- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
Süyledi değil söyledi olacak.Dunyada kötü erkekler oldugu gibi kötü kadinlar da vardir kardesim evde basit bir tartışmada n sonra kiz evden gitti daha sonra biz araya girdik kiz onu istemedigini suylemedi kardesiminden nefret ettiğini sevmedigini suyledi hangi kadin evliligin 3 haftada biter kardesim hamile oldugunu bile babasindan ogrendi 1 seneleri dolacak evliligin toplam 3 hafta kalmis ayrica kayinvalidesi kardesimin cok iyi bir insan oldugu surekli bize suylerdi yani bu işte tuhaflik var kardesim bu kadar iyi davrandigi halde bu başına geliyor sa supelenme hakki var avukat tutulmus avukata sorduk her sey olabilir biz kimsenin gunahini almak istemiyiz malum bu dunyada neler neler oluyor bebek dogdunda da kardesime haber verilmedi sonrada duyduk iletisim hic yok evden gitikten sonra kardesime hic tlf on dahi acmadi kardesim kendisini aradigi halde msj atarak beni arama sen kimsin beni ariyon diyor sonra gidip bosanma davasi acıyor bi sürü iftiralar yaziyor simdiki amaci sadece para koparmak
Dunyada kötü erkekler oldugu gibi kötü kadinlar da vardir kardesim evde basit bir tartışmada n sonra kiz evden gitti daha sonra biz araya girdik kiz onu istemedigini suylemedi kardesiminden nefret ettiğini sevmedigini suyledi hangi kadin evliligin 3 haftada biter kardesim hamile oldugunu bile babasindan ogrendi 1 seneleri dolacak evliligin toplam 3 hafta kalmis ayrica kayinvalidesi kardesimin cok iyi bir insan oldugu surekli bize suylerdi yani bu işte tuhaflik var kardesim bu kadar iyi davrandigi halde bu başına geliyor sa supelenme hakki var avukat tutulmus avukata sorduk her sey olabilir biz kimsenin gunahini almak istemiyiz malum bu dunyada neler neler oluyor bebek dogdunda da kardesime haber verilmedi sonrada duyduk iletisim hic yok evden gitikten sonra kardesime hic tlf on dahi acmadi kardesim kendisini aradigi halde msj atarak beni arama sen kimsin beni ariyon diyor sonra gidip bosanma davasi acıyor bi sürü iftiralar yaziyor simdiki amaci sadece para koparmak
Zaten hep yalan dolan olur, kardeşiniz adeta bir melektir çünkü.
Arada sorun yokken mi kiz gitmek istemis? Yani cogu sey iki taraflidir kizi iffetsizlikle suclamadan once saglam kanitlariniz olmali yoksa o da ayri bir dava konusu olabilir
Ben uyenin konusunu hatirliyorum ayni sorulari ben sormustum kiz evlenip gelmis 3 hafta sonra geri donmus kaldigi suredede anne kardes gelmis kiz kendi ailesiyle beraber yasamak istiyor ailede kapagi atmak istiyor ama bunu evlenme nisanlilik asamasinda dile getirmemisler damat razi degil hakli olarak acik acik bunu istiyoruzda demiyorlar buna mecbur birakmaya calisiyorlar hanileyken bebegi falan kullanmisti onceki konulardan anladigim aile dolandirici kiz degil evlensin bi hallederiz diyip kizi geri almislar hemen hamile kalmis (malum nafaka vs)kiskirtiyorlar falan oyle yani su eskiden evlenip altinlari alip kacarlardiya buda degisik bir versiyon oncek konudan sora sora ogrendigim bu kendisi pek aciklama yapmaz hatta fake mi diyede dusunmuyor degilim o konudada yazmistim fake misin diyePeki ama sorun ne?
Sadece yüzeysel bir şekilde boşanacak, tazminat, bebek demiş geçmişsiniz de boşanmaya giden sorun neydi?
Bana sanki sizin aileniz yapıcı yaklaşmamış, çok karışmış gibi geldi mesela. Çünkü normalde arada hele bebek varsa aileler boşanma olmasın diye ara bulmaya çalışır siz de durum tam tersi bebek bizden değil diyorsunuz. Acaba en başından istemediniz mi? Nişandan beri aileniz çok karıştı sorunlara mı sebep oldu?
Konu ne yani? Sorun ne?
