- 10 Nisan 2014
- 43.730
- 116.261
- 798
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
kıııızzz ucuzada almamışsın sakın giymemezlik yapma:) 160 tl idi pazarllıkla anca 150 ye indirebldikteşekkürler yorum için . Birde eşimle beraber yan yanayken giysem çok mu kötü olur . Bi giydim eşime diyorum artık beni koruyabikcekmişsin gibi gelmiyo gülmekten öldük ben 187 oluyorum eşim 173 . onunla gezerkende giymk istiyorm herkes bize bkar mı endişesindeym
platformlu stilettolar hele berbattt eski fılmlerde kötü kadınlar giyerdi he he şimdide gözüme ucuz kadın gozukuyo onu giyenler ama klasik stiletto kendim giyemesem de şahane duruyorValla benim asla beğenemeyeceğim bir tarzda ben bootie, stiletto çizme severim. Bana çok kaba geliyor bu model.
Ama herkesin zevki kendine beğendiyseniz giyin tabi. Herkes aynı leyden hoşlansaydı tüm insanlık tek tip olurdu.
kıııızzz ucuzada almamışsın sakın giymemezlik yapma
kocanla beraberken giyme bence ben olsam özgüvenim yerle bir olurdu
Benim eşimde takoz diyor ama alacağım. Bu yıl moda bunlar. Yalnız "... Ayakkabısı" tabiri hoş olmamış. Acaba almasam mı ki?
platformlu stilettolar hele berbattt eski fılmlerde kötü kadınlar giyerdi he he şimdide gözüme ucuz kadın gozukuyo onu giyenler ama klasik stiletto kendim giyemesem de şahane duruyor
Benim eşimde takoz diyor ama alacağım. Bu yıl moda bunlar. Yalnız "... Ayakkabısı" tabiri hoş olmamış. Acaba almasam mı ki?
Aman. Kaba maba alacağım yaEşe +1Topuk çok kaba duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?