Yengemin beni soğuk bulması

cipssever

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2022
96
63
3
Geçen arkadaşımla dışarı çıktık, karşıdan abimle sevgilisinin geldiğini gördüm. Evlilik düşünüyorlar ama daha önce hiç tanışma fırsatım olmamıştı. Ayak üstü sadece 10 saniye yengemle konuşabildik, güzel olduğu için bunu dile getirdim sarıldım vs. Normalde herkes dış görünüşümün soğuk olduğunu söyler ki muhtemelen yüz hatalarımdan kaynaklanıyor. Her neyse eve gelince abim, yengemin beni çok soğukkanlı bulduğunu söyledi. Oysa ki sadece 10 saniye konuştuk. O süre de sarılıp iki kelime etmekle geçmişti. Nasıl bu kadar soğukkanlı olduğum fikrine kapılmış anlamadım. Her zaman abimin sevgilisiyle dost olmak isterdim ama araya daha tanışmadan mesafe koymuş gibi hissediyorum ben sevgilimin kız kardeşiyle tanışsam, böyle düşünsem bile sevgilime bunu demezdim. Çünkü kardeşinin kulağına giderse üzülsün istemezdim, nazik bir şekil de tatlı olduğunu söyleyip konuyu kapatırdım . Sizce çok mu abartıyorum?

Hemen nasıl böyle iyi gözlemlemiş anlayamadm bana da insanlar bir süre sonra seni dıştan çok soğuk olduğunu düşünmüştük ama ne kadar sıcak kanlıymışsın ne kadar samimi biriymişsin diyorlar insanların hakkınızda ne düşündüğünü bu kadar umursamayın bunu ancak zaman gösterir keşke abin de sana söylemeseydi kızın öyle düşündüğünü

Kendisi kısa sürede bu yargıya varmış, bunu dile getirmiş,abiniz de size söylemiş.
3 hatalı davranış.

Ama siz genelde soğuk bulunuyormuşsunuz, bunu da herhangi biri gibi düşünün ve şimdiden bilenmeyin. Başka bir sorun yaşamazsanız bu ilk intibaayı unutun, insanlık sizde kalsın

10 saniyelik zaman ayırdığınız için öyle olmuş olabilir mi ? Farklı planlar ve tesadüf karşılaşma olmuş ama karşılıklı merhaba demek anca 10 saniye oluyor

Uygun bir zamanda görüşmeyi, tanışmayı çok isterim vb cümleler kurdunuz mu ? Fhfh

Açıkcası bunu demeye bile vaktimiz olmadı. Abimin acelesi vardı, arkadaşım da yanımda olduğu için çok konuşamadık maalesef, yoksa ben her zaman tanışmak istediğimi abime söylüyordum

Abim o kadar düşünceli birisi değil maalesef :')

Canım burada hatalı olan, sana laf yetiştiren boş boğaz abin. Lütfen birebir şahit olmadığın şeyleri ciddiye alma, bu şekilde laf taşınarak sana söylenen şeyler önemsiz.

Belki kız tatlı şeylerde dedi, abinin aklında bunlar kaldı bunları yetiştirdi. Sevgilisiyle ne konuşup konuşmayacağına dairde öyle ben öyle demezdim diye düşünme.

Açıkcası bunu demeye bile vaktimiz olmadı. Abimin acelesi vardı, arkadaşım da yanımda olduğu için çok konuşamadık maalesef, yoksa ben her zaman tanışmak istediğimi abime söylüyordum
Öyle alelacele olduğu için bu şekilde düşünmüştür.
Hemen dile getirmesi uygun olmamış ama görüşünce inşallah fikirleri değişir.
Biri hakkında yargıya varmak için çok az bir zaman dilimi.

Abinize sorsaydiniz 10 saniyede ne yapmami bekliyordu takla falan atsaydin yengen icin belki soguk bulmazdi

Kadının da kekosu oluyor maalesef.
10 saniyede sizin hakkınızda hüküm veremez, kimse kimsenin hakkında bir şey diyemez.
Siz yine iyi niyetinizi muhafaza edin ama temkinli olmakta fayda var.
Abiniz ne cevap vermiş bilmem ama dan diye söyleyenin ağzının payı verilir normalde.

çok haklısınız,teşekkürler

Şimdiden kendini belli etmiş hazır ol görümce ben geliyorum der misali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…