yeni aşılama yaptıran arkadaşlar

Canım benim inş bu sıkıntılı günlerin geride kalmıştır.İçini ferah tut inş tutmuştur öğrenmene bişey kalmamış ben 12. günde kan testinde öğrenmiştim.Umarım hayırlı haberler verirsin bizlere Rabbim gönlüne göre versin.Bende 3 yıllık evliyim aşılamayla oldu benmde başta pko dediler sonra sebepsiz infertilite.İnş bu yolda kimse hayal kırıklığı yaşamaz

bende yakinda ilk defa asilama olacagim,adetimi beklemek zorundamiyim tetikler icin.
Bende Pko hastasiyim. asilama adetli iken mi olunuyor?

merhaba arkadaslar
bende esimden kaynaklı sorun yuzunden bugun asılama oldum..dun saabah catlatma ıgnesi vuruldum bu sabahtan beride cok kasık agrım var doktorum agrının iyi oldugunu yumurtaların catladıgını soyledı.. eşinin sperm hareketi az olup asılama ile hamile kalan varmı aramızda acaba merak ediyorum

merhaba arkadaslar
bende esimden kaynaklı sorun yuzunden bugun asılama oldum..dun saabah catlatma ıgnesi vuruldum bu sabahtan beride cok kasık agrım var doktorum agrının iyi oldugunu yumurtaların catladıgını soyledı.. eşinin sperm hareketi az olup asılama ile hamile kalan varmı aramızda acaba merak ediyorum

mrb....öncelikle hayırlı olsun işallah tutar aşılaman.bende eşimden kaynaklı ilk aşılamamı 1 şubatta oldum tutmadı malesef:( bir ay ara verdik.benimde cok ağrım olmuştu..ileri hızlı harekerli sperm sayısı cok önemli bu konuda.bu şekilde azda olsa hamıle kalan var..

mrb....öncelikle hayırlı olsun işallah tutar aşılaman.bende eşimden kaynaklı ilk aşılamamı 1 şubatta oldum tutmadı malesef:( bir ay ara verdik.benimde cok ağrım olmuştu..ileri hızlı harekerli sperm sayısı cok önemli bu konuda.bu şekilde azda olsa hamıle kalan var..

canım benim eşimdede sorun var ilaç tedavisi görüyo siz nekadar zaman sonra aşılamaya geçtiniz bide sorun tam neydi bizde sayı ve diher deherler normel hareket az oda ilaçla arttı ama biraz daha artması lazım cevap veriirsen sevinirim benimde olmazsa yaza aşılama düşünüyorum

merhaba arkadaslar

hayırlısı olsun canım benimde eşimde hareket sorunu var sizin deherleriniz nasıldı bizde syı ve diher deherler iyi hareket azlıhı var oda ilaçla arttı ama birazdaha artması lazım 4 aydır kullanıyo nekadar süre tedavi gördünüz bende olmazsa aşılama düşünüyom yaza bide aşılamada spermler yıkanıyomuş böylece hareketlilik çok artıyomuş sizinde öyle oldumu

Merhaba biz de bu ay aşılama yaptırıcaz regl olmayı bekliyorum. Eşimin sperm değeleri biraz düşük doktor aşılama için %10 başarı şansı var dedi. Sizde değerler aşağı yukarı nasıldı sayı hız morfoloji anlamında? Bizim son test sonucunda total sperm sayısı 45.000.000, mldeki sperm 15.000.000, toplamı hız %55, ileri hızlı %10, yavaş hızlı %30, yerinde %15, morfoloji %4. Ben yine de tüp öncesi bi aşılamada şansımı denemek istedim ben de şu an için çok şükür bir sorun yok o yüzden oran düşük de olsa ilk tercihim aşılama oldu. Bakalım umarım hepimiz için en hayırlısı olur.

