Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşin fazla fazla iyi niyetliymiş..ben burda şiştim valla,Allah sana kolaylıklar versin,bunun arkası gelmez ki..
zaten kızacağım üzüleceğim bana dokunan şeyin sayısı epey fazla bu olayda..
allaha havale etmekten başkada çarem olmadı...
söylendim söylendim sustum..
o hala boşuna taktığım inancında..
bi daha vermem dedi ama benim hiç inanasım gelmedi..
o adamda o yüzsüzlük benimdekinde bu yumuşak yüz varken
En sevmediğim işler. Ben kimsenin arabasını almam, kimseye de vermem. Eşimde bana sormadan vermez. Aslında kendi verme taraftarı olmasa bile yüzü yumuşaktır hayır diyemez.
Onun yerine ben uygun bir dille söylerim. Biz onu sosyal hayatımızdan, kıyafetimizden ne biliyim bir çok şeyden fedakarlık ederek alıyoruz. Haftada 2 kere yemeğe gideceğimize 15 günde gidiyoruz. Sinemaya her hafta gitmiyoruz da 15 günde gidiyoruz mesela. Ya da gönlümüz istedi alışveriş falan yaptık, gezdik hemen 1 hafta sıkı yönetime geçiyoruz.
Allahım nazarlardan saklasın böyle yapınca 6 ayda arabamızı aldık.Benim kocam hiç durmaz, ek işini yapar özel dersini verir çok çalışır maşallah.
Bir tanıdığımız var o ise çalışmayı pek sevmez, maaşları çok iyi karı kocanın, bizim kadar alıyorlar. Ama onlar markete gider harcar. Oraya gider harcar. Sonrada ihtiyacı oldumu ondan bundan araba dilenir. Ben utanırım şahsen. He arabam olmayadabilirdi. O zaman acil bi işim mi var atlardım taksiye paramla paşa paşa giderdim.
Minnet etmeyi hiç sevmem. Allah kimseye muhtaç etmesin. Bizim karı koca prensibimiz bu.
Allah korusun hastane olur acil bişey olur koşa koşa giderim sevdiğim insanlara. Ama arabamı kimse istemesin.
evet arkadaşım bizde aynen öyleyiz..o yüzden daha kaza yaptığımız arabanın borcu bitmeden kimseden istemeyelim diye gittik başka bir araba aldık ve inan doğacak bebeğime bile kaliteli şeyler almayı arzu ettiğim halde alamıyorum..geçiştirici türden şeylerle idare edicem yani..üstüme başıma desen zaten hiç almıyorum...borç bitene kadarda böyle gider..birde alınan şey dediğiniz gibi ucuz bir şeyde değil..(zaten o yüzden kafaya koymuş bizim arabayı ya,o gün dedim keşke külüstür bişey alsaymışız nerden bilecem)..ne istediğin çok önemli..sanki benden elekritk süpürgesimi istiyorsun bu kadar kolay geliyosun yani!!
insanda azcık düşünce gurur olmalı..ama o adam alışmış yüzsüzlüğe..koymaz yani..
çok güzel yakalamışsınız...bozulduğum bir noktada bu oldu zaten..ben hamileyken bu ne yüzsüzlük..ama işte....
Arkadaşım ilk aklına bunun gelmesi lazım..
Boşver ne derse desin,
fesat, kötü ol..
Eşin de durumun farkındadır da yediremeyip sana patlıyordur..
arkadaşım eşine bu sayfaları okut belki gözü açılır