Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni gelinmi olcaksın yeşim
Canım eski eşimle barışcaz. 5 senedir ayrıyız. Eşyalar yeni olucak ama ben pek yeni gelin sayılmam 4 yaşında oğlum var ama 21 yaşındayım :126:
1200 devir olması çamaşırları yıpratır. 8000 devri tavsiye ediyorlar genelde.
bi de çok kalabalık değilseniz, 8 kg yı doldurmak zor olur diye düşünüyorum.
ben 6 kg kullanıyorum o da yetiyor.
bence iyi seçim.kışın çamaşırları içeride kurutuyorsan 1200 devir olması iyi, ben elyaf yorgan ve yastıklarıda atıyorum 8 kg.ideal.
bende beko var devri ayni 8-9 kg olmasida iyi battaniye yikiyabilirsin ama o markayi hic kullanmadim
bence çamaşır kapasitesinin fazla olması avantaj. yorgan battaniye bile yıkarsın icabında. bence samsung al. ben ikna edememiştim eşimi. rizede yoktu bayi kargoyla uğraşmak istememişti. devir konusuna gelince, yüksek devirde kullnaırsan sürekli yıpranır çamaşırların ama daha kuru çıkar(
Benim çeyize de aldık devir sayısını hatırlamıyorum yaa ama 9 kilo benimkisi...Ayrıca doldurmaya gerek yok makinayı biraz dolsun yıkarsın..Fazla çamaşır alması iyi bişey ben özellikl istedim...
Kızlar bu çamaşır makinesinden kullanan var mı? yada bi bilgisi olan. nasıl sizce? Fikirleriniz benim için önemli
Özellikleri; 1200devir, 8kg, A+++ Enerji Sınıfı
Eki Görüntüle 379897
5 yıldır ayrısın 4 yaşında oğlun var anlamadım neysee cnm hayırlısı olsun. mademde cocuk var bence kesinlikle 8 kiloluk al. gecen kız 3 kere kustu bi yorgan bi battaniye 2 yastık artık duşun yani olsaydı benimde öle mak. yıkardım valla yazık verdiğim paraya. ama bi dahakine kesinlikle kilosu azla olanı alcam bascam parayı alcam :)))
Canım bunun bende 6 kg olanı var sadece tuşlarının yerlerı değişik saatı sağda programı ordada benımkının ben cok memnunum cokta sevıyorum 1.5 sene oldu alalı.ama sakın bulaşık makınasını bu markanınkını alma .bır marka var ısmını tam olarak yazmayayım reklam olmasın ''bo'' ıle başlayan cok guzel yıkıyor.aslında senın yerınde olsam tamamını ordan alırım cunku en ıyısı o dıye duydum.