Yengem kardesime boşanma davasi açmış

Sadece üç hafta kalmış tarihler tutmuyor bence..

dilekceye gorsek bir şeyler söylerim kesin
ama bu işte başka bir şey var
ispat yükü olarak tarihi sordum
daha erken olmuş olsaydı mesela ilk 6 ay içinde o zaman dna testi bile yapmadan benim değil demesi yetiyor kadına düşüyor ispat yükü yani kadın adamın olduğunu kanitlamak zorunda kalıyor
ama bu durumda adam hiç bukasmamali o ise çünkü tazminat i da bana göre iftira çıkarsa diye yüksek belirlenmiş yani ortada iyi kurgu var

Haklısınız cidden ortada bir kurgu var gibi..
Adam kesinlikle boşanmayacağım deyip karısını ve çocuğunu da ısrarla evlerine çağırsa ,tabi kadının ailesinden kimse olmadan,
Belki kadının amacını anlayabilirdi
Ne bilem dallas olmuş ortalık

Pozitif ayrımcılığın anlamını farklı algılamışsınız .Kadını kadın diye savunmak onu aciz görmekten öte bisey değil; hiç adil bi tutum değil ayrıca.

Bence hemcinslerimiz koruyacagiz diye melek yapmayalim malesrfki erkeklerden daha nankor ve fesat olan cok kadin goruyorum baskasindan cocuk yapip yalan soyleyen evliyken yatip kalkan yokmus gibi davranmayalim malesef cok var

Kasım ayında yazmışsın bunu ama reyting almamış. neden ki?
şimdi yeniden hortlattın aynı konuyu.

bence de hesap kitap karışık.

Çocuk kardesimin beraber dr gittiler
kardeşin neden şimdi şüphe duyuyor?

Kardesim anlaşma li bosanma teklif etti eşi kabul etmedi
niye bekledi bu kadar? açsaydınız davayı.
Kizlar bosanma davası acildi 200 bin lira tazminat 2500 lira da nafaka istemis nasil bir dunyadayiz hem suclu hem guclu dosyada bisuru yalanlar demek ki gerçek ten para için kardesimle evlenmiş
ta 19 kasımda yazmışsın bunu. ne iş?

21 mayis 2016 mayista evlendi 2 subatta 2017 dogdu

Tarihte sıkıntı yok evliyken hamile kalmis olmali. Ya da en fazla dugunden 1 hafta once kalmistir ki bu durumda da hamile olduğundan habersiz evlenmiş olurdu.
zaten madem böyle bir şüphesi var niye yüzüklerle hediyelerle barışmaya çalışıyor kardeşiniz? insan başkasının çocuğunu kendisine yamamaya çalışan bir kadınla neden barışmaya çalışır ki?
karşılıklı çirkefleşmişler işte, olan bebeğe oluyor.

Kızlar benim dediklerim kesinlikle dogru ister inanin ister inanmayin benim kardesim mutahit bir insan 3 hafta da nasil evliligi bozar kaldiki bir de bebek var biz sadece supelendik bebek kardesiminde olabilir sadece bir insan niye uyle yapar

Kızlar benim dediklerim kesinlikle dogru ister inanin ister inanmayin benim kardesim mutahit bir insan 3 hafta da nasil evliligi bozar kaldiki bir de bebek var biz sadece supelendik bebek kardesiminde olabilir sadece bir insan niye uyle yapar
Siz hiç yengenizi arayıp, sorun ne diye sordunuz mu?
Burda insanlar aldatıldım, şiddet gördüm, beni öldürecek diye konu açıp yine de boşanmıyor. Bir kadının boşanmak istemesinin mantıklı sebebi olmalı, dosyada yazan iftira dediğiniz şeylerin iftira olduğunu nerden biliyorsunuz?

Hay agzina saglik. Bdv da konuyu soru cevap seklinde nazlana nazlana anlatmak moda oldu. Amac ilgiyi arttirip konuyu da yorumlara gore sekillendirmek. Ondan sonra da kafinlari savunuyoruz diye yine kadinlar tarafindan elestiriliyoruz. Bi konu boyle ustu kapali sacma sapan anlatilinca ortada bir bit yenigi oluyor geneelde.

