Yengemin yaptığı dedikodu

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
şu an 3 yıllık evliyim ve henüz bebeğim yok ama sorunum vajinismus bunu benden başkası bilmiyor. her neyse bunun psikolojisi zaten ağır geliyor bu sorunu yaşayanlar anlarlar beni. her neyse bugün halamdan bişey öğrendim . amcamın eşi var ailede herkesi birbirine düşürmekle, dedikodularıyla meşhurdurlar hep ama yinede herkesin yüzüne gülerler. benim için onun çocuğu olmuyor kisti var altına kaçırıyor sidikli filan demişler bu dilden dile dolaşıp bana kadar geldi bugün bunu söyleyeli çok uzun zaman olmuş. eşimden önce uzak akrabamız vardı beni isteyen maddi durumları ve mesleği çok iyiydi ( benim eşim o zamanlar sevgilimdi o nedene istememiştim sadece görücü gelmişlerdi) o çocuğun annesine filan söylemiş onlarda bu nedenle vazgeçmişler benden. bu eski kayınvalide adayı bi yakınıma ceyocumu çok beğenmiştik ama kisti varmış çocuğu olmazmış bide sidikliymiş ddmeiş ya sinirden güldüm ama bu kelimede çok sinirimi bozdu onlara bu dedikoduyu yayn yengem bundan eminim onlara karşı bi laf sokmam lazım ama siz olsanız napardınız düşünsenize duyan herkes öyle sanıcak gülerler bana çok utanırım off

ay cnm ben gulsem mı tepkı mı versem anlamadım anlattıgına gore yası kemale ermıs yengenın ama yaptıgı sey cocukca boyle seyler bı de senın yakın akrabalarından bırı konusunca herkes cıddıye alıyordur haklısın kızmakta ama nasıl bı tepkı verırsın hıc bılemıcem.
gercı yazmısın dedıkodularıyla unludur dıye senı ve onu tanıyanlar bılırler onun lafına guven olmayacagını ama yabancılar ınanabılır konustuklarına

laf sokma sokarsan devam edebilir. ama senin yüzüne iyi görünen ama arkandan böyle yapan biriyse git direk söyle benim arkamdan böyle konuşmuşsun diye. işe o zaman utanır bi daha yapamaz öyle tipler genelde kimsenin yüzüne diyemez tepki verince de etekleri tutuşur.

Kist olunca ve vajinusmus ta varsa insan altına mı kaçırırmış...Çok saçma...

Bu arada 2 çocuğum var ama bende de vajinusmus çeşitlerinden biri var..

Ayrıca rahimde baya sorunlu..Myom ameliyatı oldum ama hala var bir şeyler...

Bu dedikoduyu yapanlar sanırım hayli hayli zır zır cahil tipler......

yengen çocuk gibiymiş gerçekten.
boşver çocukla çocuk olma
sen vajinismusu yenmeye odaklan

cnm bak arkadasın dedıgı cok dogru sen once kendı hayatını bı duzene sok hastalıgındaan bı kurtul
yengene gelınce ya gormezden duymazdan gel yada dırekt soyle cunku ben ımadan laf sokmadan falan anlayacagını sanmıyorum
o kdar dusuncelı olsa boyle dedıkodu yapmazdı

merhaba,çamura taş atma üstüne bulaşır derdi annem siz onu boşverin vajinismusu yenmeye bakın bende 3 ay önce yenmiştim o illeti yani nasıl zorda olduğunuzu anlıyorum ödev yapın yada bir uzmana başvurun bol şans...

tşk ederim arkadaşlar ayrıca reyyan ben seni vajinismus topiğinden tanıyorum. sadece onlara gittiğimde ''böyle böyle konuşuluyormuş duydum birilerinden kim çıkardıysa bunu allah onun çocuklrının başına beterini getirsin'' diye beddua edicem yanında. başkada bişi diyemem çünkü lafı çıkaranın o olduğunu biliyorum ama kulakalarımla duymadım

bencede sen sidikli falan deilsin evet cook sinir bozucu ama kotu soz sahibine ait..
neyse sen derdine odaklan seker....

valla dedikodu karşısında asla susmam...herkes haddini, ne söyleyediğini bilmek zorunda...bana bu sözleri getiren kişiyle yüzleştirir gider çatır çatır hesabını sorarım...

böyle bişey karşısında susulmaz...siz hesap sorarsanız belki bir daha yapmaz belli ki kimse bişey söylememiş bugüne kadar...bu da sinir bozucu bişeydir...herkes ne oluğunu bilir, arkasından dedikoducu der yüz yüze gelince susar...

gidin hesap sorun derim ben...bir daha sizinle uğraşmaya cesaret edemez...

aman boşver canım biliyorum can sıkıcı ama yaptığından kendi utansın
ama haddinide bildirmek şart bu drumda
benim görümcemde herkese çocuğum olmuyor diye hastalıklı avuç avuç hap içer diye anlatıyormuş herkeste inanmış.önceleri sinir oluyordum şimdi takmıyorum bile allahından bulsun
sen kendini biliyorsun ya önmeli olan o

hah işte tam da bu yüzden gidip hesap sormalısın...kulaklarınla duymadığın bişeyle kimse hakkında yargıda bulunmamalısın...belki de sana laf getirenler de iyi niyetli değil (ki ben laf taşıyanın ne için olursa olsun iyi niyetli olduğuna inanmam) öyle ima ile laf sokma ile olmaz...

bencede sen sidikli falan deilsin evet cook sinir bozucu ama kotu soz sahibine ait..
neyse sen derdine odaklan seker....

g

gülsem mi ağlasam mı tamam yani küçükken yapmış olabiirim ne var yaniii alla alla herkes yapmıştır ama büyümüşüm evlenmişim söylenecek şeymidir yahu kadın beni sidikliyim diye istememiştir heralde oğluna

küçükken yapmayan mı var canım

Canım ben senin yerinde olsam çatır çatır yüzüne vurur hesap sorardım. Ne ayıp şeyler bunlar ya. O söylediğinden utanmayacak da sen yüzüne vurmaya mı utanacaksın. Dök içini, rahatla içinde kalmasın bence.

töbe estağfirullah
ne insanlar varmış yaa hayretler içindeyim

ben olsam gider
"yenge ben birşey duydum çok üzüldüm, rahatsızlanmışsın altına kaçırıyormuşsun sürekli, herkesin dilinde.. istersen ben seni doktora götüreyim, lütfen çekinme, ben sana seve seve yardımcı olurum" derdim

off ya çok güldüm şaka gibi yenge ve ona inanan eski görücü
bosver canım konussunlar dursunlar... sen önce vajinusmusdan kurtul sonra da yap bi bebe o zaman onlar utanır. takma böyle şeyleri de kafana. gül geç, hayat kısa her şeyi dert edersen ömür mü geçer

valla bu süper fikir.
bence böyle yap canım o kıvransın bakalım.bu arada ben evliliğimin 2.yılını bitirince hamile kaldım.yani o kadar geç de değil ama duymadığım laf kalmadı hala da duyuyorum ya çocuğum olduğu halde.geçen ablamın evine gittim oraya onun komşusu geldi ilk kez görüyorum.kadın beni görünce ilk dediği laf "haaa şu çocuğu geç olan gelin"
var mı böyle bir şey ya.yani bunun dışında hiç bir vasfım,adım yok.ben çocuğu geç olan gelinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…