- Konu Sahibi duygusuzhasret
-
mrb 5 buçuk aylık hamileyim ama doğumun nerde olacağına daha karar veremedik.kanuni s.s. hastanesine gttik fakat ilgilenmediler ve doğum dada böle olduğunu söylediler.esenlerde yeni kadın doğum devlet hastanesi açılmış acaba giden var mı nasıl doğum için uygun mu yada doğum için ist.avrupa yakasında hangi hastaneyi önerirsiniz
Euet dogum yaptm ama orda dgl dogum yaptgmda dogumhanesi açilmamştı.kntrolume özel hastnye gdyodum zaten.ama gden bi ark. Memnundukimse birşey yazmamış. bende yarın ilk muayeneye gideceğim inşallah memnun kalırım. siz ne yaptınız gittiniz mi memnun kaldınız mı? doğum yapmış olmalısınız.
Allah analı babalı büyütsün. bende gittim necip bey var çok beğendim bayağı alakalı konuştu benle. birde belgin hanım var onuda çok tavsiye ediyorlar.Euet dogum yaptm ama orda dgl dogum yaptgmda dogumhanesi açilmamştı.kntrolume özel hastnye gdyodum zaten.ama gden bi ark. Memnundu
benim gebeliğim sorunlu geçiyordu. o sebebden ünv hastanesinde doğumum oldu sezeryanla. bu gebeliğim diğerine göre daha rahat geçerse ben esenler k.d.ç. hast. ne devam edeceğim. zaten doğumum yine sezeryan olacak. ilk tercihim necip beyden yana belgin hanım çok yoğun oluyor gördüğüm kadarıyla. inşallah doğumumu orada düşünüyorum dediğim gibi rahat olursa gebeliğim. çok sağol cevapların içinBende arkdasmdan belgni duymustm gecen bebegm içn gtmştk sezeryan başlamş nrmal dogumwdaha bşlamamşti sor sen yne
sen kime gidiyordun canımBen hala doktorumu bulamadım
bende ikili test için murat talip beyden randevu almıştım. başka bir hastası bana talip beyi çok övdü. memnun kalacağımı ona devam etmemi söyledi ogün de pek bişey anlamadım. pazartesine yine randevum var. talip beye aldım. oan devam edeyim diyorum ben. esenle medipol yokki bağcılar olmasın o.Esenler kadın doğumda talip beye gidiyorum şu an testlerim bitince özel gaziosmanpaşa hastanesine gitmeyi planlıyorum. Öncesinde iki hafta esenler medipol ayten o. Gittim. Soru sorunca kızmaya başlıyor
Canım murat talip kalemli esenler kadın doğumdabende ikili test için murat talip beyden randevu almıştım. başka bir hastası bana talip beyi çok övdü. memnun kalacağımı ona devam etmemi söyledi ogün de pek bişey anlamadım. pazartesine yine randevum var. talip beye aldım. oan devam edeyim diyorum ben. esenle medipol yokki bağcılar olmasın o.
biliyorum canım sabaha randevum var ona. esen esenler medipolde ayten hanıma gitmiştim yazınca esenlerde medipol yok demek istedim.Canım murat talip kalemli esenler kadın doğumda
Hayırlı bir evlat olsun inşallah canım. Cinsiyet 17. Haftada mı söyledi, daha öncesinde söylemiyor mu?murat talip bey herşeyi gayet açıklayıcı anlatıyor. artık ona devam edeceğim. bugün bebeğimin cinsiyetini sordum söyledi. bir oğlum daha olacak hayırlısıyla.
Esenlerde medipol var canım. Medipol esenler sum diye geçiyor. Birlik mahallesinde, esenler kültür merkezinin tam karşısında. Yaklaşık 1 yıldır hizmet veriyor. Bağcılardaki medipolden ayrı bir birim.biliyorum canım sabaha randevum var ona. esen esenler medipolde ayten hanıma gitmiştim yazınca esenlerde medipol yok demek istedim.
Hayırlı bir evlat olsun inşallah canım. Cinsiyet 17. Haftada mı söyledi, daha öncesinde söylemiyor mu?
genelde 18 haftayı bekliyorlar emin olmak için. ama bazısı 14-15 haftalıkkende söyleyebiliyor. ben daha önce sormamıştım ilkkez sordum söyledi. bak ben o hastaneyi hiç bilmiyorum birde esenlerde oturuyorumEsenlerde medipol var canım. Medipol esenler sum diye geçiyor. Birlik mahallesinde, esenler kültür merkezinin tam karşısında. Yaklaşık 1 yıldır hizmet veriyor. Bağcılardaki medipolden ayrı bir birim.
esenlerin hangi kısmı csnım? Ben kazım karabekirdeyimgenelde 18 haftayı bekliyorlar emin olmak için. ama bazısı 14-15 haftalıkkende söyleyebiliyor. ben daha önce sormamıştım ilkkez sordum söyledi. bak ben o hastaneyi hiç bilmiyorum birde esenlerde oturuyorumnasıl o hastane bakayım netten
canım yenı gördum yazını. umarım gitmişsinidr bu hastaneye. esenler tulumba da. ben dörtyoldan dolmuşa biniyorum. yüzyıl yada tepe dolmuşu geçiyor.esenlerin hangi kısmı csnım? Ben kazım karabekirdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?