Yeni aldığım ayakkabılar ve moralimi bozan insanlar ...

kıııızzz ucuzada almamışsın sakın giymemezlik yapma
kocanla beraberken giyme bence ben olsam özgüvenim yerle bir olurdu

platformlu stilettolar hele berbattt eski fılmlerde kötü kadınlar giyerdi he he şimdide gözüme ucuz kadın gozukuyo onu giyenler ama klasik stiletto kendim giyemesem de şahane duruyor

platformlu stilettolar hele berbattt eski fılmlerde kötü kadınlar giyerdi he he şimdide gözüme ucuz kadın gozukuyo onu giyenler ama klasik stiletto kendim giyemesem de şahane duruyor

Platformlu kışlık ayakkabı gerçekten çok korkunç duruyor
Ben klasik seviyorum zarif ince-orta topuklu. Kalın topuk bizimle diyillll diyorum

Çok güzellermiş güle güle kullan :) bu sene çok moda bu tarz modeller. Ben kendi açımdan çok beğendim, bende almayı düşünüyorum hatta. Tarzının dışında olduğu için eşine değişik gelmiştir alışır. Ağrı olayına gelince; çok alışık değilsen topuklu giymeye ilk zamanlarda bilekte falan ağrı oluyo. Ama kısa sürede geçiyo.

bence cok hoş olmus bırak herkesin ne dediğini sen begendiysen gerisini salla gitsin bana da dar paça pantolon giyme yakısmıyo diyolar giyiyorum banane onların fikrinden çirkinde olsa ben begendikten sonra güzeldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…