Sadece üç hafta kalmış tarihler tutmuyor bence..
Haklısınız cidden ortada bir kurgu var gibi..dilekceye gorsek bir şeyler söylerim kesin
ama bu işte başka bir şey var
ispat yükü olarak tarihi sordum
daha erken olmuş olsaydı mesela ilk 6 ay içinde o zaman dna testi bile yapmadan benim değil demesi yetiyor kadına düşüyor ispat yükü yani kadın adamın olduğunu kanitlamak zorunda kalıyor
ama bu durumda adam hiç bukasmamali o ise çünkü tazminat i da bana göre iftira çıkarsa diye yüksek belirlenmiş yani ortada iyi kurgu var
Tum olayi ayrintilariyla bilmiyorsam eger, ilk etapta kadini savunurum. Malesef bizim ulkemizde magdur olan hep kadinlar. 100 vakadan magdur olanin 99 unun kadin oldugu bjir ulkedeyiz. Hal boyle olunca once kadini savunmak dahaa dogru bence. Ben buna eşitsizlik demiyorum olsa olsa pozitif ayrimcilik olur bu. Ve hem ismimim ozelliginden hem de burcumun ozelliginden dolayi esitlik, adalet kavramlari benim icin cok cok onemli.
Benim de yengem abimi terketti. Ama suclamadim onu. Abim haketti. Kadin da kadini anlamazsa erkekler nasil anlasi bizi?
bence de hesap kitap karışık.5 ay önce evlenen çift, 15.gün kavga ediyorlar.
Gelin 15 günlük evliyken annesine gidiyor.
Yani 4.5 aydır ayrılar.
Ama gelin 4 aylık hamile?
Aklıma başka senaryolar geliyor ama benim fesatlığımdır kesin.
kardeşin neden şimdi şüphe duyuyor?Çocuk kardesimin beraber dr gittiler
niye bekledi bu kadar? açsaydınız davayı.Kardesim anlaşma li bosanma teklif etti eşi kabul etmedi
ta 19 kasımda yazmışsın bunu. ne iş?Kizlar bosanma davası acildi 200 bin lira tazminat 2500 lira da nafaka istemis nasil bir dunyadayiz hem suclu hem guclu dosyada bisuru yalanlar demek ki gerçek ten para için kardesimle evlenmiş
21 mayis 2016 mayista evlendi 2 subatta 2017 dogdu
Siz hiç yengenizi arayıp, sorun ne diye sordunuz mu?Kızlar benim dediklerim kesinlikle dogru ister inanin ister inanmayin benim kardesim mutahit bir insan 3 hafta da nasil evliligi bozar kaldiki bir de bebek var biz sadece supelendik bebek kardesiminde olabilir sadece bir insan niye uyle yapar
Hay agzina saglik. Bdv da konuyu soru cevap seklinde nazlana nazlana anlatmak moda oldu. Amac ilgiyi arttirip konuyu da yorumlara gore sekillendirmek. Ondan sonra da kafinlari savunuyoruz diye yine kadinlar tarafindan elestiriliyoruz. Bi konu boyle ustu kapali sacma sapan anlatilinca ortada bir bit yenigi oluyor geneelde.Sen konuyu bile tam anlatmazsan burada tahmini yürütülen fikirlerdeki mantık hatalarına kızamazsın.
Kimse durduk yere konunuzu konuşmaya başlamadı, açtıysanız sorulara cvp verin ki herkes asıl derdiniz nedir, nasıl bi yol izlediniz buralara geldi mevzu onları anlayabilsin.
Pozitif ayrimciligi biliyorum ben elbette ama sen nerde esitlik deyince, ben de bu esitsizlik olmaz olsa olsa pozitif ayrimcilik olur dedim. Bire bir uymasa da tanim olarak, esitsizlik de olmayacagini ifade etmek istedim sadece. Kadini kadin oldugu icin savunmak degil benim yaptigim. Erkekler tarafindan magdur edildigi icin savunuyorum. Ikisi farkli seyler tamamen. Hele hele isi aciz gormeye kadar getirmissin ki bu tamamen konuyu saptirmak. Bugune kadar yazdigim hicbir seyde kadinlari aciz gosterecek tek cumlem yok. Aklimda bulunsun da bir dahaki konunda seni savunarak aciz gormus olmayayim.Pozitif ayrımcılığın anlamını farklı algılamışsınız .Kadını kadın diye savunmak onu aciz görmekten öte bisey değil; hiç adil bi tutum değil ayrıca.
yazfiklay ay yok kadın haklıymış yok niye yuvasını b ozmazmis ne yani kadın diye melek mi olacak.yengeniz bana göre abinizle parası için evlenmiş ve cocukda büyük ihtimal ondan değil tabi bu benim konuyu okuyunca ilk edindiğim fikir.ki 21 mayıs ilk gece hamile kalmasi gerekir o onbesginde kalmışsa olabilir.basit bir dan testiyle ogrenin.anne kiz işbirliği sanki yengenizin yaptığı.nasıl evlendi ki severek mi yoksa birinci gün tanışıp ikinci gün nikah günümü aldillar.
erkeginde serefsiz varsa kadının yokmu ne cirkef ne pis kadinlar var yokmu her kadın zavallı mi hepsi melek mi unutmayın kadın in fenası seytandan dan beterdir.kadinnin kadın düşmanlığı kıskançlık hased.burdakilerde yok gorumce lik yapiyomus yok omrunce girmesymis ayy girumcelerde gelinlere çok merakliydi.ne cirkef gelinler var adı gorumce ya illa sacmaliyacaklar kaynanasindan kızıni kıskanan gelinler mi kocasını kıskanan pisikopat gelinler saymakla bitmez ama görünce iki kelime etse gorumce deyilmi abuk subuk fikirler.gorumce gelin deyil insan olabilmek lazım insan.
hayatta herşey olur 200 binlik tazminat vay arkadaş yenge baya a killiymis abinizde bir avukat tutsun olsun bitsin.ana kiz kumpas kurmuşlar gibi geldi bana doğrusunu Allah bilir.sıcak yuva sini kim bırakır ki diyenlere yenge sıcak yuva değil sıcak para peşinde!!!
kimse bebeği ne kıymaz mahkeme dilekçesinde yazan ne?6 ay boyunca nisanli kaldilar evden gitmesi icin ciddi bir sebep yok para desen kardesim geliri cok iyi mutehitlik yapiyor arabasi var madem kardesimle olmayacakti bebegide aldirabilirdi onun ne gunahi var bebek para danda her seyden onemli ama onun icin umrunda degil
+1000 yasak degilmi ayni konuyu yeniden acmakKasım ayında yazmışsın bunu ama reyting almamış. neden ki?
şimdi yeniden hortlattın aynı konuyu.
bence de hesap kitap karışık.
kardeşin neden şimdi şüphe duyuyor?
niye bekledi bu kadar? açsaydınız davayı.
ta 19 kasımda yazmışsın bunu. ne iş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?