Abinizin ilk sevgilisi falan mi bu kiz? Nefret ederim sevgilisi olur olmaz ailesine sirt ceviren tiplerden. Kayiriyormus, peh peh.abim yengemi kayırıyor böyle desem terslenirdim muhtemlen
Şimdiden kendini belli etmiş hazır ol görümce ben geliyorum der misali
bence bunu kesinlikle söylemelisin çok iyi. abine özellikle söylet o da seni önyargılı bulmuş biraz oysa o seni sevmiş desin. hem tatlı kız ol hem de göz dağı ver.Iste boyle gelinler istiyoruz. Şap diye mesafesini koyacak.
Saka saka, azicik tuhafmis demek ki, siz de onu fazla onyargili bulduğunuzu iletin.
Yengende daha gelmeden kendini gıztermeye başlamiş belliabim yengemi kayırıyor böyle desem terslenirdim muhtemlen
Bence siz değil de o aşırı sıcakkanlı gibi. Sizinki gayet normal abartmış. Müneccim mi de 10 sn de insanları tanıyor birde dile getiriyor. Fettan birisine benziyorGeçen arkadaşımla dışarı çıktık, karşıdan abimle sevgilisinin geldiğini gördüm. Evlilik düşünüyorlar ama daha önce hiç tanışma fırsatım olmamıştı. Ayak üstü sadece 10 saniye yengemle konuşabildik, güzel olduğu için bunu dile getirdim sarıldım vs. Normalde herkes dış görünüşümün soğuk olduğunu söyler ki muhtemelen yüz hatalarımdan kaynaklanıyor. Her neyse eve gelince abim, yengemin beni çok soğukkanlı bulduğunu söyledi. Oysa ki sadece 10 saniye konuştuk. O süre de sarılıp iki kelime etmekle geçmişti. Nasıl bu kadar soğukkanlı olduğum fikrine kapılmış anlamadım. Her zaman abimin sevgilisiyle dost olmak isterdim ama araya daha tanışmadan mesafe koymuş gibi hissediyorumben sevgilimin kız kardeşiyle tanışsam, böyle düşünsem bile sevgilime bunu demezdim. Çünkü kardeşinin kulağına giderse üzülsün istemezdim, nazik bir şekil de tatlı olduğunu söyleyip konuyu kapatırdım . Sizce çok mu abartıyorum?
Tabiki şaka belkide sizden daha çok samimiyet bekledi beklentisi bu yöndeydi sizde normal bi sekilde davrandığınız için beklentisinin karşılını alamamıştır he abinizede muhakkak demiştir acaba beni beğenmedimi felan diye genelde bu sekil olur ilk tanışmalardaki düşünceler düzelir sonra dert etmeyinumarım böyle düşünmüyordur
Surekli görüşmeye mecbur olduğun bi insanın, senin alanına girmiyorsa sana zarari olmuyorsa lafını etmezsin. Yarin bi gün aile olunacak azcik tartarak konuşursun. Dangalak olmak serbest soğuk olmak mi yasak?Siz nedediniz abinize ? Benim görümcem tam bir ketumdur. Bırakın soğuk davranmayı sinir küpüdür. Eşime hiç lafını yapmadım
Asıl soğuk, ön yargılı olan kendisi bence. Kimse 10 saniye, 10 dk de konuştuğu biri için bunu söyleyemez. En kötü moraliniz bozuk bile olabilir. İnşallah kendisi öyle değildir :))Geçen arkadaşımla dışarı çıktık, karşıdan abimle sevgilisinin geldiğini gördüm. Evlilik düşünüyorlar ama daha önce hiç tanışma fırsatım olmamıştı. Ayak üstü sadece 10 saniye yengemle konuşabildik, güzel olduğu için bunu dile getirdim sarıldım vs. Normalde herkes dış görünüşümün soğuk olduğunu söyler ki muhtemelen yüz hatalarımdan kaynaklanıyor. Her neyse eve gelince abim, yengemin beni çok soğukkanlı bulduğunu söyledi. Oysa ki sadece 10 saniye konuştuk. O süre de sarılıp iki kelime etmekle geçmişti. Nasıl bu kadar soğukkanlı olduğum fikrine kapılmış anlamadım. Her zaman abimin sevgilisiyle dost olmak isterdim ama araya daha tanışmadan mesafe koymuş gibi hissediyorumben sevgilimin kız kardeşiyle tanışsam, böyle düşünsem bile sevgilime bunu demezdim. Çünkü kardeşinin kulağına giderse üzülsün istemezdim, nazik bir şekil de tatlı olduğunu söyleyip konuyu kapatırdım . Sizce çok mu abartıyorum?
