- 16 Kasım 2020
- 130
- 34
- 28
- Konu Sahibi Herseyeragmenumutvar
-
İnşallah ya korkuyorum amaBende de benzer durum oldu yarin regl günüm umarım gecikmez olurum belirtiler var ama bunlar hamilelik belirtiside olabiliyormus goguslerim sis ve karnimda sanci oluyo cok az normalde regldan oncede boyle olurdum da korkuyorum insallah sende istemiyorsan hamile değilsindir
Geç döllenme olduğunda idrara da yeni geçiyor o yüzdenNeden sabah yani ben bu çoçuğumda sabah yapmadım ama belli oldu
Bende öyle biliyorum çıkıyo diye bakalımSabah yapmana gerek yok istedigin saatte yapabilirsin canım ben ikisinde de ikindi yaptım çıktı
Hmm anladım ama yarını bekleyemem ki hem korku hemheyecan herşeyi bi anda yaşıyorum şuanGeç döllenme olduğunda idrara da yeni geçiyor o yüzden
Sanki bn yaptım gibi testi heyecan yaptımBende öyle biliyorum çıkıyo diye bakalım
Ay hadi yap merak ettikBende öyle biliyorum çıkıyo diye bakalım
Şuracıkta catlayacamHmm anladım ama yarını bekleyemem ki hem korku hemheyecan herşeyi bi anda yaşıyorum şuan
Ben de bebegim 5 aylikken ilk adetimi oldum. Bu ay tam 15 gün gecikti. Biz de prezervatifle korunduk hep ama yine de insanin içine kuşku düşüyor. Test yapmaya cesaret edemedim bir türlü ama cok sükür gecen hafta adet oldum. Insallah hayirlisi olur hakkinizda.Bugün eczaneden bi idrar testi aldım yapıcam birazdan ama korkuyorum aceba beli olur mu 6 gün oldu gecikti
Yaptım bekliyorum şuan başındaSanki bn yaptım gibi testi heyecan yaptım
İnşllah bende olurum ya test yaptım ben bekliyorum bakalım inşallah çıkmazBen de bebegim 5 aylikken ilk adetimi oldum. Bu ay tam 15 gün gecikti. Biz de prezervatifle korunduk hep ama yine de insanin içine kuşku düşüyor. Test yapmaya cesaret edemedim bir türlü ama cok sükür gecen hafta adet oldum. Insallah hayirlisi olur hakkinizda.
Üç dakka oldu yapalı bişey yok halaAy hadi yap merak ettik
İçimden bı ses hamile diyo ama bana kızarsın diye diyemiyom beklemeye geçtim
Resim atabilme ihtimalin var miÜç dakka oldu yapalı bişey yok hala
Insallah. Rabbim gönlünüze göre versinİnşllah bende olurum ya test yaptım ben bekliyorum bakalım inşallah çıkmaz
İçimden bı ses hamile diyo ama bana kızarsın diye diyemiyom beklemeye geçtim
Bilmiyorum ki atmayı ama denerim canımResim atabilme ihtimalin var mi
Ben de geçen ay 5 gün, bu ay 3 gün gecikmeli oldum. Geçen ay test bile yapmıştımMerhaba arkadaşlar ben 5 ay önce sezeryanlı Doğum yaptım oğlum şuan 5 ay 13 günlük emziriyorum ve ilişkide afedersiniz prezervatif kullanıyorum bi iki defa prezervatif olmadan ilişki yaşadım ama eşim korunuyordu tabi doğumdan sonra hiç adet olmamıştım ta ki geçen aya kadar ocağın onunda oldum ama bugün üçtür geçiyo günüm korkmalı mıyım sürekli emziren bi anneyim yani korunmama rağmen olur mu aceba çok korkuyorum allah olmayanlara nasip etsin şimdilik çocuğum çok küçük olmasın ya sizce olur mu ?
Amin canım sağolInsallah. Rabbim gönlünüze göre versin
Mesaj yazdigimiz yerde dosya ekle var canım ordan koy resmiBilmiyorum ki atmayı ama denerim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?