Yengemin Hamile Olma İhtimali? Ne olur bilenler bi baksın :)

Elizsavas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2014
247
20
38
İstanbul
Kızlar bu konuyu yengem için açıyorum şu an kendisi de yanımda..
3 yıllık evliler bebek istiyorlar artık kısmetse :61:
Şöyle bir şey var ki ben bekar olduğumdan şu an ki dertleştiğimiz konuya cevap veremiyorum sizlere soralım dedik. Kendisi 20 şubatta adet görüyor 5 gün sürmesi gereken adet 15 gün sürünce 12.gün doktora gidiyor sol yumurtalığı sağ yumurtalığından daha küçük gözüküyor ki kendisi sürekli kadın doğum doktoruna gider ilk kez karşılaştım diyor. Doktor adetini kesmesi için bir ilaç veriyor ilacı daha 2 tane alınca adet kesiliyor o da kullanmayı bırakıyor ne yazık ki. Yani adet başlangıcı 20 şubat bitişi 6 mart. Bir düzensizlik söz konusu hala da adet görmemiş bugün test yaptık idrar testi evde tek çizgi çıktı ama yarın doktora gidecekmiş çok heyecanlı yine de çok istiyor. Yani nasıl oluyor bu işler olabilme ihtimali var mı sizce? İdrar testinde çıkmayan sonuç kanda çıkar mı? Cevaplarınızı bekliyoruz :26::61:

Benim adetimden 4-5 gün önce idrarda çıkmıştı ama mesela ablamın hamileliği 4 aylık olana kadar çıkmıyor idrarda yani kişiden kişiye değişir bu...Dr gitse bile 4 haftalık falandır 5 haftadan önce görünmez kan tahlili yaptırsın...umarım dilediği gibi bi sonuç alır...sağlıcakla ;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim adetimden 4-5 gün önce idrarda çıkmıştı ama mesela ablamın hamileliği 4 aylık olana kadar çıkmıyor idrarda yani kişiden kişiye değişir bu...Dr gitse bile 4 haftalık falandır 5 haftadan önce görünmez kan tahlili yaptırsın...umarım dilediği gibi bi sonuç alır...sağlıcakla ;)

Çok teşekkürler canımm, şimdi bir de adet düzensizliği olduğu için gecikti mi bilemiyoruz ama kan testinde 2 haftalık bile olsa çıkar değil mi? :61::46:

10 günlükten itibaren kanda çıkar canım ;) idrara çok itibar etmesin hayırlısı olsun inş

Doktora gtmk yerine saglik ocagına gtsn kan tahlili icin. tahlilde 10 dan itibaren gebe sayılıyo ..örnegn olctrdü 300 falan cikti iki gün snra tekrar ölçtrsün eger 2 katına cıkıyorsa dis gebelik sayilmiyor.. Ben adetmin ilk gunu gectktn 4 gün snra ölctrdum 710 ckmsti..bu aşamada doktorn yaptgi hc bisy olmuo

Doktora gtmk yerine saglik ocagına gtsn kan tahlili icin. tahlilde 10 dan itibaren gebe sayılıyo ..örnegn olctrdü 300 falan cikti iki gün snra tekrar ölçtrsün eger 2 katına cıkıyorsa dis gebelik sayilmiyor.. Ben adetmin ilk gunu gectktn 4 gün snra ölctrdum 710 ckmsti..bu aşamada doktorn yaptgi hc bisy olmuo

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederiz canım, zaten hastaneden kastım hani kan testi için gebe değilse de neden adet görmediğini anlatması için çok heyecanlıyız ikimiz de :1:

Back
X