Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geçmiş olsun canım. Benden 1 gün önce olmuşsun benimde şişliklerim indi şükür Dün tamponum çıktı burun deliklerim eşit durmuyor gibi doktor ödemden dedi ama çok tedirginim seninkinde bi sıkıntı var mı
Bugün çıktı tamponlar benim. Evet şişlikten olabiliyor. Mesela benim burun deliklerim zaten küçük olduğu için hiç müdahale edilmedi ama bir taraf daha şiş olduğu için daha küçük görünüyor. Korkma. Bende burun şiş hala çok. Sabır gerekecek. Bana asla maske takma dedi doktor. Onu dert edindim kendime
Herkese merhaba ve geçmişler olsun ben de nihayet oldum revizyondu benim, iki gündür hiç yaptırmasa mıydım diye pişmanlık yaşadım ama bugün biraz daha iyiyim. Bu eziyete değer miydi diye zaman zaman kızıyorum kendime gözlerim morardı ama doktorumun bi kabahati yok hastane çalışanları buz getiremedi bir türlü geciktirdiler her defasında