Yengemin beni soğuk bulması

Iste boyle gelinler istiyoruz. Şap diye mesafesini koyacak.
Saka saka, azicik tuhafmis demek ki, siz de onu fazla onyargili bulduğunuzu iletin.
bence bunu kesinlikle söylemelisin çok iyi. abine özellikle söylet o da seni önyargılı bulmuş biraz oysa o seni sevmiş desin. hem tatlı kız ol hem de göz dağı ver.

Bence siz değil de o aşırı sıcakkanlı gibi. Sizinki gayet normal abartmış. Müneccim mi de 10 sn de insanları tanıyor birde dile getiriyor. Fettan birisine benziyor

umarım böyle düşünmüyordur
Tabiki şaka belkide sizden daha çok samimiyet bekledi beklentisi bu yöndeydi sizde normal bi sekilde davrandığınız için beklentisinin karşılını alamamıştır he abinizede muhakkak demiştir acaba beni beğenmedimi felan diye genelde bu sekil olur ilk tanışmalardaki düşünceler düzelir sonra dert etmeyin

uff ben de şunu anlamıyorum görümce soğukmuşmuş. ya napıcan kanka mı olacan sanki kız sarılmış işte daha ne yapsın görümceyle mi evlenecen. ben sırf abim bir kızı getirmiş diye can ciğer kuzu sarması olmak zorunda mıyım sarılmış işte yeter ne istiyon ki. bu akrabalık ilişkilerindeki zorunluluk baydı artık. sevmiyorsanız görüşmezsiniz olur biter. abide de hata var şimdiden gerdi ortamı.

Evlilik düşünüyorlar ama daha evlenecegi adamin kardeşini görmemiş. Kim soğuk burda acaba? Bucak bucak kaçmış ilk gördüğü yerde de önyargisini yapıştırmış ki yüzgoz olma diye.

Siz nedediniz abinize ? Benim görümcem tam bir ketumdur. Bırakın soğuk davranmayı sinir küpüdür. Eşime hiç lafını yapmadım

Evet ben böyleyim deyip geçin. Kimse kimseye kendini sevdirmek zorunda değil severse sever sevmezse sevmez. Kimseyle de arkadaş gibi olmaya çalışmayın kıymetiniz bilinmez. Hem gelinim hem görümce valla gelip soğuksun falan deselerdi umrum olmazdı.

Siz nedediniz abinize ? Benim görümcem tam bir ketumdur. Bırakın soğuk davranmayı sinir küpüdür. Eşime hiç lafını yapmadım
Surekli görüşmeye mecbur olduğun bi insanın, senin alanına girmiyorsa sana zarari olmuyorsa lafını etmezsin. Yarin bi gün aile olunacak azcik tartarak konuşursun. Dangalak olmak serbest soğuk olmak mi yasak?

Asıl soğuk, ön yargılı olan kendisi bence. Kimse 10 saniye, 10 dk de konuştuğu biri için bunu söyleyemez. En kötü moraliniz bozuk bile olabilir. İnşallah kendisi öyle değildir :))

Sizin yenge çok ortalık karıştırır ben söyleyeyim, hiç eğilip bükülmeyin, neyseniz o olun. Beğenmeyen evlenmesin

Surekli görüşmeye mecbur olduğun bi insanın, senin alanına girmiyorsa sana zarari olmuyorsa lafını etmezsin. Yarin bi gün aile olunacak azcik tartarak konuşursun. Dangalak olmak serbest soğuk olmak mi yasak?
Evett etmezsin ama etmiş işte. Nasıl ettiyse abi kardeşe söylenmiş.

Bunu buraya yazmak bile zaman kaybı. Üstüne düşünmeye değmez. 10 saniyelik görüşmeden çıkarımda bulunan birinin yorumu önemsizdir bence.

Abartıyorsun bence , sevgilisine soğuk geldi bana diyebilir hemen gidip size soyleyecegini dusunmez. Siz onu nasıl buldunuz?

Kadin daha hicbirseyiniz degil. Rahat olun. Bana hemen atlayan insanlardansa biraz mesafesini koruyanlar (basta) daha samimi geliyor

Abinizle konuşsun.Birgun dışarıda çay içelim tanışalım deyin.Oyle kaynasirsiniz.Hem fazla abartmış ben gorumcemle aynı eve girecem neredeyse ama hala soğuk.

Sende abine yemgemde cok soguk birisi bende onun icin oyle dusunuyorum deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…