Yengemin dogumgunu

Bu durum kişiden kişiye göre değişir mesela benim eltim doğum gününde koştur koştur gider kv ye oturur ki kocası pastayla girsin herkes aaa kocası ne güzel sürpriz yaptı desin diye. evlendiğimden beri bu gelenek haline geldi. kaynımın da işine geliyo hediye falan da almıyo. ama ben başbaşa kutlarım eşim de bunu bilir. yani yengeniz belki hoşlanır herkesin içinde de onure oldum diye düşünebilir.

doğum günü partisi kalabalık olunca daha keyifli olmaz mı, evlilik yıldönümü olsa başbaşa kutlamak istenebilir de,bence bozulacağı kısım kendi doğum gününde kendi ailesinin olmaması olur,yengenizin ailesini de katın abiniz aile içi parti kutlamasını yapmakta ısrarcıysa.sonrasında başbaşa birşeyler yapabilirler.

Ahahahah yengene üzüldüm eşim de geçen doğumgünümde binbir heyecanla bu sürprizi yaptı bana yine eşim benim ailemi de çağırmış ama ben süpriz diye anne, baba, kaynana, kayınpeder, kayın, abi, kardeş, yeğen, gelin vs karşımda görünce şok oldum

Ondan sonra konuştum eşimle artık süpriz yapmayacağız , özel günler öncesi birlikte plan yapıcaz

Bence abini ikna et başbaşa kutlamaya , hiç olmazsa kızın ailesini de davet etsin bari...

Aksam erken saatte sizde onun ailesinide cagirip kutlayin pastanizi kesin sonrasindada kari koca basbasa disari ciksin tartismayada mahal vermemis olursunuz sayet benim hosuma giderdi disari cikmasamda onun ailesi benim ailem beraber kutlasalar Ben bi telefon dahi alamadigim icin kendi ailem esim haric

böyle görümceleri görümce icim acılıyo valla bencede abine de güzel bi yerde kutlama yapsınlar sonra sen abi acil gel anneme su oldu falan desin yengenle iceri girince süprizzzzzzzzzz diye bagrırsınızz

Gelinin ailesini de çağırın mağdem öyle. Birde yakın bir arkadaşı falan varsa onuda çağırın. Ozaman güzelleşebilir.:)

Benim yengem benim için cooook özeldir, o bana yenge gibi değil zaten. Kardeşim sanki...

Sizin de böyle düşünmeniz beni sevindirdi, abinizin hevesini kırmayın. Fakat sizinle yapacağı kutlama sonrası, başbaşa kalacakları bir ortam da yaratsın. Geceyarısına kadar maaile olmayın bence

Son doğum günümü eşimin ailesi hatta sülalesiyle kutladık. benim için problem olmadı çünkü hepsini çok seviyorum. hatta benim sevdiğim yemekleri yapıp davet etmişlerdi ekstra mutlu oldum :)

Benim görümcem gibi çok incesin. tebrikler :)

Sana görümcecim diyebilir miyim ,diyecek şimdi herkes :)

En iyisi ikisi en başta yemeğe gitsin sonra annenler ve anneleri dediğin gibi supriz olsun

Bence çok da güzel olur , sulalece mutluluğunuz daim olsun

Bence çok iyi düşünmüşsün. once kendileri yemeğe çıksınlar. sonra annenlerin eve gelsinler. ayrica onun ailesi de orada olursadaha mutlu olur. abin karar versin, kendi evliligi diyenlere katılmıyorum. adam dusunememis iste. yardimci olmak lazım. Sadece annenlerin evine gelip kutlamasindan daha mantikli. daha cok mutlu olur yengen.

Ama ilk once basbasa kutlasinlar sonra gelsinler. basbasa kutlamayi onemseyen biriyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…