Yengem bunu neden yapıyor.

Babaocagi

..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2015
1.197
640
73
Kızlar beni bilen bilir belki artik çok yoruldum o kadar derdim var ki napicam ben hangisini anlatayım ki yengemi yazmak içimde kaldıkça daha bi sinirleniyorum ben herşeyi kafaya takan bi insanim herşeye üzülen unutmayan bu en çok bana zarar veriyo biliyorum belki de çok kötü düşünüyorsun diyeceksiniz ama yengem ben hamile olunca hemen kendiside hamile oluyo kalmaya çalışıyo ve nasıl beceriyo bilmiyorum ama hemen kaliyo ilk hamileligimde bi keyfini cikaramadim aramizda 40 gun vardi benden 40 gun sonra doğurdu bide kızı var annem kardeşlerim hiç yanına gelemedi bu ayrı bide hamileligimi yaşayamadım ne dersem ne yaparsam aynısını yapiordu hiç zevk istek kalmıyordu bende artik şimdi yine hamileyim ve söylenirim andan beri ayda 4 kez test yapio resmini atiyo bana kendisi benden daha iyi biliyo aslında ama iş olsun iste yinede gözüme sokuyo bu ay hamile kalmış başarmış ben 10 haftalik olucam oda 5 falanmış yani aramız yine aynı ilk oglumdaki gibi gelde sinirlenme ya acelen ne ya neden bu istek neden ben hamile kalınca hemen sende yapmak zorundasın anlamıyorum yapsin yeğenim sonuçta ve ben yeğenlerimi çok severim ama bakmiyorda annem bakıyo çocuklara ayrıca annem kardeşlerim yine gelemez yanıma ve ben aşırı derecede zorlanıyorum artik şuan bile oğlum ayağımda saat 1 den beri yatmiyo artik hayatında olanlar için ne düşünmeliyim bilmiyorum.

Bi daha ki olur mu bilmiyorum ikinci hamileliğin ilk hamileliğimde bi kanama olmuştu ama o hamilelikle alakalı sanıyordum ölümden dönmüştüm şimdi yine tekrarlayacagini öğrendim o ayrı bi dert bi daha ya yapamam yada doğumda olurum rahmini falan alırlarmış en kötü ama ben doğumdan sağ salim kurtulursam bi kaç ay sonra hamileyim dicem ki o da hemen yapsin bakalım ne yapacak.

Iki cocuguma da kendim bakiyorum. Anneniz babannelik yapsin annelik degil. Cocugun anasi Kim ise o baksin. Su rahat anneler de cok uyuzum. Onlar Anne ise Ben neyim! Bir Saat bile uyumak icin esimi beklerim. Kv hayatta yardim etmez. Neyse bendeki Sans. Yengeniz olsam bu sekilde ayarlamazdim. Cocuk karari almak Boyle kolay Mi. Kendi buyuyememis demek. Evcilik oynasin ne de olsa Bakan varmis

Zor be yawrum. Herkesin basında öyle hasetçi insanlr var. Gerci o hasetlipinden değilde ne bileyim işte öyle insaların kafası farklı çalısıyo. Ama biz ahmağız iyi niyetli oldugumuz için içimizde ne var ne yok döküyorız ortalığa. Ömrüm boyumca kurnaz olamadıgıma yanarım:)) inşallah bebişini kucagına alırsın be inşallah kimseye muhtaç olmazsın daha doğrusu allah kimseye muhtaç etmesin kendi annene bile

Amin inşallah. Annem napsın yazik uzuluyo mecbur bakıyo bana da kimse yardım etmedi kayinvalidemde gelmez hiç zor evet ben anneysem o ne diyorum bazen bende hala uyumadı oğlum yatağına koyuyor gözler açılıyo saat birden beri sallıyorum bi saat uyumak için artik Allaha yalvarıyorum

Siz neden hamile kaldığınızı söylediniz ki biliyorsunuz bunun böyle bir huyu var. Ayrıca çalıştığı için annenizin bakması gayet normal babanneden yardım alıyormuş annesi olsa o da yardım edebilirdi. Kvyi çağırdınız hiç yardıma gel anne diye.
Benim çağırmam mi gerekiyo kendisi bilmiyo mu benim yardıma ihtiyaçim olduğunu üst katında kızında hergin çocuklarına bakıyo derken öyle bi ugruyo bakan çok onlar annesi erken geliyo zaten ama bi kapımı çalıp sen napion demiyo hamile olduğumu söylediğimde bana çok ters davrandı yine yazicam ama iyi b.k yedin dedi üç gün aralıksız ağladım neyse anneme gelecek olursak calissada bi insan evladıyla ilgilenir ayrıca direk söylemedim zaten başka birseyden oldu söyledim

