Aşılama Yeni aşılama yaptıranlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlı olsun canım inşallah sana tutunur güzel haberlerini alırız bizimle de paylaşır mısın sonucunu ayrıca sende mi klomen kullandın ya da iğne mi kullandın canım

Beni adetin 12.gunu cagirdi o yuzden demekki e2 ye bakcaklar galiba eger catliyosa asilamaya gerek varmiki ben bi iki ay yumurtlama takibi yapmak istiyorum o sekilde hamkle kalirim belki.

Beni adetin 12.gunu cagirdi o yuzden demekki e2 ye bakcaklar galiba eger catliyosa asilamaya gerek varmiki ben bi iki ay yumurtlama takibi yapmak istiyorum o sekilde hamkle kalirim belki.
Doktorlar riske atmak istemez cunki surekli klomen kullanmakta iyi değil ama o şekilde de kalabilirsinz bence

Hayırlı olsun canım inşallah sana tutunur güzel haberlerini alırız bizimle de paylaşır mısın sonucunu ayrıca sende mi klomen kullandın ya da iğne mi kullandın canım
Amin inşallah hepimizinki tutunur mutlu oluruz 9-10 günler testlerinde çizgi var inşallah ovitrelle etkisi değildir

Anladım canım sen iğne kullandın sanırım ben bu ay başladım bana hap verdi klomen sen kullandın mı daha önce klomen

Bn klomeni kullanıp tedavyle gebe kaldım kurtj oldum aşılama ilk kez denedim ilk ve son olck tüp bebek dusunuyrum yoruldum
Neden kürtaj olmuştun kaç haftalıktı bak ne güzel hamile kalabiliyormuşsun bu bile moral kaynağı peki klomenle nasıl tedaviyi aşılama mı yaptı klomen den sonra yoksa ilişki mi önermişti

Neden kürtaj olmuştun kaç haftalıktı bak ne güzel hamile kalabiliyormuşsun bu bile moral kaynağı peki klomenle nasıl tedaviyi aşılama mı yaptı klomen den sonra yoksa ilişki mi önermişti
İlişki canm nrmal yolla kaldım tabi güzel ama kalbi atmadı 8haftalik di aldrdigimda rabbim kmseye yaşatmasın uğraşıp ulaşınca öle olması çok kötü malesef

Amin canımda bu seferde zor bugün test yaptm 13.guna aşılama snrasi yk bsey cikmaz bndn snrada boşa umitlenmk istemiyorum
Evet ümitlenme sonra o tek çizgiler üzüyor insanı off ben daha yolun başındayım tedavi anlamında ne olacak neler olacak aman herşey olacağına varıyor

Evet ümitlenme sonra o tek çizgiler üzüyor insanı off ben daha yolun başındayım tedavi anlamında ne olacak neler olacak aman herşey olacağına varıyor
Aynen hakkında hayrlisi olsun başında olman güzel iste bn artık tüpe gidicm kime gidicm ne zamana gtsem su hastalıkta yıprandım hayrlisi artık grusmek üzere inşallah hemen alirsn bebisini kucagina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…