Yengemi aramalımıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

serentyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2021
1.480
2.476
63
Ben erken dogum yaptim yengem cok olay cikardi (abimin eşi) cocugum yogunbakimdayken beni durmadan aglattilar annemle kavga ettiler annemi yanimda koymadilar sezeryanli halimde tek basima kaldim diger ogluma bakacak kimseyi bulamadim oglumda perisan kaldi yengem bana yolun ortasinda hakaret etti vs vs bir suru olay yaşadık bu olay temmuz ayinda oluyor. Kendiside 25 veya 26 haftalik hamile olmasi lazim. Dun babası ölmüs sormak istedigim bas sagligi icin aramaliyim. Arayip aramamayi sizin yorumlariniza gore yapacagim tesekkurler

Annenlr abinin karisi ne alaka kavga etti ve bunun sonucunda sen nasil tek kaldin logusalikta?

Annenlr abinin karisi ne alaka kavga etti ve bunun sonucunda sen nasil tek kaldin logusalikta?
Dortlu tarama testinde down sendromu cikmis bunlar baska sehirdeydi annemin yanina geldi ozel doktora gitti doktor down sendromu ciksa ultrasondada cikardi bu cocuk saglikli amniyosenzez yaptirma dedi buda inat etti ben erken dogum yaptim ertesi gun amniyosentez yaptirdi annemle kavga etti abim karisina baktirdi karisi tek gelmisti ben tek basima kaldim

insanlık sizde kalsın arayın

Eski yapilanlari okudum. Ben kotu bi insanim sen beni cok sey yapma ama ben olsam aramam.daha Beter olsun der gecerim bana bunlari yapana.
Cocugum yogunbakimda nefes alamazken ben hep tek kaldim arabamiz yok babamin arabasiyla hergun sut biraktim abim benzin koymus o benzini kullandik diye para istediler. Kendisinin buyuk oglu var oglumu dovdu anneme sutu birakmaya giderken. Sonra kizimin yanina hastaneye yattim oglumu mecbur anneme biraktim anne dovmesin olurmu dedim . Yengem kavga cikardi kapilara cikip sovdu yollara falan cikmis evi terketmis ben birsey demedim. Kizimin yanina yetismeye calisiyordum

Ve aramazsam ayıp olur mu diye düşünüyorsunuz değil mi hâlâ?
Sizi çok incitirler ama.

Asla aramam.

Yengeyi bırak, ben abimi bile aramazdım. Kadın nereden alıyor bu cesareti de analı kızlı size saldırabiliyor? Abinizi maşa gibi eline alıp sizi onunla dövmüş. Görüşmek konuşmak zorunda mısınız? Kesin irtibatınızı. Yoğun bakımdaki bebeğime acımayan insanlara başsağlığını bırak kendilerinin cenazesine gitmem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…