yengesi

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
cumartesi günü sevgilimin yengesine yemeğe gittik yani kardeşinin evine.kadın kapıdan içeri girer girmez saçlarını niye boyadın ve kestirdin çok büyük göstermiş seni vs dedi.daha sonra mutfakta konuşurken kayınpederim bana ne aldıysa sana da onu alır fazlasını almaz hakka girmez dedi o kadar moralim bozuldu ki anlatamam

Evlenme arifesinde bile olmadan yengesiyle samimiyete ne gerek var?
Mesafe her zaman tercih sebebimdir.
Kimseyle yüz göz olmaya gerek yok hele ki şimdiden...

dengesizlik olmuş bence ne alaka bu muhabbet saçmalamış

Bana da hoş gelmedi ortada resmiyet yokken kardeşinin evine yemeğe gitmeniz... Yengesi de bu durumdan yüz bulmuş olacak ki kırk yıllık asker arkadaşı gibi aklına-ağzına geleni söylemiş... Forumda çok var evlenmeden karı-koca gibi aileleri içli dışlı olan... Sonra da bir sebeple ayrılınca boşanmış gibi tüm aileyle bağları kopuyor, garip... Siz de ileride bir tatsızlık olsa, evlenmeseniz akrabalarından lafı duyduğunuzla kalacaksınız... Ne lüzum var ortada fol yumurta yokken "dış kapının dış mandalından" laf işitmeye?.. Henüz hiçbir şeyiniz değilken öyleymişçesine saydırmış...

Bir talebiniz olmadan beklentiniz varmış gibi gözdağı verilmiş...Neticede "Kayınpederim ne aldıysa sana da onu alır" lafı patavatsızlık gibi görünse de size cevap hakkı doğmuyor çünkü henüz sizin kayınpederiniz değil söz konusu kişi... Şu durumda bundan fazlasına; cevap vermeye, alttan alta karşılıklı polemiğe girmeye daha doğrusu çare aramaya lüzum yok... Rahatsızsanız araya mesafe koyarsınız... Evlenince de aynı tavrınızı devam ettirirsiniz...

arkadaşlar haklı kardeşim,biraz yanlışın var şimdiden içli dışlı olmakla..ama ilk başdan gör yüzünü işte bu elti milleti böyle..hep bir yarış hep rekabet..

şimdiden sonra koru o mesafeyi bence..o kadının sana daha ilk etaplarda sokuşturmalar yapmasına izin verme..

Son düzenleme:
daha evlenmeden evlilik arifesine gelmeden yemeğe gidecek kadar samimiyet kurduysanız, o da samimiyetinize güvenip saçınız hakkındaki fikrini söylemiştir bence.
diğer söylediğinde zaten moral bozacak birşey göremedim, doğrusu da ikinize de aynı şeyi alması değil mi zaten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…