- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
- Konu Sahibi pelintoprak
-
ay cnm ben gulsem mı tepkı mı versem anlamadımanlattıgına gore yası kemale ermıs yengenın ama yaptıgı sey cocukca boyle seyler bı de senın yakın akrabalarından bırı konusunca herkes cıddıye alıyordur haklısın kızmakta ama nasıl bı tepkı verırsın hıc bılemıcem.
gercı yazmısın dedıkodularıyla unludur dıye senı ve onu tanıyanlar bılırler onun lafına guven olmayacagını ama yabancılar ınanabılır konustuklarına
yengen çocuk gibiymiş gerçekten.
boşver çocukla çocuk olma
sen vajinismusu yenmeye odaklan
tşk ederim arkadaşlar ayrıca reyyan ben seni vajinismus topiğinden tanıyorum. sadece onlara gittiğimde ''böyle böyle konuşuluyormuş duydum birilerinden kim çıkardıysa bunu allah onun çocuklrının başına beterini getirsin'' diye beddua edicem yanında. başkada bişi diyemem çünkü lafı çıkaranın o olduğunu biliyorum ama kulakalarımla duymadım
bencede sen sidikli falan deilsin evet cook sinir bozucu ama kotu soz sahibine ait..
neyse sen derdine odaklan seker....
g
gülsem mi ağlasam mıtamam yani küçükken yapmış olabiirim ne var yaniii alla alla herkes yapmıştır ama büyümüşüm evlenmişim söylenecek şeymidir yahu kadın beni sidikliyim diye istememiştir heralde oğluna
şu an 3 yıllık evliyim ve henüz bebeğim yok ama sorunum vajinismus bunu benden başkası bilmiyor. her neyse bunun psikolojisi zaten ağır geliyor bu sorunu yaşayanlar anlarlar beni. her neyse bugün halamdan bişey öğrendim . amcamın eşi var ailede herkesi birbirine düşürmekle, dedikodularıyla meşhurdurlar hep ama yinede herkesin yüzüne gülerler. benim için onun çocuğu olmuyor kisti var altına kaçırıyor sidikli filan demişler bu dilden dile dolaşıp bana kadar geldi bugün bunu söyleyeli çok uzun zaman olmuş. eşimden önce uzak akrabamız vardı beni isteyen maddi durumları ve mesleği çok iyiydi ( benim eşim o zamanlar sevgilimdi o nedene istememiştim sadece görücü gelmişlerdi) o çocuğun annesine filan söylemiş onlarda bu nedenle vazgeçmişler benden. bu eski kayınvalide adayı bi yakınıma ceyocumu çok beğenmiştik ama kisti varmış çocuğu olmazmış bide sidikliymiş ddmeiş ya sinirden güldüm ama bu kelimede çok sinirimi bozdu onlara bu dedikoduyu yayn yengem bundan eminim onlara karşı bi laf sokmam lazım ama siz olsanız napardınız düşünsenize duyan herkes öyle sanıcak gülerler bana çok utanırım off
ben olsam gider
"yenge ben birşey duydum çok üzüldüm, rahatsızlanmışsın altına kaçırıyormuşsun sürekli, herkesin dilinde.. istersen ben seni doktora götüreyim, lütfen çekinme, ben sana seve seve yardımcı olurum" derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?