- 8 Şubat 2017
- 910
- 1.290
- 113
- Konu Sahibi Anti-Bakteriyel
Çok pardon hangi yenge ispiyonlayim demiş havuz problemi gibi konu şemada olsa yandı beynim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok pardon hangi yenge ispiyonlayim demiş havuz problemi gibi konu şemada olsa yandı beynim
Ama yenge emelin yengesi meral degilmi mehmet le beraberolan vallahi anlamadımolmadi taşlar yerine nasıl bir duzenektir pes yani şimdi uykuda gelmez benim takildim kaldım
Tek ben değilmişim çoğunluk bu şekilde lütfen arkidişler anlayan biri bize anlatsınOkudum okudum anlamadım![]()
Yaa hahahahddhshsbefkc. Süpersiniz.
Şu tabloyla anlamak çok basit.
Game of thrones de bile bu kadar Dallas yok.Tovbeler olsun ne fiyimArkadaşlar abimle yengemin abisinin karısı birlikteydiler. Abim benim eşime böyle bir kadın var görüşüyorum diye anlatmış eşim yengemin abisinin karısı olduğunu bilmiyordu. Bi Akşam buyuk yengem ben eşim oturup sohbet ederken diğer kucuk yengem geldi gitti eşim bu kadına üzülüyorum dedi niye diye büyük yengemle ısrar edince karı kız olayları var diye o gün abimle konuştuklarını anlattı bize büyük yengem Abisinin karısı olduğunu anladı çünkü daha onceden biliyordu ve olay çıkmasın diye aile büyüklerini karıştırmadan halletmiş ti. Bu kez öyle olmadı ve herkes duydu ama benim eşimden değil de komşu bunları görüp bana anlattı diye söyledi herkese. Şimdi ise bazen konu açılıyor bak söylerim ha falan gibi eşime bana şaka yollu atıfta bulunuyor . Bu arada eşimden çıktığını benim büyük abim ve büyük yengemin ailesi biliyor diğer kimse bilmiyor . Ben küçük abime artık gerçeği söylemek istiyorum büyük yengemin bunu şaka olarak kullanmasından rahatsızım ne yapabilirim
Düzeltme :
Ben ve eşim yaz tatili için benim memlekete gittik. Eşim öz abim Mehmetle sohbet ederken abim Mehmet bı kadınla görüştüğünü anlatmış .
Akşam ben eşim ve büyük yengem emel oturup havadan sudan konuşurken küçük yengem Kadriye dişim ağrıyor diye yanımıza geldi napabiliriz diye baktik ve gitti . Eşim Kadriye ye üzülüyorum deyince biz üstüne gittik niye diye ve abim Mehmet'in bı kadınla görüştüğünü ve kadriyenin bu durumu hiç haketmedigini abim Mehmet'in çok yanlış işler peşinde olduğunu ve vicdanen rahatsız hissettiğini bize söyledi. Eşim konuyu biraz daha detaylı anlatınca büyük yengem emel aslında Mehmet abimin görüştüğü kadının emelin öz mu öz abisi olan hayrinin karısı meral (aynı zamanda amcası kızı) olduğunu anlıyor..
Tabi olaylar patladı kavgalar vs. Oraları hiç anlatmiyorum zaten . Dallasa döndü . Emel olayı benim eşimden öğrendiğini söylemedi eşim bı boş boğazlık yaptı o durumlar içinde eşim de arada yansın istemedik ama gelin görün ki yengem sanki ailedeki herkesin fişini ben çekerim elimde koz var gibi bize şaka yollu söylerim ederim diyor .. şimdi Kadriye ve abim Mehmet emelin bu olayi eşimden duyduğunu bilmiyor komşu görüp emele haber vermiş gibi biliyorlar . Ben abim mehmete ve kadriyeye emel esimden duydu diye söylemek istiyorum söylesem mi napsam bilemedim ..
Emel yenge ispiyonlayacak, şemanın altında resimlerle açıklama bölümünde yazıyor.Çok pardon hangi yenge ispiyonlayim demiş havuz problemi gibi konu şemada olsa yandı beynim
şeması varmış :=)
Evett. Mehmet ile Emelin yengesi Meral aşk yaşıyor.Ama yenge emelin yengesi meral degilmi mehmet le beraberolan vallahi anlamadımolmadi taşlar yerine nasıl bir duzenektir pes yani şimdi uykuda gelmez benim takildim kaldım
Emel in yengesiyle yaşanıyor olay okey oraya kadar ama ispiyonlarimdiye tehdit eden emelEmel yenge ispiyonlayacak, şemanın altında resimlerle açıklama bölümünde yazıyor.
Evet. Emel in abisinin eşi. Zaten herkes herşeyi öğrenmiş. Emel konu sahibini sizden duyduğumu söylerim diye tehdit ediyor. İlişkiyi herkes biliyor. Affetmiş herkes eşlerini.Emel in yengesiyle yaşanıyor olay okey oraya kadar ama ispiyonlarimdiye tehdit eden emel
Abisinin eşi olmuyor mu meral karmaşaya anlam veremedim şemayı resimlerle inceledim emelin abisinin eşi emeldede tuhaflık olmuyor mu olay palu ailesine dönmüş
Heh şimdi oldu aciklik geldi vallahi teşekkür ediyorum... herşey yolunda yani akraba bağları daha bir sağlam olmuş bu durumda affettik gittiEvet. Emel in abisinin eşi. Zaten herkes herşeyi öğrenmiş. Emel konu sahibini sizden duyduğumu söylerim diye tehdit ediyor. İlişkiyi herkes biliyor. Affetmiş herkes eşlerini.
Yolunda yolunda. Emel şaka yollu tehdit ediyor. Allah bozmasın herkes mutluHeh şimdi oldu aciklik geldi vallahi teşekkür ediyorum... herşey yolunda yani akraba bağları daha bir sağlam olmuş bu durumda affettik gitti![]()
Nazar değmesin diyelim o zamanYolunda yolunda. Emel şaka yollu tehdit ediyor. Allah bozmasın herkes mutlu![]()