Yeni ameliyat olanlar buraya

smile smile

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
305
80
48
32
Arkadaslar ben bugun bir şey düşündüm . Binlerce kişi ameliyat olmuştur bu sayfada . Gerçekten burnu kötü olanlar dışında çoğu kişi bana göre burnu oturduktan sonra bu forma girmiyor bu da bence iyi oldukları için akıllarına bile gelmiyor buraya girmek . Bana kalırsa ilk 6 ay hatta 1 yıl panik olmayalım . Ben ameliyat olalı 45 gün oldu ufak tefek şişlikler inse istediğim oranda tabi çünkü ne kadar inecek bilmiyorum burun ucum ve şişlikler inse tam istediğim gibi olacak burnum çok tatlı olacak . Ilk 3 hafta çok kötüydü şu an kat kat iyi bu sebeple ilk olanlar moral bozmasin . Kötü deneyimler olabilir ama bunun sonucunu tam anlamak için moral bozmayalim . Bu uzun bir süreç ve beklemek zorundayiz. Umarım herkes istediği burnu elde eder .

15 gün falan oldu burnumun ustunu nasil yikayayim ne.kullandiniz ben hic yikayamiorum daha, siyah noktalar hafiften var , cildim kuru yoksa berbat olmuştu
Temizligini nasil yapayim siz ne yaptiniz
Benimde buarada baya sis burnum bir taraf çökük gibi
Gecmis olsun

merhaba,
Bende yeni ameliyat oldum yaklaşık 15 gün oldu. Şu an burnumda normal olarak şişlikler var. Ben üzerine değince ağrıyor bu sebeple sadece sabunlu suyla yıkıyorum. Bence fazla oynamamak en iyisi. Beni en çok rahatsız eden içeride ki dikişler, özellikle deniz suyu sıktıktan sonra dikişler ve burnumun içi çok sertleşiyor. Tobrex krem kullanıyorum günde bir defa fakat yarın bırakmam gerekiyor. Doktor sadece bir hafta daha devam etmemi söylemişti. Dikişleri hafifçe çekmeye çalıştığımda acıyor, düşmeye hazır değiller sanırım. Ne zaman düşecekler, ya düşmezlerse diye korkuyorum açıkçası.

merhaba,
Bende yeni ameliyat oldum yaklaşık 15 gün oldu. Şu an burnumda normal olarak şişlikler var. Ben üzerine değince ağrıyor bu sebeple sadece sabunlu suyla yıkıyorum. Bence fazla oynamamak en iyisi. Beni en çok rahatsız eden içeride ki dikişler, özellikle deniz suyu sıktıktan sonra dikişler ve burnumun içi çok sertleşiyor. Tobrex krem kullanıyorum günde bir defa fakat yarın bırakmam gerekiyor. Doktor sadece bir hafta daha devam etmemi söylemişti. Dikişleri hafifçe çekmeye çalıştığımda acıyor, düşmeye hazır değiller sanırım. Ne zaman düşecekler, ya düşmezlerse diye korkuyorum açıkçası.
geçmiş olsun nerde kime ameliyat oldunuz
Acik galiba benimde dikisler var ben ellemiyorum
Kremim ve spreyim var 15 gün daha devam et dedi.doktor

geçmiş olsun nerde kime ameliyat oldunuz
Acik galiba benimde dikisler var ben ellemiyorum
Kremim ve spreyim var 15 gün daha devam et dedi.doktor

özelden yazayım size doktorun ismini. Evet burun kanatlarını küçülttü fakat oralarda bulunan dikişler alındı.Şimdi burun deliklerini 360 derece çevreleyen dikişler var geriye doğru. Bana sadece okyanus spreyi ve tobrex kremi sürmem önerildi. Kremi yarın bırakıyorum. Sonrası için hiçbir şey söylenmedi. Sizin şişlikleriniz nasıl peki, benim burun ucu, burun ucu altı ve özellikle sol deliğin iç kısmında burun ucuna doğru şişlikler var. Bazen fazlaca şişip nefes almayı zorlaştırabiliyor. Sizin nasıl geçiyor süreciniz?

Ben peeling yaptım zaten kuru cildim var pek sivilce siyah Nokta olmadı bende

Ankara da esabil eker e oldum dikişleri elleme sakin o kendi kendine düşüyor merak etme herkeste farklı zamanlarda düşer bende 3 haftalikken düşmüştü

Back
X