak zorunda olanlar illa ki calisacak. Nedir yani acsin ama otur bebegine Mi bak diyelim. Bu durumda keyfi bir atis var. Calisan kadina niye sarayim durduk yere. Dalacak Adam ariyorsun belli.

Takılmayın boşverin burda herkes bildiği gibi konuşuyor kimse kimseyi tanımıyor boşverin herkes kendince hakli.

ben de ankara da iyi bir kadin dogumcu arıyorum ama herkes farkli şeyler yaşayıp farkli görüşler yazmış. aşırı kararsızlıklar icindeyim:işsiz:
lokman hekim de meltem antalyalı diye düşünüyorum ama bilemedim

ben de ankara da iyi bir kadin dogumcu arıyorum ama herkes farkli şeyler yaşayıp farkli görüşler yazmış. aşırı kararsızlıklar icindeyim:işsiz:
lokman hekim de meltem antalyalı diye düşünüyorum ama bilemedim
Hiç bilmiyorum ankarayi istanbuldayım ama burda bile doğru düzgün bulamadım ilk doğumunu yapan doktora gittim ben yine hallederim kanama olursa dedi şimdi guvenmeli miyim bilmiyorum çünkü o zamanlar herkes doktor hatası demişti kafam karmakarisik

Hiç bilmiyorum ankarayi istanbuldayım ama burda bile doğru düzgün bulamadım ilk doğumunu yapan doktora gittim ben yine hallederim kanama olursa dedi şimdi guvenmeli miyim bilmiyorum çünkü o zamanlar herkes doktor hatası demişti kafam karmakarisik
ayyyy ben bu konuya mi msj yazmisim :D ankarada kadin dogumcu konusundaydım en son ordan yanlışlıkla buraya gelmişim. çok pardon :D :D

Bi daha ki olur mu bilmiyorum ikinci hamileliğin ilk hamileliğimde bi kanama olmuştu ama o hamilelikle alakalı sanıyordum ölümden dönmüştüm şimdi yine tekrarlayacagini öğrendim o ayrı bi dert bi daha ya yapamam yada doğumda olurum rahmini falan alırlarmış en kötü ama ben doğumdan sağ salim kurtulursam bi kaç ay sonra hamileyim dicem ki o da hemen yapsin bakalım ne yapacak.
Çok iyi ya :)) hamile kalınca da şaka kız şaka dersin :KK70:

Kadın bildiğin kıskanç tek bebek o olmasın herkes onla ilgilenmesin mantığı. Ezik de denebilir ne varsa bunda onun bebeği olunca da onla ilgilenirler de takılmayın bu kadar tadını çıkarın. Hatta onun yapamsyacağı şeyleri yapın içinde kalsın.

Niye beni taklit ediyor diye dertleneceğinize keyfini çıkarın size özeniyor.

Back
X