- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
- Konu Sahibi pelintoprak
-
ramazanda mı oldu bu olay:44:
evet canım ramazan da oldu
Bence siz biraz olayı büyütmüşsünüz.. Konuyu ede ede çocuk bakıcılığı teklif etti diye açmışsınız sonra maddi durumlarının iyi oldğundan bahsetmişsiniz..
Yani yanlış anlamış olabilirim ama sanki o kadar parası var ama bize zırnık koklatmıyo çocuk baktırmak istiyo der gibi..
Ben anlamadım bu işi valla... Ayrıca art niyetle öyle bişey söyledğini sanmıyorum.. İnsanlar çocuğu olunca çok hassas oluyo herkeze güvenemiyo..
Sana güvendiğinden öyle söylemiş..
yeni bir hatırlatmamı oldu bu konuda :26:
yok canım ya başlığı bulamadım öyle yazdım onlardan herhangi bir beklentimiz yok. eşime yıllar önce şirketinde istediği pozisyonda çalımasını söylemişlerdide eşim kendi işini bırakıp gitmedi iş başka aile başka dedi. kadın sonradan görme bir kadın her haliyle bunu gösteriyor burnu beş karış havada. size öyle geliyor demeyin herkes söylüyor bunu. her neyse özünde iyi bir insan olabilir beni ilgilendirmez zaten çok sık görüşmeyiz . ama beni daha 3. görüşünde bunu dedi acaba dedim ben ne izlenim bıraktım ki beni bakıcı yaptı
anlamadım ne hatırlatması? ben sorunuza cvp verdim
bence alınganlık yapmışsınız.
bahsedilen iş hizmetçilik değil çocuk bakıcılığı ve ücreti de iyi bildiğim kadarıyla.
ben olsam ben de bilmediğim birine emanet etmek yerine öncelikle yakın çevremdekilere sorardım.
Bence siz biraz olayı büyütmüşsünüz.. Konuyu ede ede çocuk bakıcılığı teklif etti diye açmışsınız sonra maddi durumlarının iyi oldğundan bahsetmişsiniz..
Yani yanlış anlamış olabilirim ama sanki o kadar parası var ama bize zırnık koklatmıyo çocuk baktırmak istiyo der gibi..
Ben anlamadım bu işi valla... Ayrıca art niyetle öyle bişey söyledğini sanmıyorum.. İnsanlar çocuğu olunca çok hassas oluyo herkeze güvenemiyo..
Sana güvendiğinden öyle söylemiş..
hayır aradan 2,5 ay geçmiş bu konuşma üzerinden de şimdi konu açtığınız için hatırlatmamı oldu dedim
pardon anlamadım başta :) yok hatırlatma olmadı aklıma geldikçe sinir oluyordum bayramda yine karşılaşcaz da aklıma ordan geldi yine yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?