• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni arkadaş grubu

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
Kızlar biz bi ilçeye geldik tayinle.eşim de ben de memuruz. Ben geldigimden beri dogum izninde olduğumdan iş arkadaşlarımla çok tanışamadım. arkadaşım yok yani hiç burda.dün akşam eşimle parka çay içmeye çıkmıştik eşimin iş arkadaşlarına dekgeldik.semaver yakmşlardı selam verip geçtik davet edilmedik yolda az ilerleyince gelin oturalım diye seslendiler. Ben eşleriyle tanıştım sohbete katıldım çok olmasada yeni .fazla da konuşmadılar sanki gelmemiz onları rahatsız etmiş gibiydi ordan ev oturmasına gectiler hava serin diye gene kızlar davet etmedi mesela. Tel no mu aldılar eşlerin watsap grubu var seni alalm dye eve geldim ona da almadılar :) bundan sonraki tavrım ne olmalı alındım biraz bu duruma.

klube hosgeldiinn :) ben de bugun benzer bir konu acsam mi diye dusundum sonra fayda goremeyecegimi dusunup yazmamaya karar verdim. senden farkli olarak beni o gruplara aldilar, sonra gelen cok olup, grup cok buyuyunce yeni grup acip beni dahil etmediler. ortak gorustuklerinde beni davet etmiyorlar. ama herkes evine tek olarak beni davet etti. o yuzden hic anlayamiyorum kimin benimle problemi var da beni grup dışı biraktilar. bence cok garip. cozemedim. ama ne yapiyorum, arayanla konusuyorum, cagirana gidiyorum, su an icin cagirani tekrar bile cagirmiyorum cunku ben onlara hep cok iyi davrandim boyle dislanmayi hak etmedim. nitekim baska cevre edinim, onlara mecbur değilsiniz. onlarla olan diyalogu da akisina birakin. bekleyin zaman ne gosterecek.

klube hosgeldiinn :) ben de bugun benzer bir konu acsam mi diye dusundum sonra fayda goremeyecegimi dusunup yazmamaya karar verdim. senden farkli olarak beni o gruplara aldilar, sonra gelen cok olup, grup cok buyuyunce yeni grup acip beni dahil etmediler. ortak gorustuklerinde beni davet etmiyorlar. ama herkes evine tek olarak beni davet etti. o yuzden hic anlayamiyorum kimin benimle problemi var da beni grup dışı biraktilar. bence cok garip. cozemedim. ama ne yapiyorum, arayanla konusuyorum, cagirana gidiyorum, su an icin cagirani tekrar bile cagirmiyorum cunku ben onlara hep cok iyi davrandim boyle dislanmayi hak etmedim. nitekim baska cevre edinim, onlara mecbur değilsiniz. onlarla olan diyalogu da akisina birakin. bekleyin zaman ne gosterecek.
Nezaketen numaram alınıyosa watsapa eklersin, ya da niyetin yoksa hiç muhabbeti açmazsın. baya garibime gitti benim de

Hayat bu kadar normalleşmedi daha sakin. Akrabalar, kırk yıllık dostlar virüs sebebiyle görüşemiyor daha. Siz ilk selamda eve davet beklemissiniz. Tuhaf valla

Kızlar biz bi ilçeye geldik tayinle.eşim de ben de memuruz. Ben geldigimden beri dogum izninde olduğumdan iş arkadaşlarımla çok tanışamadım. arkadaşım yok yani hiç burda.dün akşam eşimle parka çay içmeye çıkmıştik eşimin iş arkadaşlarına dekgeldik.semaver yakmşlardı selam verip geçtik davet edilmedik yolda az ilerleyince gelin oturalım diye seslendiler. Ben eşleriyle tanıştım sohbete katıldım çok olmasada yeni .fazla da konuşmadılar sanki gelmemiz onları rahatsız etmiş gibiydi ordan ev oturmasına gectiler hava serin diye gene kızlar davet etmedi mesela. Tel no mu aldılar eşlerin watsap grubu var seni alalm dye eve geldim ona da almadılar :) bundan sonraki tavrım ne olmalı alındım biraz bu duruma.
Bence bu durum biraz da eşinizden kaynaklanıyor gibi geldi bana.

Çok şey bekliyorsunuz insanlardan, gereksiz tribe girmişsiniz.

Onlar için de siz hayatlarında ilk defa görüştükleri bir insansınız, ne alıp veremedikleri olabilir ki sizinle? Çok şey beklemişsiniz, ev oturmasına neden çağırsınlar ev sahibinin haberi olmadan, ya da aralarından biri ev sahibi ise onun da aklına gelmemiş ya da o an istememiş olabilir, diğerlerine de düşmez zaten, son derece doğal bence, sonradan ilişkiniz bu şekilde devam edecek diye bir şey yok, samimiyet kurulabilir ya da kurulmayabilir. Buna karar vermek için çok erken.
Numaranızı alan kişi de gruba eklemeyi unutmuştur muhtemelen.
Baya kişiselleştirmişsiniz gibi geldi bana.
Eşimizin iş arkadaşlarıyla hep zorunluluktan nezaketten görüşülüyor diye biliyordum ben bu arada. Siz kendi çevrenizi oluşturun boşverin.

sanırım ilk tanıştığınız kişiler olmuş
bir süre sonra adlarını bile unutursunuz kendi ortamınızı kurunca

Back
X