Yeni alıcam pişman olmak istemiyorum bi bakar mısınız?

Yes_Im

Kaktüs ツ
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
2.253
14
66
Kızlar bu çamaşır makinesinden kullanan var mı? yada bi bilgisi olan. nasıl sizce? Fikirleriniz benim için önemli :16:
Özellikleri; 1200devir, 8kg, A+++ Enerji Sınıfı
$8123HR.webp

Bana cevap yok mu kızlar yaa :14: yardımlarınıza ihtiyacım var

Mesaj tekrarı.....

Son düzenleme:
1200 devir olması çamaşırları yıpratır. 8000 devri tavsiye ediyorlar genelde.
bi de çok kalabalık değilseniz, 8 kg yı doldurmak zor olur diye düşünüyorum.
ben 6 kg kullanıyorum o da yetiyor.

bence iyi seçim.kışın çamaşırları içeride kurutuyorsan 1200 devir olması iyi, ben elyaf yorgan ve yastıklarıda atıyorum 8 kg.ideal.

bende beko var devri ayni 8-9 kg olmasida iyi battaniye yikiyabilirsin ama o markayi hic kullanmadim

bence çamaşır kapasitesinin fazla olması avantaj. yorgan battaniye bile yıkarsın icabında. bence samsung al. ben ikna edememiştim eşimi. rizede yoktu bayi kargoyla uğraşmak istememişti. devir konusuna gelince, yüksek devirde kullnaırsan sürekli yıpranır çamaşırların ama daha kuru çıkar :((

Benim çeyize de aldık devir sayısını hatırlamıyorum yaa ama 9 kilo benimkisi...Ayrıca doldurmaya gerek yok makinayı biraz dolsun yıkarsın..Fazla çamaşır alması iyi bişey ben özellikl istedim...

bunun beyazı var annemde güzel yıkaması yorgan falan herşeyi güzel yıkıyoda evin bir köşesinde servis açman lazım çünki çok bozuluyor annemin o ekranı değiştirdiler daha bir sürü şey hevesini kırmak istemem ama bence başka markaya bak derim benim fikrim

Canım bunun bende 6 kg olanı var sadece tuşlarının yerlerı değişik saatı sağda programı ordada benımkının ben cok memnunum cokta sevıyorum 1.5 sene oldu alalı.ama sakın bulaşık makınasını bu markanınkını alma .bır marka var ısmını tam olarak yazmayayım reklam olmasın ''bo'' ıle başlayan cok guzel yıkıyor.aslında senın yerınde olsam tamamını ordan alırım cunku en ıyısı o dıye duydum.

merhaba 8 kg lık seçımın ıyı olmus keza yorganlarıda yıkayabılırsın benımkı 6 kg ve ıcıne yorgan battanıye sıgmıyor devrıne gelınce 1200 devır cok camasırlar artık nasır cıkar bılmıyorum :) ben genelde 600 yada 800 devırde sıktırıyorum yetıyor bır defa 1000 devır yaptım makıne parcalanacak sandım gerek yok ınan kullanınca daha ıyı anlarsın ayrıca arcelık guzel bızımkıde arcelık.

ben acıkcası 8 kiloolunca suyu ve elektriği ne kadar harcıyo bilmiyorum. ama yeni bi makç almam gerektiği zaman muhakkak en ust kiloda olanı alcam. cok lazım oluyo cocuk var arada yatak yorgan kusuyo kuru temizleme ye gidiyo oda benimiçime sinmyo

Canım eski eşimle barışcaz. 5 senedir ayrıyız. Eşyalar yeni olucak ama ben pek yeni gelin sayılmam 4 yaşında oğlum var ama 21 yaşındayım :126:

5 yıldır ayrısın 4 yaşında oğlun var anlamadım neysee cnm hayırlısı olsun. mademde cocuk var bence kesinlikle 8 kiloluk al. gecen kız 3 kere kustu bi yorgan bi battaniye 2 yastık artık duşun yani olsaydı benimde öle mak. yıkardım valla yazık verdiğim paraya. ama bi dahakine kesinlikle kilosu azla olanı alcam bascam parayı alcam :)))

1200 devir olması çamaşırları yıpratır. 8000 devri tavsiye ediyorlar genelde.
bi de çok kalabalık değilseniz, 8 kg yı doldurmak zor olur diye düşünüyorum.
ben 6 kg kullanıyorum o da yetiyor.

İnşallah çamaşırları çok yıpratmaz :( 8000 devirinde az olduğunu düşünüyorum ıslak gibi çıkartır çamaşırları. zaten 1000 devirden aşağısını önermiyolar. 1000 devir en idealdir belkide bilmiyorum ama bu makineyi çok beğendiğim için istedim bide çamaşırları kuruya yakın çıkarması benim işime gelicek. Çok kalabalık değiliz aslında ama ben bunu düşünerek değilde daha çok yorgan falan düşünerek karar verdim bu makineye canım. Ev hali sonuçta insan bazen yıkaması gereken şeyler oluyo ama makineye sığmayınca kötü olur.

bence iyi seçim.kışın çamaşırları içeride kurutuyorsan 1200 devir olması iyi, ben elyaf yorgan ve yastıklarıda atıyorum 8 kg.ideal.

