• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengem kardesime boşanma davasi açmış

Evlenmeyi kesinlikle dusunmiyor bizim aile istiyor dışarda gezmesin gece hayatı olmasini istemiyor

Sizin aile çok biliyor.
Evliliğe de böyle lafla sözle tavırla değerli fikirlerinizi sokuyorsanız kız üç hafta bile çok dayanmış.
Abinizin evlenip evlenmemesi sizi alakadar etmez.
İmam nikahıyla elin kızını mağdur edip doğacak çocukları zor duruma aokacak saçma önerilerinizi kendinze saklayın abiniz koca adam kendi kararını versin

Tabiki kardeşim kendi kararinini verecek adam evliligin e sini yasamadi sizde kalkip 3 hafta dayanabildi diyorsun kadin ruh hastasi her evlilkte kadini hakli bulmaya calismayin iyi kadin oldugu gibi kötü kadinda var

Sizin aile çok biliyor.
Evliliğe de böyle lafla sözle tavırla değerli fikirlerinizi sokuyorsanız kız üç hafta bile çok dayanmış.
Abinizin evlenip evlenmemesi sizi alakadar etmez.
İmam nikahıyla elin kızını mağdur edip doğacak çocukları zor duruma aokacak saçma önerilerinizi kendinze saklayın abiniz koca adam kendi kararını versin
+1
bu gelin 200 bin istedi tazminat alabilir
o zaman yeni gelene nikahsız birlikte yaşatalım hazır diğer kadının eşyaları üzerine gelir masraf falan olmaz
işimize gelmediği zaman da tuttuğumuz gibi kapının önüne koyarız düşüncesi var sanırım
ben ilk başta gelin haksız olabilir para için evlenmiş olabilir falan diyordum ama çok fena bir görümcesi ve eş tarafı var sanırım

son olarak konu sahibi dikkat ette asıl o imam nikahıyla evlenecek gelinden bulmayın neysse daha yazmayayım ben

+1
bu gelin 200 bin istedi tazminat alabilir
o zaman yeni gelene nikahsız birlikte yaşatalım hazır diğer kadının eşyaları üzerine gelir masraf falan olmaz
işimize gelmediği zaman da tuttuğumuz gibi kapının önüne koyarız düşüncesi var sanırım
ben ilk başta gelin haksız olabilir para için evlenmiş olabilir falan diyordum ama çok fena bir görümcesi ve eş tarafı var sanırım

son olarak konu sahibi dikkat ette asıl o imam nikahıyla evlenecek gelinden bulmayın neysse daha yazmayayım ben
siz suyleyin ne yapsin yas tutsun evlenmesin mahkeme bitsede beklesin ya hangi dunyada yasiyorsunuz tabiki sevgilisi olacak ve evlenecekte ne yapsin

Kardesiniz cocugun kendisinden olmadığını dusunuyorsa bunu esinize soylemistir hemde sert bir uslupla soylemistir. İsin icine siddet bile girmis olabilir. Empati kuruyorum cocugumun babasi bana iftira atsa max tazminatla bosanmak isterdim.

Evlenmeyi kesinlikle dusunmiyor bizim aile istiyor dışarda gezmesin gece hayatı olmasini istemiyor

Sizin aile az geri durabilir mi, kaç yaşında kardeşin, işi gücü yok mu bekar kalan herkes gece hayatına mi dalıyo ki genç adam gezedebilir

Burda yarattığın kardeş benim kafamda yağmur adam gibi biri kusura bakma

Tabiki kardeşim kendi kararinini verecek adam evliligin e sini yasamadi sizde kalkip 3 hafta dayanabildi diyorsun kadin ruh hastasi her evlilkte kadini hakli bulmaya calismayin iyi kadin oldugu gibi kötü kadinda var

Kesinlikle haklısın iyi kadın kötü kadın konusunda

siz suyleyin ne yapsin yas tutsun evlenmesin mahkeme bitsede beklesin ya hangi dunyada yasiyorsunuz tabiki sevgilisi olacak ve evlenecekte ne yapsin

Bayan kimse evlenmesin demiyo ama buna siz dahil olmayın, adam bir kafasını toplasın yahu, imam nikahı ne hem, resmen boşanmadan imam nikahına birini alsın evde eşya var masraf yapıldı ev boş kalmasın diyosun bi oku dönde