Bu millet hanile kaldigi gunu anlatcak nerdeyse.. madem bu kadar rahatsizsin ne diye gemen soyluyorsun? Hele bi karnin belli olsun mecbur soyliyceksin yani
Hemen söylemedim ben adet olmuyordum emzirdigimden 55 56 gün geçmişti kimseye demedim hiç şüphelenmedim sonra bu test yapmış bana yazdı hamileyim galiba diye bende hayırmış olsun falan dedim ama test ilk kızından kalmaymjs daha meğersem beni kandırıyormuş bende dedim böyle böyle acaba bende mi hamileyim sonra bu ısrar etti test aldı getirdi yaptım iste silik cıktı değil dedik bende dedim sen hamilesin ben olmak istemiyorum zaten falan bi kaç gün sonra ben kan testi verdim silik de sayılır falan diye ısrar edince hamilelik cıktı o da o günden sonra hamile kalmaya çalıştı iste neyse değişik konular:(

Iyide ikinizin hayati bir degil ki, eger yengeniz calisiyorsa cocuga kv bakiyorsa bence kv ye sormasi lazim. Anne saolun cocuga siz bakiyorsunuz, ama ben ikinci cocuk dusunuyorum onada bakabilirmisiniz diye. Pat diye ben hamileyim demek biraz tuhaf yani anlayamadim! Ben olsam dogduktan sonra 2 ay gecince hamileyim derdim! Hamile olmasam bile! Baksin 3.cocuga.

Bir bebeği en erken 4 5 haftalık öğrenebilirsiniz zaten. Siz hamilelik haberini verdiğinizde, belki zaten o da hamilelik planladığı için yakın zamana denk geliyordur.
Herşeyi kendine yoran insanlar çok enreresan geliyor bana. Kadın çocuk yapmak istemiş yapmış. Bakıp bakmama kısmı da annenizi ilgilendirir

Iyide ikinizin hayati bir degil ki, eger yengeniz calisiyorsa cocuga kv bakiyorsa bence kv ye sormasi lazim. Anne saolun cocuga siz bakiyorsunuz, ama ben ikinci cocuk dusunuyorum onada bakabilirmisiniz diye. Pat diye ben hamileyim demek biraz tuhaf yani anlayamadim! Ben olsam dogduktan sonra 2 ay gecince hamileyim derdim! Hamile olmasam bile! Baksin 3.cocuga.
Onun zaten 3. Çocuğu aynen bende öyle yapicam zaten dogurim de ona hamileyim dicen 4.yapsinda gorelim

Onun zaten 3. Çocuğu aynen bende öyle yapicam zaten dogurim de ona hamileyim dicen 4.yapsinda gorelim
Anneme falanda sormuyo annem sasiriyo evleneli 4 yıl olacak 3. Çocuk geliyo şıktalar annem bakmicam kendi baksın diyo ama dayanamiyo uzuluyo hallerine napsın babaanne sonuçta herkes diyo senin annenin yaptığını kimse yapmaz diye

Benim çağırmam mi gerekiyo kendisi bilmiyo mu benim yardıma ihtiyaçim olduğunu üst katında kızında hergin çocuklarına bakıyo derken öyle bi ugruyo bakan çok onlar annesi erken geliyo zaten ama bi kapımı çalıp sen napion demiyo hamile olduğumu söylediğimde bana çok ters davrandı yine yazicam ama iyi b.k yedin dedi üç gün aralıksız ağladım neyse anneme gelecek olursak calissada bi insan evladıyla ilgilenir ayrıca direk söylemedim zaten başka birseyden oldu söyledim
Ben yardım içim kvyi açıkça çağırmıştık açıkçası ben de kv adayıyım gelinimin beni açıkça çağırmasını isterim sonra her halta burnunu sokan çağırmasalar da gelen kvlerden olmak istemem yani.
Ama sizin kv açıkça terbiyesizlik yapmış resmen ondan bir halt olmaz anlaşılmış. Anne tabiki de evladı ile ilgilenir işten gelince kendi evine inmiyor mu anneniz gece yatana kadar onlarda mı kalıyor anlamadım. Haftasonu size gelsin anneniz orada olması hiç uygun değil mesela. Yazık annenize de o da ayrı bir dertte

Back
X