Yengemin yaptığı dedikodu

Allah akıl fikir versin. Ne insanlar var yaa
Başkalarının kalbini kırmaktan onları rencide etmekten hiç çekinmiyorlar
Söz vucut bulur derler. Umarım ettiği laflar kendi başına gelmez
Böyle şerli insanlardan rabbim cümlemizi korusun
Öncellikle vajinusmusu yenmeye çalışın
Bilmiyorum takip ediyor musunuz ancak forumda şöyle bir topik var
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/251269-vajinismus-nedir-tecrube-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.html
Belki işinize yarar Sevgiyle kalın...

De ki ona;Böyle diyormuşsun ayıp değil mi?Öyle bir sorunum yokken nerden çıkardın''.Çocuk daha sonra düşünüyoruz;keyif bizim değil mi?''...Veya annen iyi konuşan bir kadınsa o söylesin..
Çok da yüzgöz olma,bildiğini bilsin ;daha fazla etrafa yayma cesaretinde bulunmasın..Kötü söz sahibine aittir..Sonrada unut gitsin;kendi derdinle ilgilen..

Son düzenleme:
Hasbinallah..!

bu nasıl bir insandır.. en nefret ettiğim şey ordan oraya ağızda sakız yapılmak..! o kişiyi için sorun olmayacaksa yüzleştirirdim.. ama sorun olacaksa geçerdim karşısına sen böyle diyormuşsun ilkte inanmadım ama herkes gelip bana anlattı ne yapmaya çalışıyorsun derdim.. tabi bu işin yumuşak tarafı.. aslında saçını yolup eline vermek vardı da büyük işte.. :1::1::1::1:

çok ayıp ya,kadın çok kalitesizmiş gerçekten.benimde var amcam ve karısı böyleler,böylemi dedikodu yapılır ya.

Hiiiiiiiç kafana takıp canını sıkma,
insanlar konuşur,vajinusmus değilsindir,çocuk düşünmezsin ''olmuyor''derler.
çocuğun olur,ikinciyi sorarlar.Tek çocuk yeter dersin''bakamaz,kendine güvenemiyor''derler.
Derler de derler.
Ama bu dedikoduyu da aşmış artık,iftiraya geçmiş kadın.
Dışardan biri olsa hiç görüşmezsin biter gider,
ama sen bu kadını devamlı görmek zorundasın ya da değilsin.
bence ailene anlat ve al karşına konuş.
Senin hakkında olur olmaz konuşma hakkını kimse ona vermiyor.
Ben olsam bunu bahane kabul eder(ki çok geçerli bir neden)
hayatımdan çıkarırdım.hiç de bir şey kaybetmezsin emin ol.
Zaten zor bir süreçtesin,böyle saçma ve gereksiz insanlar fazlalık oluşturmasın hayatında.
Tecrübe ile sabittir,bizzat denenmiştir:)İnanılmaz rahatlıyorsun.

Sizin ya da bir büyüğünüzün bu kadına iyi bir konuşma yapması lazım.Yoksa bu dedikoduların ardı arkası kesilmez.Birileri bu kadının kulağını epeyce bir çekmesi gerek.Bunların hiç mi Allah korkusu yok hey yarabbim.Allah akıl fikir versin.İşleri güçleri yok bu insanların galiba.Kimin hakkında ne uydursam diye fitne fesattan başka bir şey düşünmüyor herhalde.Allah iftiradan,böyle insanlardan herkesi korusun.

Son düzenleme:
bızımde boyle bı meshur yenge vardı...
takıi bn kızıyla tartısana kadar kadının gercek yuzunu herkez gordu artık kımse onunla konusmuyor aılecek rahatladık valla:9:

konuyu açalı bi sen eolmuş şimdi bu kadının kızı nişanlaıyor bu hafta . bana yaptığı dedikodu başına gelir inş.

laf çakacağım diye uğraşma
onun yaptığı kötülüğe kötülükle karşılık vermiş olursun, bu da senin zararına olur
onu kimsenin olmadığı bir yere çek ve konuş
vicdanına dokun, de ki bu yaydığın dedikodular için Allahın huzurunda hesap vereceksin
bu yaptıkların döner dolaşır sana zarar verir de
hem böyle dersen belki kötü davranışlarından kurtulmasına vesile olursun, en azından çekinir

yeni konu sanmıştım
yine de beddua etmeyin, size de dokunur
Allah herkesin yaptığını görüyor zaten

şu an 3 yıllık evliyim ve henüz bebeğim yok ama sorunum vajinismus bunu benden başkası bilmiyor. her neyse bunun psikolojisi zaten ağır geliyor bu sorunu yaşayanlar anlarlar beni. her neyse bugün halamdan bişey öğrendim . amcamın eşi var ailede herkesi birbirine düşürmekle, dedikodularıyla meşhurdurlar hep ama yinede herkesin yüzüne gülerler. benim için onun çocuğu olmuyor kisti var altına kaçırıyor sidikli filan demişler bu dilden dile dolaşıp bana kadar geldi bugün bunu söyleyeli çok uzun zaman olmuş. eşimden önce uzak akrabamız vardı beni isteyen maddi durumları ve mesleği çok iyiydi ( benim eşim o zamanlar sevgilimdi o nedene istememiştim sadece görücü gelmişlerdi) o çocuğun annesine filan söylemiş onlarda bu nedenle vazgeçmişler benden. bu eski kayınvalide adayı bi yakınıma ceyocumu çok beğenmiştik ama kisti varmış çocuğu olmazmış bide sidikliymiş ddmeiş ya sinirden güldüm ama bu kelimede çok sinirimi bozdu onlara bu dedikoduyu yayn yengem bundan eminim onlara karşı bi laf sokmam lazım ama siz olsanız napardınız düşünsenize duyan herkes öyle sanıcak gülerler bana çok utanırım off

