Bebek Beslenmesi Yeni anneler , bebeğe dair hersey

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Dlr55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2019
75
42
88
30
Mama öneriniz nedir . Aptamil kullanıyorum doğduğundan beri 60 gunluguz şuan aptamil kabız yaptı ve gaz o yüzden değiştirmek istiyorum

Ben de aptamil kullandım ilkin ama bebeğim hep kustu çok ağır geldi bebelac kullanıyorum 6 aydır çok memnunum

Bizde ilk 2.5 Ay aptamil kullndk sonra bebelaca gectk

Anne sütü aliyomu yanında?

Mama öneriniz nedir . Aptamil kullanıyorum doğduğundan beri 60 gunluguz şuan aptamil kabız yaptı ve gaz o yüzden değiştirmek istiyorum
bizdede Çok fena kabizlik oluyor.bugün fitil kullandım ından sonra kakasini yaptı.eğer böyle dvm ederse hipp kullanacağım

aptamil conformil o zaman kullanın gazlı bebekler için

aptamilin conformilini ya da bebelac goldu dene o zaman

Gazli bebekler icin aptamil conformil.doktor bunu onermisti bize.
Gazi kabizligi yoksa sma en guzel mama bence.
Kabizligi oldugu icin sma agir geldi suan hipp kullaniyoruz organik diye gectigi icin bir nebze olsun icim rahat ediyor

aptamil kabız yapmaz ki içeriğinde prebiyotik var o mamanın ve anne sütüne yakın tek mama , bu ayda bebeklerde gaz da olur kabızlıkta anne süt alan bebekte bile kabız oluyor o zaman anne sütünden mi keseceğiz

sma da prebiyotik yok bilginiz olsu nn
gidalarla destekliyorum zaten 18 aylik herseyi yiyor artik gunde 1 kez mama iciyor oyuzden cok onemli degil olmamasi
ben hemen hemen hepsini birer ikiser ay denedim en iyi gelisimi bunda sagladi aptamili sevmedi zaten hipp kabizlik yapti
smilac iyiydi ama icinden kurt cikinca listeden tamamen eledim sma da hic sorun yasamadim

aptamil kabız yapmaz ki içeriğinde prebiyotik var o mamanın ve anne sütüne yakın tek mama , bu ayda bebeklerde gaz da olur kabızlıkta anne süt alan bebekte bile kabız oluyor o zaman anne sütünden mi keseceğiz
Malasef yaptı sonra alıştı derken bu sefer kusma başladı ve Ap tamil ar kullanmaya başladık . Ben anne sütü neredeyse hiç veremedim

Bizde ilk 2.5 Ay aptamil kullndk sonra bebelaca gectk

Anne sütü aliyomu yanında?
Anne sütü alamıyor . Göğüs ucum hiç yoktu beni emmedi. Sağarak verdim bir ara rahatsızlandım düzenli sağamadım sütüm kesildi 1 ayda

Bence denemelisiniz ben 9 aydır kullanıyorum
Çok teşekkür ederim. Kusma sorununu çok fazla . Şu an 3 buçuk aylık . AR mama biraz kesti ama ondada balık yağı falan yok içinde. Içim hiç rahat etmiyor başka markalar denemiştim ama diğerlerinde de çok kusunca umudumu kesmiştim

Bence denemelisiniz ben 9 aydır kullanıyorum
Birde siz tecrübeli anneyi bulmuşken birşeyler sorsam Uyku düzeniniz ne zaman oldu ? Bizim bebiş. 3 saatte bir mama için uyanıyor . 10 da yatıyor 5 a kadar 3 sefer muhakak mama için kalkıyor . Bazen uyuması 1 saat sürüyor. Ne zaman şöyle deliksiz 5 saat falan uyuruz

Tabi istediğinizi sorabilirsiniz seve seve yardım ederim size. Bizim uyku düzenimiz hiç olmadı maalesef. Benim bebeğim kolikti ve uyumayı hiç sevmiyordu. 5 ay boyunca hiç uyumadik baktım düzelecek gibi değil araştırdım ve milupa iyi geceler cayi başladım. Ve faydasını gördüm önce 70 ml gündüz 70 ml gece veriyordum ama 2 aydır sadece gece son mamasıyla veriyorum. Uygulama indirdim ve bebeğimin mama bez uyku saatlerini not almaya başladım ve her gün aynı saatlerde yaptım herşeyini. Hemen düzene girdi uykusu.Tabi gündüz yine uyumuyor. En fazla 40 dk uyuyor ama gece uyuyor çok şükür. (Benim bebeğim anne sütü almıyor)

Sabah 8 de uyanıyor mama veriyorum altını değiştiriyorum geri uyuyor saat 10.30 da uyanıyor türk kahvaltısı veriyorum altını değiştiriyorum oynuyoruz saat 12.30 gibi uyuyor saat 13 te uyanıyor. Sonra saat 17 de uyuyor saat 18 de uyanıyor. Gece 23 00 te uyuyor sabaha kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…