Pozitif ayrımcılığın anlamını farklı algılamışsınız .Kadını kadın diye savunmak onu aciz görmekten öte bisey değil; hiç adil bi tutum değil ayrıca.
Pozitif ayrimciligi biliyorum ben elbette ama sen nerde esitlik deyince, ben de bu esitsizlik olmaz olsa olsa pozitif ayrimcilik olur dedim. Bire bir uymasa da tanim olarak, esitsizlik de olmayacagini ifade etmek istedim sadece. Kadini kadin oldugu icin savunmak degil benim yaptigim. Erkekler tarafindan magdur edildigi icin savunuyorum. Ikisi farkli seyler tamamen. Hele hele isi aciz gormeye kadar getirmissin ki bu tamamen konuyu saptirmak. Bugune kadar yazdigim hicbir seyde kadinlari aciz gosterecek tek cumlem yok. Aklimda bulunsun da bir dahaki konunda seni savunarak aciz gormus olmayayim.
Konu sahibi hicbir detay vermeden zaten konuya hakim birine anlatir gibi ustun köru yazmis. Ne bir nokta ne bir virgul. Uyeler sorar sorar ondan sonra konu sahibi nabza gore serbeti verir. Detaylari da sonradan anlatarak bizim tezlerimizi curutur aklinca. Kk olarak alistik bu tur konulara. Simdi bu konu sahibi de teker teker tezlerimizi curuterek dediklerimi bir bir yapacak. Ama o isler oyle degil iste. Insanlar kendini kandiriyor.
Son olarak yorumlarimi alintilamasalar da bana ithafen yorum yazan uyelere de cevap vereyim. Ben butun kadinlar melektir gibi bir cumle kurmadigim gibi, bunu dusundurucek cumleler de yazmadim. Zaten kk ya uye olan herkes butun kadinlarin melek olmadigini gorerek ögrenir ve bunu savunmaz.

ay ay yok kadın haklıymış yok niye yuvasını b ozmazmis ne yani kadın diye melek mi olacak.yengeniz bana göre abinizle parası için evlenmiş ve cocukda büyük ihtimal ondan değil tabi bu benim konuyu okuyunca ilk edindiğim fikir.ki 21 mayıs ilk gece hamile kalmasi gerekir o onbesginde kalmışsa olabilir.basit bir dan testiyle ogrenin.anne kiz işbirliği sanki yengenizin yaptığı.nasıl evlendi ki severek mi yoksa birinci gün tanışıp ikinci gün nikah günümü aldillar.
erkeginde serefsiz varsa kadının yokmu ne cirkef ne pis kadinlar var yokmu her kadın zavallı mi hepsi melek mi unutmayın kadın in fenası seytandan dan beterdir.kadinnin kadın düşmanlığı kıskançlık hased.burdakilerde yok gorumce lik yapiyomus yok omrunce girmesymis ayy girumcelerde gelinlere çok merakliydi.ne cirkef gelinler var adı gorumce ya illa sacmaliyacaklar kaynanasindan kızıni kıskanan gelinler mi kocasını kıskanan pisikopat gelinler saymakla bitmez ama görünce iki kelime etse gorumce deyilmi abuk subuk fikirler.gorumce gelin deyil insan olabilmek lazım insan.
hayatta herşey olur 200 binlik tazminat vay arkadaş yenge baya a killiymis abinizde bir avukat tutsun olsun bitsin.ana kiz kumpas kurmuşlar gibi geldi bana doğrusunu Allah bilir.sıcak yuva sini kim bırakır ki diyenlere yenge sıcak yuva değil sıcak para peşinde!!!

yazfikl

Yazdiklariniza tamamen katiliyorum kadinin düşmanı yine kadindir

6 ay boyunca nisanli kaldilar evden gitmesi icin ciddi bir sebep yok para desen kardesim geliri cok iyi mutehitlik yapiyor arabasi var madem kardesimle olmayacakti bebegide aldirabilirdi onun ne gunahi var bebek para danda her seyden onemli ama onun icin umrunda degil

kardeşin in evlendikten sonra edindiği malı varsa 200 ü kesin alIr yok ise zor 20 bin anca yüksek rakam gösterişi çekişmeli davada yıldırmak içindir anlaşmaya gidilmedikçe dava uzar 2 yıl okadar almaz ,gerekçe ne yazılmış delil varmı savunma ne

kimse bebeği ne kıymaz mahkeme dilekçesinde yazan ne?

Görümce hanım dilekçede yazan nedir?
Gelin ne ile şuçluyor kardeşinizi?
Kadının düşmanı kadın değildir basma kalıp cümlelere gerek yok

Yav bihter neyi açıklayacak firdevs hanım muhabbetine döndü iyice.................................
Gelin ne ile suçluyor kardeşinizi?

Veya şöyle sorayım işinize gelsin
İftiracı gelin gül gibi müteahhit adam gibi adam kardeşinizi ne ile şuçlayıp adına leke çalmaya çalışıyor??
Cevap verecek misiniz artık?

Bu yengeniz zaten 15 gün durup annesine gitmemiş miydi?Çocuk ondan olmayabilir tabi.15 gün durup annemi sevmeyen beni de sevmesin diyerek giden bir kadın ilk aydan hamile kalması beklenemez sevmediği kolayca terkettiği bir adamdan.Kardeşin daha iyi bilir aralarında ne geçmişse bence.Test yaptırmalı bence de.

+1000 yasak degilmi ayni konuyu yeniden acmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…