sidikliii sidikliiii:):52::52::52::52::52::52::52:biz cocukken böyle seylerle itam ederdik insanlara yafff güldümm haha sidikliiiii nerden biliyolarmisss off ya buinsanlar niye böyle

kisi kendinden bilirmis derler ya yengen sidikli herhalde kendine arkadas ariyor :1:

ben olsam gider
"yenge ben birşey duydum çok üzüldüm, rahatsızlanmışsın altına kaçırıyormuşsun sürekli, herkesin dilinde.. istersen ben seni doktora götüreyim, lütfen çekinme, ben sana seve seve yardımcı olurum" derdim :1::1:

Çok iyi yaa :52:bence de tam olarak bunu yapmalısın:34:

hadi o sidikli diye laf söz çıkardı da insanlar buna nasıl inandı anlamıyorum; güldüm baya :9: şaka gibi.. diğer arkadaşlarında dediği gibi sen vajinismusuna odaklan tatlım paşalar gibi de doğur çocuğunu bari kistin olmadığını görsün de millet sidiklilikten de arınırsın. tövbe yarebbim. allah akıl fikir versin gerçekten, yapmayı düşündüğün yöntemi de sevdim kim dediyse allah ondan çıkarsın bunu falan demen ona kapak olacaktır.

Vajinusmus zaten insanın psikoljisini yerle bir eden bir olay. Kendinizi hiç birşeye yeterli göremezsiniz vs vs. Yengenizde bunlara tuz biber olmuş. Yerinizde olsam arardım yengemi hesabını sorar ve korkuturdum dava açacağım diye.

İyi kötü dedikodu olsun yeter ki konuşan çok var
Herkesin çevresinde vardır bu tür akrabalar

Ama bu bambaşka şey , hatta iftira
Doğru bile olsa insan üzülür şifa diler, hastalığı veren Allah'tır
Bence siz laf sokmasanız bile onların sonu çok kötü olacak, belki de kendileri o duruma gelecekler..

şu an 3 yıllık evliyim ve henüz bebeğim yok ama sorunum vajinismus bunu benden başkası bilmiyor. her neyse bunun psikolojisi zaten ağır geliyor bu sorunu yaşayanlar anlarlar beni. her neyse bugün halamdan bişey öğrendim . amcamın eşi var ailede herkesi birbirine düşürmekle, dedikodularıyla meşhurdurlar hep ama yinede herkesin yüzüne gülerler. benim için onun çocuğu olmuyor kisti var altına kaçırıyor sidikli filan demişler bu dilden dile dolaşıp bana kadar geldi bugün bunu söyleyeli çok uzun zaman olmuş. eşimden önce uzak akrabamız vardı beni isteyen maddi durumları ve mesleği çok iyiydi ( benim eşim o zamanlar sevgilimdi o nedene istememiştim sadece görücü gelmişlerdi) o çocuğun annesine filan söylemiş onlarda bu nedenle vazgeçmişler benden. bu eski kayınvalide adayı bi yakınıma ceyocumu çok beğenmiştik ama kisti varmış çocuğu olmazmış bide sidikliymiş ddmeiş ya sinirden güldüm ama bu kelimede çok sinirimi bozdu onlara bu dedikoduyu yayn yengem bundan eminim onlara karşı bi laf sokmam lazım ama siz olsanız napardınız düşünsenize duyan herkes öyle sanıcak gülerler bana çok utanırım off

''dedi ve koydu''

bir söz var, ''zeki insanlar fikirlerden, orta seviye zekaya sahip bireyler olaylardan, düşük zeka seviyesinde ki ler ise insanlardan konuşurlar''...
bu anlamda dedikodu zeka seviyesini minimale indirgeyip iletişim kurma şekline verilen isim oluyor.

konuyu okudum yazmadan duramadım.dedikodu yapan insanlara catır catır hesap sormak gerek arkadas hemde herkesin içinde! böyle böyle demişsin nerden biliyosun sen mi yıkıyosunn donlarımı diye. tövbe tövbe yaa

bizde de var böyle akrabalar,arkadaslar.gecen seneye kadar hep içime atardım alttan alırdım susardım aman ayıp olmasın kalbi kırılmasın baktım herkes tepeme cıkıyor bu sene artt niyetli tüm insanlarla çat çat kavga ettim.içimde kalanı söyledim.sonuç dedikoducu akrabalar bana laf etmeye korkuyo ee haliyle sevilmiyorum çok fazla.ben de toplantılara gitmiyorum.aramıyorum sormuyorum.daha mutlu daha huzurluyum.

bu sene tam 4 arkadasımla küstüm.sebebi de onlar bana laf sokunca altta kalmamam! beni kıracak bir şey söylüyorlar ben susmak yerine onlara karsılık verince hoop bitti arkadaslıklar.ama çoook mutluyum gerginliğim bitti.içinde kalması daha kötü.

hatta bi arkadas müsvettesi daha var sabrımın son haddindeyim.kız bu dünyaya bana laf sokmak için gelmiş.bana sataşmasını bekliyorum ağzının payını vericem.

velhasılı kelam siz bence hesap sorun utanır bir daha yapamaz.içinizde de kalmaz.yazık günah ya.

Back
X