Evett etmezsin ama etmiş işte. Nasıl ettiyse abi kardeşe söylenmiş.Surekli görüşmeye mecbur olduğun bi insanın, senin alanına girmiyorsa sana zarari olmuyorsa lafını etmezsin. Yarin bi gün aile olunacak azcik tartarak konuşursun. Dangalak olmak serbest soğuk olmak mi yasak?
Abartıyorsun bence , sevgilisine soğuk geldi bana diyebilir hemen gidip size soyleyecegini dusunmez. Siz onu nasıl buldunuz?Geçen arkadaşımla dışarı çıktık, karşıdan abimle sevgilisinin geldiğini gördüm. Evlilik düşünüyorlar ama daha önce hiç tanışma fırsatım olmamıştı. Ayak üstü sadece 10 saniye yengemle konuşabildik, güzel olduğu için bunu dile getirdim sarıldım vs. Normalde herkes dış görünüşümün soğuk olduğunu söyler ki muhtemelen yüz hatalarımdan kaynaklanıyor. Her neyse eve gelince abim, yengemin beni çok soğukkanlı bulduğunu söyledi. Oysa ki sadece 10 saniye konuştuk. O süre de sarılıp iki kelime etmekle geçmişti. Nasıl bu kadar soğukkanlı olduğum fikrine kapılmış anlamadım. Her zaman abimin sevgilisiyle dost olmak isterdim ama araya daha tanışmadan mesafe koymuş gibi hissediyorumben sevgilimin kız kardeşiyle tanışsam, böyle düşünsem bile sevgilime bunu demezdim. Çünkü kardeşinin kulağına giderse üzülsün istemezdim, nazik bir şekil de tatlı olduğunu söyleyip konuyu kapatırdım . Sizce çok mu abartıyorum?
Abinizle konuşsun.Birgun dışarıda çay içelim tanışalım deyin.Oyle kaynasirsiniz.Hem fazla abartmış ben gorumcemle aynı eve girecem neredeyse ama hala soğuk.Geçen arkadaşımla dışarı çıktık, karşıdan abimle sevgilisinin geldiğini gördüm. Evlilik düşünüyorlar ama daha önce hiç tanışma fırsatım olmamıştı. Ayak üstü sadece 10 saniye yengemle konuşabildik, güzel olduğu için bunu dile getirdim sarıldım vs. Normalde herkes dış görünüşümün soğuk olduğunu söyler ki muhtemelen yüz hatalarımdan kaynaklanıyor. Her neyse eve gelince abim, yengemin beni çok soğukkanlı bulduğunu söyledi. Oysa ki sadece 10 saniye konuştuk. O süre de sarılıp iki kelime etmekle geçmişti. Nasıl bu kadar soğukkanlı olduğum fikrine kapılmış anlamadım. Her zaman abimin sevgilisiyle dost olmak isterdim ama araya daha tanışmadan mesafe koymuş gibi hissediyorumben sevgilimin kız kardeşiyle tanışsam, böyle düşünsem bile sevgilime bunu demezdim. Çünkü kardeşinin kulağına giderse üzülsün istemezdim, nazik bir şekil de tatlı olduğunu söyleyip konuyu kapatırdım . Sizce çok mu abartıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?