Yeni aldığım ayakkabılar ve moralimi bozan insanlar ...

aynısının bot versiyonu var bir ablamın dozer adını verdiği botlarım bende ilk birkaç gün ayak ağrısı yaptı topuklu giymeye alışkın olmadığım için bide alttaki boşluklar içine küçük taşlar giriyor onun dışında ben çok severim böyle ayakkabıları güle güle giyin gayet hoşlar gotik tarza yakın nihayet moda oldular

Benim annem de bunların düz olanından almamı söylüyor (bebekle topukluyla rahat edemezmişim) ama benim ayaklarım 41 olduğu için yanaşmıyorum. Yakışmış bence. Eşinizin tabirlerini pek beğenmedim sadece.
Bir de 11 cm topuk 11 cm boy uzatmaz 7 cm falan uzatır

Kusura bakmayın ama bende begenemedim.boyunuzda uzun zaten topuklu giyince eşinizle yan yana gelince uyumsuz olabilirsiniz.
Ama sırf ben böyle yazdım diye giymeyi kesecek degilsiniz.Doğrusu aslında budur.Etrafinizdaki hiç kimsenin beğenmediği bir eşyayı sırf siz beğendiniz diye satın alabiliyorsaniz bence 1 - 0 öndesinizdirr.

Kalın topuklu ayakkabılar zaten kaba durur. Ben de çok beğenmiyorum bunları ama zevk meselesi, sen beğendikten sonra kime ne :)

bu sene cok moda bu ayakkabilar bende alcagini aldim oysaki gecen yil adam ayakkanisi traktor lastigi gibi tabirler kullanirdum esim ise sakin ha demisti aldim rahatladim birde rahat ki sorma hic takilma kendin mutlumsuun is bitti

Bence cok kaba bu sene bu ayakkabilardan reyonlarda cok var kim giyiyo diyodum bende demek begenen varmis. Begendiysen kmsenin fikrini pek onemsemeee. Giy gitsin

geçen bende giydim buna benzer bişey, arkadaşlar bööğğ çok kaba dediler.
benim ayak bileklerim çok ince, yakışmadı.
yakışsaydı sallamazdım ama kimseyi. güle güle giy.

Bu ayakkabılara bayılıyorum en kısa zamanda kendime de alacağım =))
Benimde boyum 175 ve her türlü topuklu ayakkabıyı giyerim
Kimseden olumsuz bi yorum almadım bu zamana dek .
Boyumdan da çok memnunum istediğimi giyerim kimseyi takmam

Ben çok beğendim ilk topuklu deneyimi için uygun bir ayakkabı stiletto filan deneyin bir gün asıl acı o yani :) Üstelik öyle k..hane ayakkabısı filan da değil. Güle güle kullanın.

Ben çok beğendim ilk topuklu deneyimi için uygun bir ayakkabı stiletto filan deneyin bir gün asıl acı o yani :) Üstelik öyle k..hane ayakkabısı filan da değil. Güle güle kullanın.

ayy çok mutlu oldum yorumaa :) çok teşekkürler . topuk koonsunda endişeliydim ilk kez giyeceğim halde çok uygun olduğunu söylemeniz ayrı mutlu ettii

Ben beğendim. Boy meselesine gelince, topuklu ayakkabı esas uzun boya yakışır . Doya doya giy. Benim de boyum 1.75, topuklu ayakkabı alışkanlığım yok. Bir kaç ay önce platform topuk aldım denemek için, ilk defa. Daha uzun görünmekte bir sakınca yok, benim hoşuma gidiyor. Ama kocanlayken boy farkınız fazla açılır topukluyla, bir tek o dezavantaj gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…