Niye abinin geve hayatimi mi var ?
Gece hayati yok namaz bile kiliyor hani bekar oldumu takilabilir piyasada hayat kadinida
Kardesiniz cocugun kendisinden olmadığını dusunuyorsa bunu esinize soylemistir hemde sert bir uslupla soylemistir. İsin icine siddet bile girmis olabilir. Empati kuruyorum cocugumun babasi bana iftira atsa max tazminatla bosanmak isterdim.
Kardesime bu fikri bosanma davasi acildiktan sonra avukatimiz suyledi sadece buyle bir suphe yoksa bebigin babasi kardesim degil demedim bu kadar kisa sure de evlilgin bitmesinden dolayi supelendik yoksa ortada bir sorun yok

6 ay boyunca nisanli kaldilar evden gitmesi icin ciddi bir sebep yok para desen kardesim geliri cok iyi mutehitlik yapiyor arabasi var madem kardesimle olmayacakti bebegide aldirabilirdi onun ne gunahi var bebek para danda her seyden onemli ama onun icin umrunda degil

bi cani aldirmak kolay mi ya? Kadin karnindaki bebegin akibetini size mi soracak? Niye herseye mudahele ediyorsunuz? ailesi her caciga burnunu sokan adami bende istemem. Sirf bu yuzden bile bosanilabilir bana gore

Bu evliliğe 3 hafta bile çokmuş samimi söylüyorum, kız belli ki ilk geceden hamile kaldı sonra eyvah ben ne yaptım evi terk etti vebal almamak için de çocuğu aldırmadı kendi kararıdır

Kıza para göz diyosunuz ama burdan görünen tam aksi, masraf yapıldı ev boş kalmasın imam nikahlı eşi olsun gece hayatı olmasın şu bu...

Ya siz yazdiklarimi okumuyormusunuz kadin kardesime diyor git evlen zil takip oynuyor bosandigi icin seviniyor bizzat kiz arkadasi bana dedi mutluymus bu durumda sadece bosanirken para kopariyim yoksa kadinin baska derdi yok annesi bile dedi damadimiz IYI biri kiz sevmiyor zorla mi sevdirelim

Ya siz yazdiklarimi okumuyormusunuz kadin kardesime diyor git evlen zil takip oynuyor bosandigi icin seviniyor bizzat kiz arkadasi bana dedi mutluymus bu durumda sadece bosanirken para kopariyim yoksa kadinin baska derdi yok annesi bile dedi damadimiz IYI biri kiz sevmiyor zorla mi sevdirelim

Peki biz burda evlenmesin mi diyoruz algılama problemin mi var, hala evli iken nasıl evlenecek? Üstelik kardeşin kendisi evlenmek istemiyorken

Peki biz burda evlenmesin mi diyoruz algılama problemin mi var, hala evli iken nasıl evlenecek? Üstelik kardeşin kendisi evlenmek istemiyorken[/QUOTE dinen zaten bosanmislar kagit uzerinde evliler onunda bir anlami yok bir yila yakindir birbirinden haberleri bebegin dogdugu bile haber vermediler hani babasi var kardesim tlf an aciyor sen kimsin niye ariyorsun diyor kiz ya sanki esi degil yabanci biri bazi seyleri bilmeden konusmayin

Peki biz burda evlenmesin mi diyoruz algılama problemin mi var, hala evli iken nasıl evlenecek? Üstelik kardeşin kendisi evlenmek istemiyorken[/QUOTE dinen zaten bosanmislar kagit uzerinde evliler onunda bir anlami yok bir yila yakindir birbirinden haberleri bebegin dogdugu bile haber vermediler hani babasi var kardesim tlf an aciyor sen kimsin niye ariyorsun diyor kiz ya sanki esi degil yabanci biri walla bunlar bizi cok uzduler

Sizin kafa kötü kafa.
Din devletinde yaşamıyoruz, yaptığınız şey dinen de ahlaka sığmaz. Diyanet başkanı bile resmi nikahsız imam nikahı geçerli değil diyor. Kendinize göre yontmayın yazık günah.
Çok kınadım sizi de ailenizi de boşanmamış insana eş bulmak ahlaka sığmaz

Madem çocuğun ondan olduğuna inanmıyor neden bir sürü alışveriş yapmış? Şuan kardeşiniz iftira atıyor gibii.

Alışverişten önce bunun hesabını sorsaymış o zaman. Barışırken gel yüzük alayım boşanırken git çocuk benden değil oohhh ne ala memleket ya.

Ayrıca boşanma davasını nasıl hazmedememek bu. İnsan isterse evlenir anlaşamazsa boşanır bunu algılayın. Madem çok kötü niyetliydi kardeşiniz de parasını pulunu harcamasaydı. Bu erkeklerde çok saf ya.

Back
X