- 20 Aralık 2007
- 5.300
- 5.780
- 398
Niye abinin geve hayatimi mi var ?Evlenmeyi kesinlikle dusunmiyor bizim aile istiyor dışarda gezmesin gece hayatı olmasini istemiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye abinin geve hayatimi mi var ?Evlenmeyi kesinlikle dusunmiyor bizim aile istiyor dışarda gezmesin gece hayatı olmasini istemiyor
Evlenmeyi kesinlikle dusunmiyor bizim aile istiyor dışarda gezmesin gece hayatı olmasini istemiyor
+1Sizin aile çok biliyor.
Evliliğe de böyle lafla sözle tavırla değerli fikirlerinizi sokuyorsanız kız üç hafta bile çok dayanmış.
Abinizin evlenip evlenmemesi sizi alakadar etmez.
İmam nikahıyla elin kızını mağdur edip doğacak çocukları zor duruma aokacak saçma önerilerinizi kendinze saklayın abiniz koca adam kendi kararını versin
siz suyleyin ne yapsin yas tutsun evlenmesin mahkeme bitsede beklesin ya hangi dunyada yasiyorsunuz tabiki sevgilisi olacak ve evlenecekte ne yapsin+1
bu gelin 200 bin istedi tazminat alabilir
o zaman yeni gelene nikahsız birlikte yaşatalım hazır diğer kadının eşyaları üzerine gelir masraf falan olmaz
işimize gelmediği zaman da tuttuğumuz gibi kapının önüne koyarız düşüncesi var sanırım
ben ilk başta gelin haksız olabilir para için evlenmiş olabilir falan diyordum ama çok fena bir görümcesi ve eş tarafı var sanırım
son olarak konu sahibi dikkat ette asıl o imam nikahıyla evlenecek gelinden bulmayın neysse daha yazmayayım ben
Evlenmeyi kesinlikle dusunmiyor bizim aile istiyor dışarda gezmesin gece hayatı olmasini istemiyor
Tabiki kardeşim kendi kararinini verecek adam evliligin e sini yasamadi sizde kalkip 3 hafta dayanabildi diyorsun kadin ruh hastasi her evlilkte kadini hakli bulmaya calismayin iyi kadin oldugu gibi kötü kadinda var
siz suyleyin ne yapsin yas tutsun evlenmesin mahkeme bitsede beklesin ya hangi dunyada yasiyorsunuz tabiki sevgilisi olacak ve evlenecekte ne yapsin
Gece hayati yok namaz bile kiliyor hani bekar oldumu takilabilir piyasada hayat kadinidaNiye abinin geve hayatimi mi var ?
Kardesime bu fikri bosanma davasi acildiktan sonra avukatimiz suyledi sadece buyle bir suphe yoksa bebigin babasi kardesim degil demedim bu kadar kisa sure de evlilgin bitmesinden dolayi supelendik yoksa ortada bir sorun yokKardesiniz cocugun kendisinden olmadığını dusunuyorsa bunu esinize soylemistir hemde sert bir uslupla soylemistir. İsin icine siddet bile girmis olabilir. Empati kuruyorum cocugumun babasi bana iftira atsa max tazminatla bosanmak isterdim.
6 ay boyunca nisanli kaldilar evden gitmesi icin ciddi bir sebep yok para desen kardesim geliri cok iyi mutehitlik yapiyor arabasi var madem kardesimle olmayacakti bebegide aldirabilirdi onun ne gunahi var bebek para danda her seyden onemli ama onun icin umrunda degil
siz suyleyin ne yapsin yas tutsun evlenmesin mahkeme bitsede beklesin ya hangi dunyada yasiyorsunuz tabiki sevgilisi olacak ve evlenecekte ne yapsin
Ya siz yazdiklarimi okumuyormusunuz kadin kardesime diyor git evlen zil takip oynuyor bosandigi icin seviniyor bizzat kiz arkadasi bana dedi mutluymus bu durumda sadece bosanirken para kopariyim yoksa kadinin baska derdi yok annesi bile dedi damadimiz IYI biri kiz sevmiyor zorla mi sevdirelim
Peki biz burda evlenmesin mi diyoruz algılama problemin mi var, hala evli iken nasıl evlenecek? Üstelik kardeşin kendisi evlenmek istemiyorken[/QUOTE dinen zaten bosanmislar kagit uzerinde evliler onunda bir anlami yok bir yila yakindir birbirinden haberleri bebegin dogdugu bile haber vermediler hani babasi var kardesim tlf an aciyor sen kimsin niye ariyorsun diyor kiz ya sanki esi degil yabanci biri bazi seyleri bilmeden konusmayin
Peki biz burda evlenmesin mi diyoruz algılama problemin mi var, hala evli iken nasıl evlenecek? Üstelik kardeşin kendisi evlenmek istemiyorken[/QUOTE dinen zaten bosanmislar kagit uzerinde evliler onunda bir anlami yok bir yila yakindir birbirinden haberleri bebegin dogdugu bile haber vermediler hani babasi var kardesim tlf an aciyor sen kimsin niye ariyorsun diyor kiz ya sanki esi degil yabanci biri walla bunlar bizi cok uzduler
Ya siz yazdiklarimi okumuyormusunuz kadin kardesime diyor git evlen zil takip oynuyor bosandigi icin seviniyor bizzat kiz arkadasi bana dedi mutluymus bu durumda sadece bosanirken para kopariyim yoksa kadinin baska derdi yok annesi bile dedi damadimiz IYI biri kiz sevmiyor zorla mi sevdirelim