Yengem bunu neden yapıyor.

Bu arada dün eski iş arkadaşlarıma söyledim hamileyim falan falan diye zor olacak arası kısa dedim falan sonrada yengemde hamile dedim şoka girdiler ilkinde neler olduğunu biliyorlar sadec e ben böyle düşünmüyorum yani. insanlar demiş kendin bak falan falan ama bazen insan kendini çaresiz yanlız hissediyor anlayan anlar.
Arkadaşlarınız da en az sizin kadar saçmalamış, beni eski iş arkadaşım arayıp hamileyim yengem de ya da görümcem de vs hamile dese hiç aklıma öyle şeyler gelmez, üstünde düşünmem bile haa arkadaşım kıskandığını bilerek yengesinin hamile kaldığını söylese garipserim gerçekten garipsiniz.

Arkadaşlarınız da en az sizin kadar saçmalamış, beni eski iş arkadaşım arayıp hamileyim yengem de ya da görümcem de vs hamile dese hiç aklıma öyle şeyler gelmez, üstünde düşünmem bile haa arkadaşım kıskandığını bilerek yengesinin hamile kaldığını söylese garipserim gerçekten garipsiniz.
Garip olan sizsiniz anlamadan kendinizi haklı bularak yorum yapıyorsunuz

Kusura Bakmayın ama
Gerçekten saçmalıyorsunuz..o kadar insanlar var tedavi görüyolar anne olabilmek için ..siz kalkmış Allah ın verdiği canı ,yengeniz sırf siz hamilesiniz diye onunda hamile kaldığını düşünebiliyorsunuz.
Çok şımarık bir insan olduğunuz buradan belli..
Siz beni ne kadar tanıyorsunuz da böyle bi yorum yapıyorsunuz ya yorum yapmasını bileceksin yada yapmayacaksın saçma sapan şımarık çok ağır bi kelime hiç haz etmedigim konuları olayları bilmiyorsunuz o yüzden konuşuyorsunuz boş bos

Bence siz biraz fazla takıntılısınız ne olacak ki oda hamile olunca neden hevesin kalmıyor. Madem öyle niye koştur koştur söyledin. Benimde iki çocuğum var görümcem de ayni yengen gibi kırk gün sonra doğurdu ikisini de. Ama nasip işi bu. İlk hamileliklerimizden sonra herkes onunla kafa buldu gelinle mi yarıştın diye. Sonra ikinci çocuğu 3 sene sonra benden önce niyetlendi 6 ay olmadı 6 ay sonra bende artık istediğimi ona söyledim yine ben ilk seferde hamile kaldım nasip ya o benden bi ay sonra hamile kaldı. Yine herkes ona sesi gelini kıskanıyorsun diye. Millet dedikodu yapmaya yer arıyor bence. Herkesin kendi hayatı var sonuçta herkes heveslerini kendi için yaşamalı
Koştur koştur söyleyen ben değilim yine bilip bilmeden yorumlar artik umursamıyorum kim ne düşünüyor buradakiler sadece insani üzmek için yorum yapıor bunu anladim sadece

Yengeniz çocuklarına bakmayıp annenize baktıyor ve sizde çocuğunuza bakmaktan zorlanıyorsanız ikinciyi neden yaptınız çocuğunuz büyümeden ?
Anneler yardımcı olur fakat ben direk çocuğu doğurup anneye postalamayı anlayamıyorum hiç .
Ve böyle küçük ayrıntılara takılmayın , isteyen istefiği zaman hamike kalmakta özgür sonuçta

Yengeniz çocuklarına bakmayıp annenize baktıyor ve sizde çocuğunuza bakmaktan zorlanıyorsanız ikinciyi neden yaptınız çocuğunuz büyümeden ?
Anneler yardımcı olur fakat ben direk çocuğu doğurup anneye postalamayı anlayamıyorum hiç .
Ve böyle küçük ayrıntılara takılmayın , isteyen istefiği zaman hamike kalmakta özgür sonuçta
Benim istemeden oldu daha sonra düşünüyordum kısmetmiş ben kimseye baktirmiyorum zaten kimsefende birşey beklemiyorum neden bu kadar düşüncesiz bencil yorumlar yapılıyor kötü birşey demedim ben

Siz hamile kalıyorsunuz peşinizden hemen yengeniz hamile kalıyor. Ve 2 kezdir oluyor bu durum. Çocuk bu kadar kolay olan bir şey mi? Bakkaldan ekmek alır gibi hemen hamile kalıyor yengeniz. Belki bir kaç aydır istiyordu denk gelmiştir. Dediğiniz gibiyse yenge değil kuluçka makinesi mübarek. :27:

bi de benim bildiğim çocuk tek başına yapılmıyor. yengen hamile kalmak istemiş abin de çalışmalara iştirak etmiş.

Siz hamile kalıyorsunuz peşinizden hemen yengeniz hamile kalıyor. Ve 2 kezdir oluyor bu durum. Çocuk bu kadar kolay olan bir şey mi? Bakkaldan ekmek alır gibi hemen hamile kalıyor yengeniz. Belki bir kaç aydır istiyordu denk gelmiştir. Dediğiniz gibiyse yenge değil kuluçka makinesi mübarek. :KK53:
Zaaten evdeki adi öyle yumurtlama makinesi diyorlar 4 senede 3 cocuk mantikli degil.

Herkes bana diyorda neden yaptin diye bende diyorum ki kasitli mi degil mi bilmiyirum ama iki hamileliktede boyle yapti hep bi kumpasla daha oğlu yürümeden kızı 3 yaşındayken ne bu bebek hırsı diye soruyorum benim kazaydı bilmiyordum ama o bile isteye yapma maksati ne diyorum ustune ustun kendide bakmiyor bi sacmalik yok mu calisiyo borcu var nedir bu hirs acik acik evde soylemis diyorum bilip bilmeden konuşuyorlar ne diyim herkes kendince hakli

Herkes bana diyorda neden yaptin diye bende diyorum ki kasitli mi degil mi bilmiyirum ama iki hamileliktede boyle yapti hep bi kumpasla daha oğlu yürümeden kızı 3 yaşındayken ne bu bebek hırsı diye soruyorum benim kazaydı bilmiyordum ama o bile isteye yapma maksati ne diyorum ustune ustun kendide bakmiyor bi sacmalik yok mu calisiyo borcu var nedir bu hirs acik acik evde soylemis diyorum bilip bilmeden konuşuyorlar ne diyim herkes kendince hakli

Keşke herkes bakabileceği kadar çocuk yapsa ama yapmiyor. Siz tam olarak bundan dert yanmadınız ki konunuzda. Benimle ayni anda hamile kaldi Hamileligimin keyfini cikaramadim, naz caz yapamadım benim canım ne çekerse onun ki de aynısını cekti vs gibi mantik disi şikayetleriniz vardi. Simdi neden saldirganlastiniz onu anlamadim. Baska bir mesajinizda Herkes kırmak icin yorum yapıyor yazmışsınız Kimse kırmak icin yazmiyor sadece insanlara düşünceleriniz ters geliyor ve bunu dile getiriyorlar neden kırmak istesin sizi tanımadığınız bilmediğiniz insanlar. Zaten burda da maksat tanımayan bilmeyen insanların objektif görüşlerini almak değil mi?

Back
X