Yeni arkadaş edinemiyorum:/

Mnkakrp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2018
1
0
1
Merhaba arkadaşlar. Bu konuyu ben bile zar zor kabullenirken kendimi burda sizlerin arasında buldum. Evet konu başlıkta yer aldığı gibi yeni arkadaş edinememem yani bunu istemiyor değilim istememe rağmen olmuyor. Babam memurdu çeşitli yerlerde bulunduk bu nedenle de çocukluk arkadaşım diyebileceğim insanlar hep uzağımda kaldı onlarla hala iletişim halindeyim hiç kopmadık ama şuan bulunduğum yerde arkadaşım diyebileceğim bir kişi yok. İnsanın kendini anlatması ne kadar doğru bilmiyorum ama iyi niyetli yardımsever bir insan olmama yani kabullenilmeyecek özelliğim olmamasına rağmen gerçek arkadaşlık kuramadım. Sizce ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bişey yapmana gerek yok.Kendin ol zamanla oluyor.Ben de başka şehirde çalışıp memleketime tayin aldım .Resmen geçen kış kendi memleketimde arkadaşsız kaldım.Merhabadan öteye geçememiştim okulda.Şimdi baya toparladık iyiyiz.

Ama üzülmüştüm.Bi de klasik bi sözüm vardı napalım eve götürmicem bu insanları :D kendimi rahatlatmak için.

bazı şeyler zamanla oluyor.Bazen de bazı insanlarla hiç olmuyor.Benden daha fazla anlaştıkları insanlar oluyor ,ayrı görüşüyorlar iş ortamında.

Çoğu yerde sevilen bi insan olsan da arada böyle uyum problemi oluyor bence.Bende oldu çok şaşırmıştım :)

Girişken olmaya çalışın. insanlara merhaba günaydın diye sevecen bi şekilde ilk siz söyleyin konuşmak isteyen arkadaş olmak isteyen insan zaten sizin pozitif enerjinizden destek alıp konuşmaya başlayacaktır, bi ortama girince iletişimde ilk izlenimin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Açıkcası kimseye selam sabahı olmayan bi insanla muhatap olmak istemem :işsiz: ayrıca okumuyorsanız veya çalışmıyorsanız eğer ilgi alanınızla ilgili bi kursa yazılabilirsiniz farklı bir ortam yeni insanlarla tanışma fırsatı sunacaktır belki de şuanda bulundugunuz yerde kafadenginiz birisi yoktur herkes herkesle anlaşmak zorunda değil

Back
X