- 27 Ocak 2012
- 874
- 247
- 133
- Konu Sahibi duygusuzhasret
-
merhaba bende doğuma kadar murat kalemli ye gittim hatta sezeryanımıda o yapacaktı kurban arifesi. ancak arife günü tatil olunca erkan dilmen yaptı sezeryanımı oda çok iyi bir doktor.ESENLER KADIN GOĞUM HASTAHANESİ MURAT TALİP KALEMLİ...
Çok iyi ve ilgili bir doktor..
Soru Sor cevap verir o sana anlatır hatta herşeyi..
Tek kötü yanı odasındaki Ultrason ekranını Anne göremiyor((
Dönmüyor ekranı :) Babalar ve Doktorlar için oldugunu soyluyor o ekranındalga gecıyor tabıkı
çok başarılı bir doktor..
Arkadaslar merhaba Esenler Kadın Doğum devlet hastanesinde tavsiye edeceğiniz iyi guvenilir bir kadin doğum doktoru varmı? Hamile kalmadan önce tedavi yaptırmak ve hamileliyim boyunca de orada çalışan iyi bir bayan doktorun takibinde olmak istiyorum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Canım Merhaba,
Ben Murat beyi çok seviyorum ama kadın doktor olarak Belgin Hanıma giden ve memnun olan çok
Belgin hanımı tavsiye ederim kendisi doktorum çok memnunumMerhaba Esenler Kadın Doğum devlet hastanesinde tavsiye edeceğiniz iyi guvenilir bir kadin doğum doktoru varmı? Hamile kalmadan önce tedavi yaptırmak ve hamileliyim boyunca de orada çalışan iyi bir bayan doktorun takibinde olmak istiyorum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba, ben esenler kadın doğuma ilk defa gideceğim. Çorluda oturuyorum esenler otogarından nasıl ulaşım sağlanıyor bilgi verir misiniz?mrb 5 buçuk aylık hamileyim ama doğumun nerde olacağına daha karar veremedik.kanuni s.s. hastanesine gttik fakat ilgilenmediler ve doğum dada böle olduğunu söylediler.esenlerde yeni kadın doğum devlet hastanesi açılmış acaba giden var mı nasıl doğum için uygun mu yada doğum için ist.avrupa yakasında hangi hastaneyi önerirsiniz
Ya ben belgin hanıma muayene olmak çok istedim ama randevu boşluğu hiç yok nasıl alıyor alanlar anlamadım necip beye aldım vallahiBelgin eseni tavsiye ediyorum çok ilgili ve sakin bir doktor çok güzel bilgilendiriyor insanı geçenlerde bi bayan sezeryan olmuş belgin hanım yapmış ve çok memnun olduğunu söyledi
Belgin hanıma randevu almak gerçekten zor ben hergün deniyorum hatta gün içinde bir kaç defa girip bakıyordumYa ben belgin hanıma muayene olmak çok istedim ama randevu boşluğu hiç yok nasıl alıyor alanlar anlamadım necip beye aldım vallahi
Buradaki kullanicilarin övgüleri sonucu ve sira da alabildim diye Necip beye muayne oldum dün. Rabbim inanilmaz kötü bir doktor. Bana hicbir aciklama yapmadi. Durumum nedir tek kelime soylemedi. Ustelik endiselerimden bahsetmistim en basta.
Ve bir de bana tek kelime acikmada bulunmadan simir testi yapti. Aranizda daha once simir testi yaptiran varsa nasil bir islem oldugunu bilir. Basima ilk kez geliyor bana izah etmeliydi. Oyle igrenc hissettimki gun boyu ustumden atamadim. Bana bak kizim sana simdi soyle bir uygulama yapicam diyebilirdi. En onemlisi bana bunu ne icin yaptigini aciklamaliydi. Hala bilmiyorum neden o testi yapma geregi duydugunu.
Gelelim yanindaki sekretere o doktordan beter. İnanilmaz kaba, kendini begenmis, havali. Kisacasi cok kotu bir tecrube yasadim. Bir sey demeyen zaten dedigi de pek anlasilmayan bir doktor. Teshisi nedir, neyim var, yada bir seyim var mi tek kelime etmedi adam. Sekreterine kendi aralarinda anlastiklari bir dilde durumu aktardi ve bana hicbir aciklama yapmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?