Yeni anneyim adetim gecikti bakar mısınız

Herseyeragmenumutvar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2020
130
34
28
Merhaba arkadaşlar ben 5 ay önce sezeryanlı Doğum yaptım oğlum şuan 5 ay 13 günlük emziriyorum ve ilişkide afedersiniz prezervatif kullanıyorum bi iki defa prezervatif olmadan ilişki yaşadım ama eşim korunuyordu tabi doğumdan sonra hiç adet olmamıştım ta ki geçen aya kadar ocağın onunda oldum ama bugün üçtür geçiyo günüm korkmalı mıyım sürekli emziren bi anneyim yani korunmama rağmen olur mu aceba çok korkuyorum allah olmayanlara nasip etsin şimdilik çocuğum çok küçük olmasın ya sizce olur mu ?

Eşiniz nasıl korunuyor? Emzirmek korumaz maalesef, gebe kalmanız imkansız değil. Ama doğum sonrası adet düzensizliği olabiliyor. Test yapsanız?

Korunmama rağmen olur mu, demişsiniz . Korunmadiginiz günlerde olan olmuş olabilir. Sonuçta geri çekilme bir doğum kontrol yöntemi değildir, süt de korumaz. Yani her şey olmuş olabilir. Üç gün uzun bir zaman, sabah ilk iş evin yakınındaki eczaneye uğrayıp ilk idrarla test yapın bakalım, belki de sadece mevsimsel bir gecikmedir
Gebeyseniz hayırlı olsun, değilseniz de sakın bir daha böyle risk almayın yaaaa, ne cesaret daha beş ay önce sezaryanla doğum yapmışken

Ya haklısınız boşalma olmadı eşimde emin kendinden yaniama gecikme olunca korktum inşallah yoktur

Sut Korur diyorlarda açıkçası ablam inanmadı kaldı ikisi birlikte buyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…