yeni açılan esenler kadın doğum devlet hastanesi ???

merhaba bende doğuma kadar murat kalemli ye gittim hatta sezeryanımıda o yapacaktı kurban arifesi. ancak arife günü tatil olunca erkan dilmen yaptı sezeryanımı oda çok iyi bir doktor.
ama hastane çok kalabalık helede suriyeliler pat pat doğuruyorlar :)

Merhaba Esenler Kadın Doğum devlet hastanesinde tavsiye edeceğiniz iyi guvenilir bir kadin doğum doktoru varmı? Hamile kalmadan önce tedavi yaptırmak ve hamileliyim boyunca de orada çalışan iyi bir bayan doktorun takibinde olmak istiyorum.

Yardımcı olursanız çok sevinirim

Arkadaslar merhaba Esenler Kadın Doğum devlet hastanesinde tavsiye edeceğiniz iyi guvenilir bir kadin doğum doktoru varmı? Hamile kalmadan önce tedavi yaptırmak ve hamileliyim boyunca de orada çalışan iyi bir bayan doktorun takibinde olmak istiyorum.

Yardımcı olursanız çok sevinirim

Canım Merhaba,

Ben Murat beyi çok seviyorum ama kadın doktor olarak Belgin Hanıma giden ve memnun olan çok

Belgin hanımı tavsiye ederim kendisi doktorum çok memnunum

Merhaba. Gecenlerde esenlere devlet hastanesine başvurdum. Ucretli muayineye girdim. Fakat doktor bana sen Ucretli geldiğin için kan tahlilini bu hastanede yaptiramazsin dedi. Beni bağcılar e.a.hastanesine yönlendirdi. Henüz oraya gitmedim ama merak ediyorum kan tahlilimi orada yaparlarmı? Biz azeriyiz burada oturma iznile kaliyoruz

Merhaba, ben esenler kadın doğuma ilk defa gideceğim. Çorluda oturuyorum esenler otogarından nasıl ulaşım sağlanıyor bilgi verir misiniz?

Ultrason kağıdını istedim ben anlamıyorum sen nerden anliyacaksin diyen bir murat talip kaç kilo olduğunu söylemeyen egolari tavan yapan talip bende yorumlara bakıp gittim 5 defa gittim 1 kere düzgün bir doktor gibi davrandı her hafta düzenli gidiyorum doğuma 1 hafta kala çocuk gelişmemiş dedi niye şimdi soyluyorsunuz dedim ben soylemesemde orda yazmışım dedi böyle riskli bir şeyi sonradan söylemesi çok kötü şimdi doktor doktor geziyorum bakalım ne olacak

Bende murat talipliye gittim yoğunluğunu hastalara çok yansıtıyor. Stresli çalışıyor ve insanları çok tersliyor Murat bey ben 2 kez yanına gittim 2 sinde de aşırı derecede gerildim asla gitmem bebek istiyorum muayene olmak için gittim hiç bir muayene yapmadan 6 tane testi yaptır öyle gel dedi. Bu testin içinde hsg de vardı hsg nedir bilmiyorum dışarıdan yaptırcaksın dedi. Sanki hastane personeliymişimde bana iş görevi vermiş gibi hissettim.

Belgin eseni tavsiye ediyorum çok ilgili ve sakin bir doktor çok güzel bilgilendiriyor insanı geçenlerde bi bayan sezeryan olmuş belgin hanım yapmış ve çok memnun olduğunu söyledi

Belgin eseni tavsiye ediyorum çok ilgili ve sakin bir doktor çok güzel bilgilendiriyor insanı geçenlerde bi bayan sezeryan olmuş belgin hanım yapmış ve çok memnun olduğunu söyledi
Ya ben belgin hanıma muayene olmak çok istedim ama randevu boşluğu hiç yok nasıl alıyor alanlar anlamadım necip beye aldım vallahi

HANIMLAR MERHABA BUGÜN NECİP HOCA YA MUAYENE OLDUM . ŞAK DİYE NE VAR NE YOK HERŞEYİ SÖYLÜYOR. ÇOK İLGİLİ VE ÇOK ÜSLUPLU BİR DOKTOR BEN ÇOK MEMNUN KALDIM ALLAH ONDAN RAZI OLSUN ...

Buradaki kullanicilarin övgüleri sonucu ve sira da alabildim diye Necip beye muayne oldum dün. Rabbim inanilmaz kötü bir doktor. Bana hicbir aciklama yapmadi. Durumum nedir tek kelime soylemedi. Ustelik endiselerimden bahsetmistim en basta.

Ve bir de bana tek kelime acikmada bulunmadan simir testi yapti. Aranizda daha once simir testi yaptiran varsa nasil bir islem oldugunu bilir. Basima ilk kez geliyor bana izah etmeliydi. Oyle igrenc hissettimki gun boyu ustumden atamadim. Bana bak kizim sana simdi soyle bir uygulama yapicam diyebilirdi. En onemlisi bana bunu ne icin yaptigini aciklamaliydi. Hala bilmiyorum neden o testi yapma geregi duydugunu.

Gelelim yanindaki sekretere o doktordan beter. İnanilmaz kaba, kendini begenmis, havali. Kisacasi cok kotu bir tecrube yasadim. Bir sey demeyen zaten dedigi de pek anlasilmayan bir doktor. Teshisi nedir, neyim var, yada bir seyim var mi tek kelime etmedi adam. Sekreterine kendi aralarinda anlastiklari bir dilde durumu aktardi ve bana hicbir aciklama yapmadi.

Ya ben belgin hanıma muayene olmak çok istedim ama randevu boşluğu hiç yok nasıl alıyor alanlar anlamadım necip beye aldım vallahi
Belgin hanıma randevu almak gerçekten zor ben hergün deniyorum hatta gün içinde bir kaç defa girip bakıyordum

Merhaba yazınızı yeni okudum ya sizin adınıza üzüldüm gerçekten neden öyle davrandı acaba? Ben kendim smear testi yaptırmadım ona. Tahlil ve ultrason görünümü ile ilgili muayene oldum.Ben gittiğimde gayet ilgiliydi, inşaallah bir daha aynı şekilde davranmaz. Bana ben soru sormadığım halde herşeyi anlattı açıklama yaptı.. .sizin adınıza ne diyeceğimi bilemiyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…