Yengem geliniyle görüşmemi istemiyor

Bir süreliğine yurt dışındayım canım. Türkiyede olduğun zamanlarda çok istedim ama gariptir cesaret edemedim:) kampüse giremedim. Orda kalmak isteyeceğim çünkü gidersem. Başkasından duysam yuh derdim buna ama işte.. Oluyor böyle bazen insana:) kıymetini bil hayatım. Güzel bir okul ve mutlaka ara vermeden yüksek lisansa başlamanıntavsiye ederim. Ara verince çoook zor oluyor
Haklısınız ben de yeni başladım çok güzel bi okul, inşallah hayırlısıyla gitmek istemiyorum hiç burdann :)

maalesef insanların en küçük çocuğu çok kıymetli hatta kıymetli ötesi oluyor ve o siz her gidişinizde sıkıntı yaşattığı için bu şekilde davranmak durumunda kalıyordur
mesela sinemaya gittiğinizde çocuk ağlamış geldiğinizde benim çocuğumu ağlattın mutlu musun tavrı içinde olmaları normal
bu yaşı geçmiş insanların yavrucukları çok kıymetli

ben yengeyle görüşmek durumundan değilde böyle bir durumdan yani ufaklığın sürekli sıkıntı çıkarmasından dolayı böyle olduğunuzu düşünüyorum...

maalesef insanların en küçük çocuğu çok kıymetli hatta kıymetli ötesi oluyor ve o siz her gidişinizde sıkıntı yaşattığı için bu şekilde davranmak durumunda kalıyordur
mesela sinemaya gittiğinizde çocuk ağlamış geldiğinizde benim çocuğumu ağlattın mutlu musun tavrı içinde olmaları normal
bu yaşı geçmiş insanların yavrucukları çok kıymetli

ben yengeyle görüşmek durumundan değilde böyle bir durumdan yani ufaklığın sürekli sıkıntı çıkarmasından dolayı böyle olduğunuzu düşünüyorum...
Ama yani çocuğu da bir görseniz, çocuk demeye bin şahit. Evdeyken zaten dibimizden ayrılmıyor, dışarıda da rahat bırakmıyor. Anasını da kızını da takmıycam artık vallahi ya, ikisi de birbirinden fesat

Ama yani çocuğu da bir görseniz, çocuk demeye bin şahit. Evdeyken zaten dibimizden ayrılmıyor, dışarıda da rahat bırakmıyor. Anasını da kızını da takmıycam artık vallahi ya, ikisi de birbirinden fesat

yengende bu yüzden sizi çağırmamıştır
muhakkak huzursuzluk çıkarıyor ufaklık diye
fesatlık gibi düşünmeyin bence

mesela siz değil de yengeniz konu açsanydı hep o kız gelince oğlum huzursuz, kız da iyi ne yapsam deseydi
hepimiz de çocuğun iyiliği için çağırmamasını söylerdik
empati yapın
sürekli siz gittiğinizde huzursuzluk yaratıyorsa çocuk maalesef ben olsam bende kafam almıyor çağırmayayım derdim

Bence ilk fırsat,da gelinle konuşun bu kv konusunu korkarım sizin gelin ile aranızı bi sudan bahane ile açacak sen ve gelin küstürüp kv içi rahat edecek dikkatli olun derim ben bunlar aylarımın sinyalalleri........

yengende bu yüzden sizi çağırmamıştır
muhakkak huzursuzluk çıkarıyor ufaklık diye
fesatlık gibi düşünmeyin bence

mesela siz değil de yengeniz konu açsanydı hep o kız gelince oğlum huzursuz, kız da iyi ne yapsam deseydi
hepimiz de çocuğun iyiliği için çağırmamasını söylerdik
empati yapın
sürekli siz gittiğinizde huzursuzluk yaratıyorsa çocuk maalesef ben olsam bende kafam almıyor çağırmayayım derdim
10 yaşındaki kızı kocaman şımarıklık yapmadığını bırakmayan kızına terbiye edep versin şimdiden böyle herşey yapabiliyorsa büyüyünce neler yapmaz !

Haklısınız ben de yeni başladım çok güzel bi okul, inşallah hayırlısıyla gitmek istemiyorum hiç burdann :)

Allah önünü bahtını açık etsin canım. Hayırlı insanlarla karşılaş güzel şeyler yaşa inşallah. Bölümün de çok güzel. Allah yardımcın olsun

gelin tek kalsın istiyodur o. şaşırmadım

Aynen öyle tek kalsınki ,derdini içine ata ata kahırlansın hiç öenemi yok ,yeterki yengenin tuhaf tutarsız cahil hareketlerini kimseye söyleyemesin korksun çekincsin etrafında onu savunacak akıl vereni koruyacak kimsesi kalmasın Rabbim fırsat vermesin zalimlere ve gelininde senide kötülüklerden korusun canım amin

Back
X