Yeni aldığımzı yatak ve yemek oda takımımız

hayda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
408
14
118
Ankara
.................................

Eklentiler

• $yatak.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 94
  • $yemek.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 98
Son düzenleme:
çok degişik olmuş uzay filimleri olurya ordaki eşyalar gibi çok ilginç güle güle kullanın..............

Güle güle kullanın. Modeller güzel fakat gri olan yerler açık ahşap olsaymış daha sıcak bir mobilya olurmuş diye düşünüyorum. Bana fazla metalik geldi :) Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...

Gri olan yerler açık gri kızlar. Çok hoş aslında ama resimde çok mat duruyor tabi. Teşekkür ederim yorum için:)

Agiztadiyla kullan canim mobilyalarini.
onemli olan senin icine sinmesi ben daha cok kahve venge krem gibi klasik tarz sevdigim icin bana pek hitap etmedi
ama hos duruyor

güzel seçim bence, ama evini döşerken diğer eşyalarında ve aksesuarlarında renk kullanırsan çok daha iyi duracaklardır

güzel seçim bence, ama evini döşerken diğer eşyalarında ve aksesuarlarında renk kullanırsan çok daha iyi duracaklardır

Çok teşekkürler:)

Koltukların kırlentleri, halı ve perdeleri kombine etmem lazım. Orda kulladığım 3.rengi aksesuarlarda kullanmayı düşünüyorum. Misal beyaz ve gri olan mobilyalarıma üçüncü bir renk olarak uçuk pembe yada lila gibi ortamı ferahlatıcı renkler kullanmak istiyorum.Ayy çok heyecanlıymış bu işler yaa:) bi an önce mobilyalar gelse keşke ama evimiz kira olacağı içn nisan sonu gelcek ancak o zamana halı ve perde yaptırcam mobilyaya göre.

değişikler gelçekten güzel günlerde kullan

Teşekkür ederim. Aslında tüm mobilyalar birbirine benziyor sadece beyaz üzerine siyah,mürdüm felan yapıp desenlerini değiştiriyorlar. Bu mobilyada daha önceki beyaz takımlara çok benziyor ama sadece gri olduğu için farklı duruyor bence. Valla içimize sine sine aldık inşallah bıkmayız:)

Harika! Bayıldım çok çok modern güle güle kullanın inşallah
Markası ve fiyatı nedir çok merak ettim

evet pembe lila çok hoş olur eminim..Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

Bence çok güzel farklı ve şık özellikle yemek odası takımın harika canım güle güle kullan :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…