yengem ne yapmaya çalışıyor..

numaralarını nerden alıyor? nişanlılarnz muhabbet edeceğne cwp vermesin sorun kökten çözülür.

Nisanlilarinizin nosunun yengende ne isi varr

Gosterin abinize konusmalarin ekran goruntusunu gorsun o da. Kadinin amacı icli disli olmak istiyor gibi yilisik bi tip. Size bulasmaya calisiyor bence oyle telefonunuzdan opucukler falan atip silmesinden bunu anladim ben. Boyle insan aileyi birbirine dusurmeye de calisir uzulurse aglarsa aglasın sertce konusun gorsun bence cok buyuk bi terbiyesizlik bu

Ya nisanlin bi kere abla bana mesaj atma dese kadin rezil bi hale duserdi. Bunu bile söylememissiniz. Konu hepten sacma.
Benim nisanlinla bir aydır neredeyse konuşmuyor görmezden gel dedim çok sukurde öyle yapıyor kardesiminkinede daha dün yazmış numaranı eşimden aldım diye ardindan da fotosunu attı konu daha bir gunluk bende sizden yardım almak için hemen yazdım

Birine göz koyacak olsa iki görümcesinin nişanlısına birden koymaz bence. Yakalanma ihtimali bu kadaar yüksekken.. Sadece seviyesiz bir kadın yerini bilmiyor o kadar.
Arkadaşın dediği gibi bence.

bir de nişanlılariniz niye engellemiyor ki acaba ya da rahatsız olduklarını soylemiyorlar kadına

Şimdide eltilelerimize yanaşmayan çalışıyor bu gidişle kafayı yiyecem Allahtan sahidim tek bir kotulukte yapmadık ona

Hayir kadin ruhsal sikintidaysa arkadaslari dedigi gibi bipolar vs bunu cevredeki insnalarda anlar. Ailesi veya abin es dost hisseder.
Nisanli terslesin o zaman hemen. Abla bauramda goruselim hepbirlikte senin kardesinin adini yazsin. Tlf da gorusmeyelim ben telefona pek bakmiyorum desin salaga yatsin. Sonra da engellesin.

Ben olsam tüm kanıt ve şahitlerle anlatırdım abime bir gün birisinin başı yanacaksa bu siz kardeşler olmayın

Arkadaşın dediği gibi bence.

bir de nişanlılariniz niye engellemiyor ki acaba ya da rahatsız olduklarını soylemiyorlar kadına
enim nisanlimla kesti çok şükür ben nisanlima dedim görmezden gel diye dahada yazmıyor kardeşimin nisanlisinada dün yazmış çocukta şaşırdı kaldı hemen yazıları kardeşime atii hadi bunu atlattık diyelim şimdide eltilerimize yanaşıyor Yemin ederim ki gram kotulugumuz dokunmamis ona

Zaten kotulugunuz dokunmadigi ve yaptiklarini gormezden geldiginiz icin yapiyor bunu tepkinizi koyun acilen iyilige iyilik kotuluge kotuluk ne bicim yilisik bi insan

Nisanlilar yazma yenge desin. En iyi cevap onlardan gelir.

Nasilsa yengen baskasini bulur, bu potansiyeli bosa harcamaz....

Ben olsam tüm kanıt ve şahitlerle anlatırdım abime bir gün birisinin başı yanacaksa bu siz kardeşler olmayın
Benim abim gerçekten salak saf bişey hayatta inanamaz konuşmaları kardeşim damatlar başlıyor abi de buna anacak kadar salk tanıyorum onu bunu atlattık diyelim şimdide eltilerimizle konuşuyor gizliden benim fotomu ona gönderiyor benim fotomu gönderdiğini öğrendi nisanlim ikisinede çok kızdı vallahi bu seferde ne olacak bir olup bana karşı duracaklar hiç bişey yapmadan bu duruma gelmek okadar zorki

Nisanlilar yazma yenge desin. En iyi cevap onlardan gelir.

Nasilsa yengen baskasini bulur, bu potansiyeli bosa harcamaz....

Böyle hem çekindiği söz dinleyeceği hem kimseye duyurmayacak sorunu çözecek bir büyüğe anlatın bence

Böyle hem çekindiği söz dinleyeceği hem kimseye duyurmayacak sorunu çözecek bir büyüğe anlatın bence
Anneme anlattım hemde kRdesimle beraber annem ne dedi biliyor musunuz salak o. Kötü niyetten yapmiyordur kesinlikle dedi anne diyorum fotosunu atmış hala kötü niyetten değil diyor. Bide annem yengemin teyzesi ..

C
valla bu böyle giderse aile faciası çıkar al nişanlısı git konuş abinle top senden cıksın ister inansın ister inanmasın keyfi bilir gün gelince biz demiştik dersiniz. Nişanlının numarasını değiştir ulaşmak isteyen (annen baban gibi )senden istesin o zaman haberin olur zaten yada engelleyin yengeni. İnsan evet başına gelmeyince bilmiyor ama artık hergün neler duyuyor neler okuyoruz Allah muhafaza başınıza iş çıkarmayın. Ne güzel ki Nişanlın arkanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…