Sana onceki konunda dunya kadar uye akil verdi evi sebepsiz terk etmek evlilik birligine aykiri gelininiz suclu kardesin eve donmedigini Belgelendirsin mahkeme karari ileki ilerde sikinti cikartirlarsa evrakiniz olsun bu is para istemeye gidecek dedik dinlemediniz simdi ugrasin iftirasiyla vsKizlar daha önce bu konuyla ilgili baslik acmistim yengem kardesimin evinde sadece 3 hafta kalmisti biz ailece onlari baristirmak icin her yolu denedik ama yengem kardesmi istemiyor bide ustelik bebekleri de oldu kendisi kardesime bosanma davasi acmis bir suru yalan seyler yazmis 200 bin lirada tazminat istemis kardesim bebeginin kendisnden olmayacagini dusunuyor acaba dna testi mi yapmali bide kardesim bosanma davasi acmadan once onunla barismis yuzuk elbise bisuru alışveriş yapmislar sozde eve gelecekmis ama gelmedi yani kandirmis
Aynen anlatiginiz gibiBen uyenin konusunu hatirliyorum ayni sorulari ben sormustum kiz evlenip gelmis 3 hafta sonra geri donmus kaldigi suredede anne kardes gelmis kiz kendi ailesiyle beraber yasamak istiyor ailede kapagi atmak istiyor ama bunu evlenme nisanlilik asamasinda dile getirmemisler damat razi degil hakli olarak acik acik bunu istiyoruzda demiyorlar buna mecbur birakmaya calisiyorlar hanileyken bebegi falan kullanmisti onceki konulardan anladigim aile dolandirici kiz degil evlensin bi hallederiz diyip kizi geri almislar hemen hamile kalmis (malum nafaka vs)kiskirtiyorlar falan oyle yani su eskiden evlenip altinlari alip kacarlardiya buda degisik bir versiyon oncek konudan sora sora ogrendigim bu kendisi pek aciklama yapmaz hatta fake mi diyede dusunmuyor degilim o konudada yazmistim fake misin diye
Napalim inFlamess? Ilk etapta hemcinslerimizi savunuyoruz. Magdur olan hep kadiblar cunku. Savunmayalim mi? Hemen kadini mi karalayalim? Senin konunda da seni savunmuştuk mesela. Yanlis mi yapiyoruz?Belki evlenmek için evlendi ..Belki mantık evliliği ..Belki eski sevgilisini unutamadı.. Belki yeniden görüşüyor .. .Belki evliliğinden sıkıldı belki aradığını bulamadı. Belki para delisi belki hayatını yaşamak istiyor .Belki kocası cok iyi yeri dar geldi.Belki de psikolojik sorunları var.Vs..Vs..
Yorum yapanların çoğu ,"Kimse gül gibi yuvasını bırakıp gitmez gorumce, gorumcelik yapma "temasini işlemişler de ne komiksiniz ;cocuğunu bile bırakıp kaçıp giden erkek asigi kadin musveddeleri bile varken..Evet, herkes iyi niyetli evet herkes kocasının ve gül gibi yuvasının kıymetini biliyor .Hii evet !
Napalim inFlamess? Ilk etapta hemcinslerimizi savunuyoruz. Magdur olan hep kadiblar cunku. Savunmayalim mi? Hemen kadini mi karalayalim? Senin konunda da seni savunmuştuk mesela. Yanlis mi yapiyoruz?
O tek vurgun olup gelir bitiyor ColinKadin dolandirici olsa bu isi resmi nikaha dokmeden dugun dernekten hemen sonra cikip giderdi. Bazen dugun bile yapilmadan ortadan kayboluyorlar. Evlilik uzerinden dolandiricilik yapanlar boyle yapior. Ama burda 3 hafta da olsa bir evlilik var. Ve mahkeme yoluyla 200 bin tl para almak cok zor imkansiz neredeyse. Dolandirici olsa neden bu yollarla ugraşsin. Şahsen ben dolandirici olsam ugraşmazdım. Kisa yoldan koparabildigimi koparir sıvışırdım.
Tum olayi ayrintilariyla bilmiyorsam eger, ilk etapta kadini savunurum. Malesef bizim ulkemizde magdur olan hep kadinlar. 100 vakadan magdur olanin 99 unun kadin oldugu bjir ulkedeyiz. Hal boyle olunca once kadini savunmak dahaa dogru bence. Ben buna eşitsizlik demiyorum olsa olsa pozitif ayrimcilik olur bu. Ve hem ismimim ozelliginden hem de burcumun ozelliginden dolayi esitlik, adalet kavramlari benim icin cok cok onemli.Ben hiç kadını kadın diye savunmam hani eşittik ??Mantığın, akılın, fikirin ,edebin ahlakin erkeği kadını olmaz benceCOLIN .
bence gayet kadın tarafında da dolandırıcılık olabilir az mı var nişanlanıp nişanlanıp altınları alıp kaçanlar onların da anası babası abisi hepsi her şeyi biliyor ailecek yapıyorlarO tek vurgun olup gelir bitiyor Colin
Guya anlattigina kardesin durumu iyi aile olarak iyiler omur boyu maas gibi gelir elde etmek varken surekli birsey talep edebilecekken niye tek bi seferde alip bitirsin?
Ay bana gore istemeyen almayan kizi zorla aldilar zoraki evlendirdiler kardeste matah bise degil psikolojisinide bozdular muhtemelen sinirsel buhran falan gecirdi aile ilk basta yanliz birakmadi sonrada dnk etti cocugunu aldi geri gondermiyor ben konu sahibinin anlattigina inanmiyorum.
Turkiye de hangi baba baskasindan cocuklu kizi alipta sahip cikiyor yada aman otur evimizde diyor herkes gitsin yuvasini kursun sahip ciksin diye bakar ya kendi cocugunda sorun oldu yada karsi taraf oyle boyle degil
Tabiiki var yok oldugunu savunmuyorum ama bu uyenin agzindan cimbizla laf alma (ben yazana kadar kimse konunun aslini bilmiyorduki hala 5sayfa soru 3 uye mesaji)fazla sakinligi ailenin 1 yildir girisimsizligi konuyu detayli acmayisi falan ya fake konu yada kabahatli bunlarbence gayet kadın tarafında da dolandırıcılık olabilir az mı var nişanlanıp nişanlanıp altınları alıp kaçanlar onların da anası babası abisi hepsi her şeyi biliyor ailecek yapıyorlar
çok az bir oran da olsa boşanma da kadının daha fazla suçlu olduğu bir şeyler koparmak için zengin adamlarla evlendiği oluyor
hemen çocuk yapıyor o zamana kadar sesi çıkmayan kadın ayrılmak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?