Canım büyük ihtimal içerde kurutcam balkonu mutfağa dahil etmeyi düşünüyorum ev çok büyük değil çünkü. yorgan yastık benzeri şeyleri makinede yıkayabilmek çok güzel bi kolaylık olsa gerek.

bende beko var devri ayni 8-9 kg olmasida iyi battaniye yikiyabilirsin ama o markayi hic kullanmadim

Devir ve kilo aynıysa kullandığınla kullanış açısı hemen hemen aynıdır diye düşünüyorum. umarım iyi bi seçim yapmışımdır. diğer beyaz eşyalarımı boschtan aldım. Bu banyoda durucağı için marka açısındanda bi sorun olucağını düşünmedim. Arçelikten almıştık hepsini sonra iptal ettik herkes çok kötülüyodu. Bi tek çamaşır makinesine kıyamadım çünkü çok içime sinmişti umarım bi sorun yaşamam :17:

bence çamaşır kapasitesinin fazla olması avantaj. yorgan battaniye bile yıkarsın icabında. bence samsung al. ben ikna edememiştim eşimi. rizede yoktu bayi kargoyla uğraşmak istememişti. devir konusuna gelince, yüksek devirde kullnaırsan sürekli yıpranır çamaşırların ama daha kuru çıkar :((

evet canım haklısın bende öyle düşündüm açıkçası. kalabalık değiliz aslında ama bunun kışı var yorganı battaniyesi var ne biliyim ince yolluk tarzı şeyler falan yıkanılabilir diye düşündüm. çamaşır yıpranması neden kaynaklanıyo ki? kuruya yakın çıkması işime gelir açıkçası :10:

Benim çeyize de aldık devir sayısını hatırlamıyorum yaa ama 9 kilo benimkisi...Ayrıca doldurmaya gerek yok makinayı biraz dolsun yıkarsın..Fazla çamaşır alması iyi bişey ben özellikl istedim...

ya zaten 14 dakika kısa yıkaması falan var baya işime yarıycak çocuk olduğu için ayrıca çok doldurmadığımda dakikasını biraz daha azaltabilirim normale göre. evet az alırsa yetmezse kötü ama fazla alırsa az koysanda sorun olmaz bencede :12:

Kızlar bu çamaşır makinesinden kullanan var mı? yada bi bilgisi olan. nasıl sizce? Fikirleriniz benim için önemli :16:
Özellikleri; 1200devir, 8kg, A+++ Enerji Sınıfı
Eki Görüntüle 379897

cnm ben bunun beyaz renklisini kullanıyorum.. 8 kg benimde... çok memnunum inanki..
ama bi arkadaş yazmış 1200 devir çamaşırları yıpratıt diyee doğru sölemiş
çamaşırlarda böle ufak delik oluyo oda emiş gücünden kaynaklanıyomuş...
ama ben 800 devirde kullanıyorum... dediğim gibi alsan rahat edersin.. ben çok memnunum
8kg olması çok iyi çünkü yorganımı pikemi çok rahat yıkayabiliyorum ....

Son düzenleme:
5 yıldır ayrısın 4 yaşında oğlun var anlamadım neysee cnm hayırlısı olsun. mademde cocuk var bence kesinlikle 8 kiloluk al. gecen kız 3 kere kustu bi yorgan bi battaniye 2 yastık artık duşun yani olsaydı benimde öle mak. yıkardım valla yazık verdiğim paraya. ama bi dahakine kesinlikle kilosu azla olanı alcam bascam parayı alcam :)))

Tatlım ben küçük yaşta evlenmiştim. 17 yaşında oğlumu kucağıma aldım. 3 aylık hamileyken (annem yüzünden) ayrılmıştık.
oğlum şuan 4 yaşında şimdi anladın mı? :52: amin canım sağol herşeyin hayırlısı hakkımızda.. Bu makinede gözüm kaldı zaten. Mağazada görünce rengide çok hoşuma gitmişti. Evet ikinci bi çocukta olur ilerde zaten sürekli makine değiştircek halimiz yok kaç sene kullancaz Allah bilir. Dediğin gibi çocuğun kusması var işimesi var yeri gelir yorgan yıka bilmem ne büyük olursa sorun olmaz ama küçük olursa sorun olabilir diye düşünüyorum. Aslında biz çok pahalıya almadık bu makineyi şansıma çok güzel bi kampanya denk geldi :16:

Canım bunun bende 6 kg olanı var sadece tuşlarının yerlerı değişik saatı sağda programı ordada benımkının ben cok memnunum cokta sevıyorum 1.5 sene oldu alalı.ama sakın bulaşık makınasını bu markanınkını alma .bır marka var ısmını tam olarak yazmayayım reklam olmasın ''bo'' ıle başlayan cok guzel yıkıyor.aslında senın yerınde olsam tamamını ordan alırım cunku en ıyısı o dıye duydum.

İnşallah bende memnun kalırım canım ya. Bulaşık makinemi boschtan aldık. ne reklam olcak canım o kadarcıktan bişey olmaz :9: Çamaşır makinem hariç diğer hepsini boschtan aldık.

Back
X