tsk ederim evt bnm esiminde sperm fazla ama ileri hareket az enfeksiyon cok oldugu için dediler ilac tedavisi oldu cok az bir duzelme oldu %25 olması gerekirken esimin %10 a cıktı sadece :( üzüldüm tutmamasına bnmde pek umudum yok ama negatif düşünmek istemiyorum Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

hayırlısı olsun canım benimde eşimde hareket sorunu var sizin deherleriniz nasıldı bizde syı ve diher deherler iyi hareket azlıhı var oda ilaçla arttı ama birazdaha artması lazım 4 aydır kullanıyo nekadar süre tedavi gördünüz bende olmazsa aşılama düşünüyom yaza bide aşılamada spermler yıkanıyomuş böylece hareketlilik çok artıyomuş sizinde öyle oldumu

tsk ederim cnm eşimde enfeksiyon cıktı hareketlılıgı o yuzden az dedi ürolog ilaç verdi kullandı 3 ay bekledik tekrar test yaptırmak için ileri hareket %5 den %10 a cıktı sadece oda yeterli değildi normal yollardan hamile kalmam zor olucagını söledi doktor asılama yaptık daha cok beklememek için doktor bu donemde esimin tekrar tedavi olabilcegini asılamayı etkilemeyecegini söledi doktorum bana %30 hamile kalma sansım oldugunu söledi 106 milyon sperm verdi esim 13 milyonu enjekte edildi ileri hareketliligi %2 bu rakam beni düşündürdü acıkcası... hangi ilacı kullanıyor esin benm esim 2 antibiyotik birde kan sulandırıcı bi ilac kullanmıstı sadece 1 er kutu kullandı..

slm arkadaslar bende 02.03.2013 de ilk asilamami oldum bugun 7 gunum bel ve kasik agrilarim var sadece eger bu konudaki bilgilerinizi benlede paylasirsaniz cok sevinirim

tsk ederim cnm eşimde enfeksiyon cıktı hareketlılıgı o yuzden az dedi ürolog ilaç verdi kullandı 3 ay bekledik tekrar test yaptırmak için ileri hareket %5 den %10 a cıktı sadece oda yeterli değildi normal yollardan hamile kalmam zor olucagını söledi doktor asılama yaptık daha cok beklememek için doktor bu donemde esimin tekrar tedavi olabilcegini asılamayı etkilemeyecegini söledi doktorum bana %30 hamile kalma sansım oldugunu söledi 106 milyon sperm verdi esim 13 milyonu enjekte edildi ileri hareketliligi %2 bu rakam beni düşündürdü acıkcası... hangi ilacı kullanıyor esin benm esim 2 antibiyotik birde kan sulandırıcı bi ilac kullanmıstı sadece 1 er kutu kullandı..

canım eşim trendal evikap klomen kullanıyo bizdede sayı iyi ileri hareket az ilaçla tedavi oluyoz ben hazirana kadar beklicem ondan sonra aşılama düşünürüm bizim hareketlilik yüzde 5 n yüzde 30 yüksledi bakalım nisanda kntrol var inş artış vardır aşılamaya gerek kalmadan olur

slm arkadaslar bende 02.03.2013 de ilk asilamami oldum bugun 7 gunum bel ve kasik agrilarim var sadece eger bu konudaki bilgilerinizi benlede paylasirsaniz cok sevinirim

merhaba arkadaşım bende 02.03.2013 de ilk aşılamamı oldum 14 de hasta olmam gerekıyor sabırsızlıkla beklıyorum bende hiç kasık ağrısı olmadı sadece bel ağrısı ve göğüslerde şişkinlik inşallah allahım hepımızın hakında hayırlısını verir.

canım eşim trendal evikap klomen kullanıyo bizdede sayı iyi ileri hareket az ilaçla tedavi oluyoz ben hazirana kadar beklicem ondan sonra aşılama düşünürüm bizim hareketlilik yüzde 5 n yüzde 30 yüksledi bakalım nisanda kntrol var inş artış vardır aşılamaya gerek kalmadan olur

selam canım,bizimde ileri hızlı sprem yüzdemiz düşük fakat doktorumuz evikap'tan başka ilaç vermedi.siz hangi ilacı kullanıyosunuz acaba? değerleriniz baya yükselmiş..

Back
X