yeni alınmış arabanızı herkese verirmisiniz?

kesinlikle verdirtmezdim.
acil bişeyi olsa hastalıktır felan tamamda...
hava atmak içinde arabamı kimseyi vermem...

Benimde kuzen babamdan istedi vermedi diyede 10 sene küsmüştü.Zor bir durum ama amir de olsa memurda olsa bu kez versen bu sürekli olmaya başlar bi yerden sonra nasılsa sesini çıkartmayan biri derken bişey olsa kabağı size patlar sorun yaşayacak olsada bunu göze almak zorundasınız.Allah korusun kaza olsa o hiç ben masrafları üstleneyim polisle kaskoyla uğraşayım demeyecektir

İsteyene vermemek zor bir durum. Ben de isteyene veririm şahsen aynı eşin gibi. Onların istememesi lazım. Ama istediklerinde de yapıcak bişey yok versen bir türlü vermezsen bin türlü. Olan olmuş düşünüp düşünüp sinnirlerini zıplatma eşine de kızma eli mahkum vermiş. Birşey olursa zaten çatır çatır öderler merak etme. Birşey olmazsa da uzun yola çıkmış olur motoru açılır şehir içinde daha az yakar.

eşimde veriyordu uyardım artık çok mecbur kalmadıkça vermiyor millet rahatça gezmek için utanmadan istiyor ya o kadar lazımsa git al kardeşim yüzsüzlük bu bence

acil falan bi durumu yok beyfendinin canım benim...

müfettişini lüks bir araba ile karşılamak maksadının yani yalakalık dışında bir aciliyeti falan yok..bir hastalık vs olsa amenna...

bu beyfendi her özel işi için birilerinden böyle özelliklede iyi arabaları seçerek dilencilik yapar maşallah..eminim verenler bıkmıştır artık..hiç bir borcu derdi olmadığı halde eşinin bilezikleri kenarda dururken bunu yapması beni delirtti,sabahleyin aniden eşiyle bizim arabaya binerken gördüm..sonrasında eşi olacak yüzsüzle olan konuşmalardada hiiiiç oralara esmedi hanımefendi.sanki hiç bizden araba alan onlar değil..bi teşekkür yok..bilmezlikten geliyor belki benim haberim yoktur diye sanırım ..sinirden 2 gün ağladım..eşimde sen haklısın demedi bana neymiş sevapmış,.fakir bir insandan söz etsek neyse..kendi kendimi yediğimle kaldım..senağlama
haklisin canim gösteris delisi insanlar adami deli eder biliyorum Allah razi olsun dediys amenna gerci kibirden onu diyenmi kaldiki kibirli insanlari hic sevmem hrksd var ara ara kibir bendede oluyo ama kibirlenenin yaninda kibirleneceksin caiz bu arastirdim....ki ne oldugunu anlasin

eşim söylemiş kaskosu yok diye..arada rütbe olayı olunca kibar bir emri vaki olmuş eşime karşı sanırım..ama bölümleri branşları vs herşeyleri farklı..versen dert vermesen bir dert..sonuçta iş başka özel mülkiyet başka ama insan densiz olunca....

sinirimden 2 gün ağladım..allah bildiği gibi yapsın böylelerini..
ama canim yinede böyle dusunmemelisin...belki sizinde ona isiniz duser oda sizin isinizi yapar altin esik gumus esige muhtac olur tarzinda....bilmiyorumki cokda takma kafaya

abime bile vermioyorm ben arabamı :1closedeyes: geçerli sebepleri olmalı hastalık vs.. öyle gazlamak için , hava için yok yaaa... gamyoncuiremsu

kesinlikle vermem. benim esimin mali da kiymetlidir zaten. arabasina kimseye elletmez .kendi kardesi bile olsa vermez

Ben de kızardım biz kendi öz babamızın arabasını alırken çekiniyoruz. Acil durumlar dışında almıyoruz. Hem kaskosu yok hemde uzun yola alıyorlar. Araba kiralasınlar. Eşiniz araba konusunda tavrını ortaya koyan biri olsa istemezlerdi. Ben kimseye arabamı vermem kimseden de almam düşüncesinde olsa isteyebilirler miydi?

Bizim arabamız varken de kaskosu olduğu halde eşim ben kimsenin emanet arabasını almam kimseye de vermem diyerek net tavrını ortaya koymuştur arkadaşlarına. 1-2 kişi dışında kimse de teklif etmemiştir. Hiç sevmem emanet işini

acil hasta falan olsalar bile vermeyiz biz. ha kendimiz götürürüz o ayrı :)

samimi olmadığımız insanlar da ne cüretle isterki orası da ayrı tabi :)

ne kadar düşüncesiz insanlar var yaa insanda biraz düşünce olur
sizi de zor durumda bırakıyor.ben vermek istemezdim
gerekirse aramız bozulur yine vermezdm

asla vermesine izin vermezdim
tapkimide sert bi şekilde koyardım
eşinizin olduğu kadar sizinde arabanız aciliyet yok üstelik

(hastalık,ölüm,doğum) harici tepkim olur tabiki.Ama acil durumlarda tabki verilmeli sorun olamaz.Keyfii müsade etmem:oklava:

ya bırak tanıdık birini,aiLeme biLe vermezdim ben.

bir tanıdığım genç bir aiLe dostLarına vermiş,çocuk kaza yapmış karşı taraf öLmüş,arabanın sahipLeri bir dünya kan parası vermişLer ifLasın eşiğinden dönmüşLer.

onu da bırak,eğer çocuk kaçsaydı yada kazayı kimse görmeseydi çocuk onLarın üstüne atsaydı bunu kanıtLayamazdı ve arabanın sahipLeri bu konuda yargıLanır,ve kesin hapis cezası aLırdı.

araba pert oLunca giden masrafı emeği saymıyorum biLe..

ya bırak tanıdık birini,aiLeme biLe vermezdim ben.

bir tanıdığım genç bir aiLe dostLarına vermiş,çocuk kaza yapmış karşı taraf öLmüş,arabanın sahipLeri bir dünya kan parası vermişLer ifLasın eşiğinden dönmüşLer.

onu da bırak,eğer çocuk kaçsaydı yada kazayı kimse görmeseydi çocuk onLarın üstüne atsaydı bunu kanıtLayamazdı ve arabanın sahipLeri bu konuda yargıLanır,ve kesin hapis cezası aLırdı.

araba pert oLunca giden masrafı emeği saymıyorum biLe..

aiLeme biLe değiL akrabama biLe oLacaktı pardonn..

vermem asla ! Babam anam isterse ayrı veririm . Çünkü günlerdir arabalrını kullanıyorum :)))
ama bana zırnık kadar faydası olmamış birinin ne arabasını alırım nede veririm :) karşımdaki kişiye ve de kişilğe bağlı candostum ise seve seve veririm..Çünkü aynısı o bana yapıyor...Şartlar ne gerektiyorsa o.
ama sizin durumunuzda asla ve KAT'A!

Back
X