Aşılama Yeni aşılama yaptıranlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benüm belirtilerim geçti sanırım ilaç etkisiymiş test yapmak istiyorum ama sonuctan korkuyoru
InşAllah hayirli haber alirsiniz ben bu ay 2ci asilamayi dusunuyorum . Ama bilemiyorum 1ay ara versemmi daha iyi olur yoksa ara vermedikde şans artiyormu .

InşAllah hayirli haber alirsiniz ben bu ay 2ci asilamayi dusunuyorum . Ama bilemiyorum 1ay ara versemmi daha iyi olur yoksa ara vermedikde şans artiyormu .
Bildiğim kadarıyla ikinci de şans daha yüksek diye duydum bana göre aynıdır diye düşünüyorum doktorlar kist falan olusmadıysa hemen ardından yapıyorlar 2. Aşılamayı beklemeyün yaptırın bence.

Bugün aşılamanın 7.günü göğüs uçlarıma sızlama şeklinde Ağrı var. Beklemek zor. Haftaya net belli olur sanırım.
Ben adet oldum normalde pcosum ilaçsız hiç adet olmazdım yarın test yaptırcaktım ve kendiliğinden adet geldi üzgünüm

Ben adet oldum normalde pcosum ilaçsız hiç adet olmazdım yarın test yaptırcaktım ve kendiliğinden adet geldi üzgünüm
Hayırlısı olsun üzülme, benim de 2.aşılamam, daha önce 3 kez klomen kullandım. Bu ay da umutlu değilim aslında. Bir zamanı var demek ki Allah biliyor, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese

İnşallah biz de sağlıklı hayırlı evlat sahibi oluruz Allah yardımcımız olsun

Aşılama yapturanlar belirti yasadınız mı
Merhaba hanımlar ben 21 ekimde 2. Aşılamamı oldum ilk aşılamamda ağrım filan yoktu ama bu sefer kasıklarıma iğne batıyor gibi belimde ağrı var adet olacakmışım gibi sancılanıyorumm yarın gidip kan vericem ama bugun modum çok düştü tutmadı diyee adet olacakmış gibi ağrı yaşayıp tutan varmı acaba

Asilamayi tedavi olmadan direk oldunuzmu benim ilk ay klomen baslicaz bu ay asilama yapabiliriz gibi konustu ama bilemedim

Asilamayi tedavi olmadan direk oldunuzmu benim ilk ay klomen baslicaz bu ay asilama yapabiliriz gibi konustu ama bilemedim
Ben on tedavisiz direk asilama başlıycaz dedi gnol-f 75 kullandim o ay ttutmadı bu aşılamamda da merional 75 kullandim bunlar klomen ignesi diye biliyorum ben ama bakalım yarın sonucu alıcaz bugun hastalanmazsam tabi öyle çok ağrım var ki sizin içinde hayırlısı olur insAllah

Asilamadan once tedavu oldunuzmu
3 ay klomen kullandım ama yumurtalarım gelişmedi sonra eşim varikoselden ameliyat oldu ara verdim tekrar baslayınca doktor femara verdi onda da yumurta büyümeyince gonalf kulllanıp ilk aşılamamı olmustum ne yazıkki tutmadı

Insallah guzel haberler alirsinjz... benide adetin 12.gunu cagirdi bugun ilk klomeni ictim 5 gun icicem ama once bikac ay klomenle yumurta takibi yaptirmak istiyorum hemen asilama istemiyorum oyle oluyomu

Rabbim ne zaman yazdiysa o zaman olcak tek temennim ve inancim bu yonde... ins bian once olur hepimizin .. bende ilk aydan asilama olmayayim bi yumurta takibi yaptirayim diyorum ... bakalimm hayirlisi ne ise o olsun ins

Insallah guzel haberler alirsinjz... benide adetin 12.gunu cagirdi bugun ilk klomeni ictim 5 gun icicem ama once bikac ay klomenle yumurta takibi yaptirmak istiyorum hemen asilama istemiyorum oyle oluyomu
Ona doktorunuz karar veriyor bildigim kadariyla ama klomenden sonra çatlatma ignesi vurunuyor bende oyle olmustu eger yumurta takibinde e2 olan kan degerleriniz istenilen gibi olursa direk catlatma ignesiylede olabilir asilamanin tutma orani %15 20 filan igneye gecmeden direk klomemle kalırsanız daha güzel olur iğneler biraz sisiriyor insani insAllah hepimiz annelik duygusunu tadariz

Kızlar ben yarın sabah klomene başlayacağım sonra nasip olursa aşılama olacağım. Kızlar benim aşılama olacağım hastaneye ben otobüsle gidiyorum farklı ilçede 2 saat sürüyor yol ben aşılama olduğum gün evime otobüsle döneceğim arabamız yok sizce engel bir durum olur mu nasıl etkiler sizce

Bana yatarak gitmemi söylemişti doktrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…