- 16 Kasım 2020
- 130
- 34
- 28
- Konu Sahibi Herseyeragmenumutvar
-
Eşiniz nasıl korunuyor? Emzirmek korumaz maalesef, gebe kalmanız imkansız değil. Ama doğum sonrası adet düzensizliği olabiliyor. Test
eşim prezervatifle korunuyor test yapsam çıkar mı üç gün gecikti ?Eşiniz nasıl korunuyor? Emzirmek korumaz maalesef, gebe kalmanız imkansız değil. Ama doğum sonrası adet düzensizliği olabiliyor. Test yapsanız?
Korunmasız değil geri çekilme oldu yani prezervatif yoktu anlamında testte şimdi çıkmaz diye yaptırmadımKendiniz yazmışsiniz zaten korunmasız ilişki oldu diye . Ihtimal var . Test yapin
Geri çekilme yöntemi korumaz yani haberiniz olsunKorunmasız değil geri çekilme oldu yani prezervatif yoktu anlamında testte şimdi çıkmaz diye yaptırmadım
Ya haklısınız boşalma olmadı eşimde emin kendinden yaniama gecikme olunca korktum inşallah yokturKorunmama rağmen olur mu, demişsiniz . Korunmadiginiz günlerde olan olmuş olabilir. Sonuçta geri çekilme bir doğum kontrol yöntemi değildir, süt de korumaz. Yani her şey olmuş olabilir. Üç gün uzun bir zaman, sabah ilk iş evin yakınındaki eczaneye uğrayıp ilk idrarla test yapın bakalım, belki de sadece mevsimsel bir gecikmedir
Gebeyseniz hayırlı olsun, değilseniz de sakın bir daha böyle risk almayın yaaaa, ne cesaret daha beş ay önce sezaryanla doğum yapmışken
Test yaptinizmi sonuc ne olduYa haklısınız boşalma olmadı eşimde emin kendinden yaniama gecikme olunca korktum inşallah yoktur
Yok hala yapmadım bekliyorumTest yaptinizmi sonuc ne oldu
Yapmanızı tavsiye ederim belli olur herşeyYok hala yapmadım bekliyorum
Sut Korur diyorlarda açıkçası ablam inanmadı kaldı ikisi birlikte buyuyoMerhaba arkadaşlar ben 5 ay önce sezeryanlı Doğum yaptım oğlum şuan 5 ay 13 günlük emziriyorum ve ilişkide afedersiniz prezervatif kullanıyorum bi iki defa prezervatif olmadan ilişki yaşadım ama eşim korunuyordu tabi doğumdan sonra hiç adet olmamıştım ta ki geçen aya kadar ocağın onunda oldum ama bugün üçtür geçiyo günüm korkmalı mıyım sürekli emziren bi anneyim yani korunmama rağmen olur mu aceba çok korkuyorum allah olmayanlara nasip etsin şimdilik çocuğum çok küçük olmasın ya sizce olur mu ?
Bende de benzer durum oldu yarin regl günüm umarım gecikmez olurum belirtiler var ama bunlar hamilelik belirtiside olabiliyormus goguslerim sis ve karnimda sanci oluyo cok az normalde regldan oncede boyle olurdum da korkuyorum insallah sende istemiyorsan hamile değilsindirYok hala yapmadım bekliyorum
Bugün eczaneden bi idrar testi aldım yapıcam birazdan ama korkuyorum aceba beli olur mu 6 gün oldu geciktiYapmanızı tavsiye ederim belli olur herşey
Belli olur yarın sabah yap bide geç döllenme olabiliyor diyeBugün eczaneden bi idrar testi aldım yapıcam birazdan ama korkuyorum aceba beli olur mu 6 gün oldu gecikti
Ay çok zor zaten birine bakmak hele yeni anneyim ilk çocuğum ikinciyi bilmiyorum düşünmüyordum şimdi rabbim isteyene versin inşallah şuan çok erken birazdan test yapıcam sonucu yazarımSut Korur diyorlarda açıkçası ablam inanmadı kaldı ikisi birlikte buyuyo
Yapınca at bakalım burdanBugün eczaneden bi idrar testi aldım yapıcam birazdan ama korkuyorum aceba beli olur mu 6 gün oldu gecikti
Neden sabah yani ben bu çoçuğumda sabah yapmadım ama belli olduBelli olur yarın sabah yap bide geç döllenme olabiliyor diye
TamamYapınca at bakalım burdan
Sabah yapmana gerek yok istedigin saatte yapabilirsin canım ben ikisinde de ikindi yaptım çıktıNeden sabah yani ben bu çoçuğumda sabah yapmadım ama belli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?