yengem ne yapmaya çalışıyor..

Yenge fena dikkatli olmak lazim abiye zart diye söyleyemezseniz bir kenara cekip yengeyi uyarin yoksa isin sonu b.ka sarar
 
şu zaman kjadar okadar çok hatasını ona söyledimki tamam deyip tekrarladı bunu söylesem o üste çıkmaya başlar zaten profesör olmuş hemen ağlıyor abim dayanamaz yemin edri m

Ya bırak Allah aşkına ağlıyor mu geberiyor mu ne yapıyorsa yapsın. Abim de abim diyorsun adamin böyle oynak seviyesiz bir kadınla evli kalması daha kötü.
Ben olsam kesinlikle herkesin içinde onu madara ederdim ne demek günaydın ne demek foto atmak.
Yenge bihtere bağlamış sen daha adnana yaniyosun. İki kizkardes birlik olun ağzının payını verin şunun
 
Al karşına senin derdin ne de abime söylerim de bu ne ya böyle yenge mi olur saçını başını yolarim onun kocasına de .
 
Nişanlılarınız telden tamamen engelleyecek madem açıkça konuşamıyorsunuz

Anlamadım nişanlılarda cvp veriyor demekki sürekli yaptığına göre
 
Abinize söylemeden yengenizi kibar bir dille uyarın. Bence nişanlınıza göz koymuş falan değildir. Sadece densizdir,kime nasıl davranması gerektiğini bilmiyordur. Uyarın ve bir daha yaparsa herkese söyleyeceğinizi hatırlatın. Ayağını denk alacaktır. Abinize söylemek en son seçenek olsun bence.
 
hasta heralde normal insan yapmaz nişanlıları hadi kurtardınız başka birilerini bulur yüksek potansiyel var bu arada çok iyi nşyetli gördüm sizi başkası olsa çoktan ipini pazara çıkarırdı
 
Ben olsam herhalde önce abim için endişelenir o yengeyi kanıtlarıyla birlikte yerden yere vururdum.
 
Yengenizde nişanlılarınızın numarası neden varki ? Ne gerek var buna yani.

Nişanlıyken bir kere kuzenimin telefonundan aramıştım nişanlımı.
Oturmuş numarasını ezberlemiş. Yüzüme tak diye söyledi eşimin numarasını kız.

Ağzına ettim kuzenimin. Herkese söyledim, rezil ettim. Şu anda da görüşmüyoruz. Gerek de yok.

O gün bu gündür kimseye güvenmiyorum.
 
Son düzenleme:
Once kendisini uyarin.
Nisanlilarimiz mesajlarindan rahatsiz oluyor birdaha atma diyin.
Hic demediniz mi? Nasil mudahale etmediniz? Nasil.icinizde tuttunuz hayret valla.

Sonra dinlemezse anne ve babaniza soyleyin. Onalrda abinle konussunlar.
Olmazki boyle.

Mudahale sart.
 
Bence fazla kanka olmayın onunla.
Ben fotoyu kadar salak diye düşündüm ama şimdi daha kötü düşünüyorum
 
Nisanlilariniz o numarayı engellesin.

Madem yengenizle konusmuyorsunuz, abimize de söylemiyorsunuz, yapacak başka bir şey yok.
 
Ben olsam aile cumbur cemaat haldeyken sorardim "ya yenge sen bu bizim nisanlilara niye gunaydinli opucuklu mesajlar gonderiyorsun?" sonra cikabiliyorsa ciksin isin icinden.
 
yengen nısanlılara mesaj gonderırken siz sadece izlediniz mi?bır degıl ıkı degıl uc degıl. hayırdır ne yapmaya calışıyorsun deseydın. gerekırse ıstemıorum atmıcaksın de. kusura bakmasın kımse ama bu mantıklı bısı dııl, nıe benım yengem kalksın gıtsın nısanlıma gunaydın mesajı atsın. ne hadle yanı. höst derler adama bir. bence daha fazla beklemeden gıt gereklı uyarıları yap, hatta ufaktan tehdıt et. baktın olmuo al abını karsına konus. mesajlarıda sılmeyıni, telefonda kalsın kı kanıt olsun.
 
Ay ne diycegimi bilemedim.
Bide galiba bizim gibi muhafazakar bi ailesiniz. Profil resmine bakaraktan testturlu bi kizsin sanirim.
Tam ailece kan akabilicek bi durum su olay.
Gidip " yengem yalancinin teki, fesat biri, ona yazma" diyemezsinki nisanlina. Hadi ona mecburen dedin nasil eltine diyceksin. Kendi ailesini yerlere calan gelin olrak gorunursun herkesin gozunde. Yengende sizin aileden sonucta. Allahim korusun hic dusunemiyorum bile.

Ben olsam ekran goruntulerini alip abimin yaninda yengeme sorardim hesabini. Bakalim ne kdr kivira bilicek.
Ne demek ya gorucu usuluyle tanstigim nisanlimla benden once gunaydin mesajlari yazmak?? Sakami bu? Hadsiz.

Baska bi seyi merak ettim. Eltiyle neden iletisime gectiki acaba? Seni karalamakmi plani acaba? Hayir senin resmini yolluyunca eline ne gecti?
 
Korktugum insan tipi.
Tek kisi savasmayin kanitlarla üzerine gidin birlik olup.
Anam düzen bozar böyle tipler düsman basina.
Inanilmaz tirsarim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…