Yengem bunu neden yapıyor.

Çok iyi ya :)) hamile kalınca da şaka kız şaka dersin :KK70:

Kadın bildiğin kıskanç tek bebek o olmasın herkes onla ilgilenmesin mantığı. Ezik de denebilir ne varsa bunda onun bebeği olunca da onla ilgilenirler de takılmayın bu kadar tadını çıkarın. Hatta onun yapamsyacağı şeyleri yapın içinde kalsın.

Niye beni taklit ediyor diye dertleneceğinize keyfini çıkarın size özeniyor.
Yok ya hiç benim yapacağım şeyler değil üzülürüm ben hayatta yapamam zaten görmüyorum pek bu ilk hamileliğin gibi değil baya zor geciyo oglum da küçük dışarı falanda çıkamıyorum zaten görmüyorum böyle daha iyi

Bi daha ki olur mu bilmiyorum ikinci hamileliğin ilk hamileliğimde bi kanama olmuştu ama o hamilelikle alakalı sanıyordum ölümden dönmüştüm şimdi yine tekrarlayacagini öğrendim o ayrı bi dert bi daha ya yapamam yada doğumda olurum rahmini falan alırlarmış en kötü ama ben doğumdan sağ salim kurtulursam bi kaç ay sonra hamileyim dicem ki o da hemen yapsin bakalım ne yapacak.

Sonra şaka şaka dersin :halay:

Yengenize herseyinizi anlatmayin bu yazdiklarinizdan haset oldugu sonucu cikiyor. Annenizi de anlayamadim acikcasi eviniz mi uzak ona o yuzden mi yengenizin cocuguna bakiyor sadece

Ben olsam böyle birseyi sıkıntı etmezdim gerçekten. Kimse kimseye güvenerek çocuk yapmıyor ya da ilgi alaka beklemek için çocuk yapmiyor uğraşmayın böyle şeylerle kafaya takıp da bebeginizi de kötü etkilemeyin. Alacak nefesleri varsa evlatlarinizin ikisi de doğar büyür merak etmeyin.

Vay arkadas kadin da nasil bi kiskanclik varsa zorundan hamile kaliyor ya
Bundan sonra bende kiskanayim belki tutar:KK53:

Yengenize herseyinizi anlatmayin bu yazdiklarinizdan haset oldugu sonucu cikiyor. Annenizi de anlayamadim acikcasi eviniz mi uzak ona o yuzden mi yengenizin cocuguna bakiyor sadece
Yengem çalışıyo mecburen bakıyo anlatmıyorum zaten biraz karışık ilkinde abim askerdi 2 gün geldi sadece şans iste hamile kalmıştı ikimizin oğlu oldu 40 gün büyük oğlum şimdide bi ay falan var aramızda galiba ilgilenmiyorum artik ilk başta yaptıkları çok zoruma gitmişti öyle açmıştım konuyo boşverdim

Vay arkadas kadin da nasil bi kiskanclik varsa zorundan hamile kaliyor ya
Bundan sonra bende kiskanayim belki tutar:KK53:
Tutabilir ama şans mesele sanırım istiyo ve oluyo 2 günde hamile kalmıştı düşünün artık ikincide ben söylemiyordum kimseye zaten ilk o bana hamileyim dedi bende sonra demistim meğersem değilmiş yine benden bi ay sonra hamile kaldı benim kazaydı o zaman istiyormus

kendi sucun niye daha 10 haftalik cocugu anlatiyorsun?
Haklısınız ama gerçekten anlatmadim ilk o ben hamileyim diyince bende nasılsa hamile diye söylemiştim ama meğerse değilmiş beni yemiş neyse sıkıntı yok benim yiğenim kızı var ilk çocuğu bana aşırı bağlı

Ben olsam böyle birseyi sıkıntı etmezdim gerçekten. Kimse kimseye güvenerek çocuk yapmıyor ya da ilgi alaka beklemek için çocuk yapmiyor uğraşmayın böyle şeylerle kafaya takıp da bebeginizi de kötü etkilemeyin. Alacak nefesleri varsa evlatlarinizin ikisi de doğar büyür merak etmeyin.
Sıkıntı etmiyorum zaten ilk yaptıkları biraz zoruma gitmişti ondan yazdım ama herkes söyler benden başka nasıl yapio da senle aynı anda hamile kaliyo diye annem gelemesin diye falan heralde bilmiyorum kötü etkilenmiyorum oğlumda kimse yardıma gelmedi tek baktım çok zordu hala zor ve hala tek bakıyorum hamilelik çok zor geciyo olsada o yüzden birşey istemiyorum beklemiyorum kimseden dediginiz gibi alacak nefesleri var Allarımın takdiri hersey

Yengeye bak kiyafet ev koca yaristirani duydum da göbek yarıştırani ilk kez duyuyorum:KK48:

Bi daha ki olur mu bilmiyorum ikinci hamileliğin ilk hamileliğimde bi kanama olmuştu ama o hamilelikle alakalı sanıyordum ölümden dönmüştüm şimdi yine tekrarlayacagini öğrendim o ayrı bi dert bi daha ya yapamam yada doğumda olurum rahmini falan alırlarmış en kötü ama ben doğumdan sağ salim kurtulursam bi kaç ay sonra hamileyim dicem ki o da hemen yapsin bakalım ne yapacak.
Riskli gebelik de, çocukla çok zor oluyor çok fenayım de anneni çağır. Sonra da gezin bol bol.

Back
X