Anladım canım. Peki tutundu mu sana kaçıncı seninde aşılamanBana yatarak gitmemi söylemişti doktrum
Yok canım ilk aşılama m daha 9.gunum bilmiyorumAnladım canım. Peki tutundu mu sana kaçıncı seninde aşılaman
Beni adetin 12.gunu cagirdi o yuzden demekki e2 ye bakcaklar galiba eger catliyosa asilamaya gerek varmiki ben bi iki ay yumurtlama takibi yapmak istiyorum o sekilde hamkle kalirim belki.Ona doktorunuz karar veriyor bildigim kadariyla ama klomenden sonra çatlatma ignesi vurunuyor bende oyle olmustu eger yumurta takibinde e2 olan kan degerleriniz istenilen gibi olursa direk catlatma ignesiylede olabilir asilamanin tutma orani %15 20 filan igneye gecmeden direk klomemle kalırsanız daha güzel olur iğneler biraz sisiriyor insani insAllah hepimiz annelik duygusunu tadariz
Doktorlar riske atmak istemez cunki surekli klomen kullanmakta iyi değil ama o şekilde de kalabilirsinz benceBeni adetin 12.gunu cagirdi o yuzden demekki e2 ye bakcaklar galiba eger catliyosa asilamaya gerek varmiki ben bi iki ay yumurtlama takibi yapmak istiyorum o sekilde hamkle kalirim belki.
Amin inşallah hepimizinki tutunur mutlu oluruz 9-10 günler testlerinde çizgi var inşallah ovitrelle etkisi değildirHayırlı olsun canım inşallah sana tutunur güzel haberlerini alırız bizimle de paylaşır mısın sonucunuayrıca sende mi klomen kullandın ya da iğne mi kullandın canım
Çift çizgi mi çıkıyor umarım hamilesindir senin yumurtan kaç mm canım?Amin inşallah hepimizinki tutunur mutlu oluruz 9-10 günler testlerinde çizgi var inşallah ovitrelle etkisi değildir
Bu ay yumurtan ii dedi bnde nedense sormadm santimi çift evet ama silik bayaÇift çizgi mi çıkıyor umarım hamilesindir senin yumurtan kaç mm canım?
Bakalım hayırlısı sonucunu bizimle de paylaş ya ayrıca aşılamaya ne kadar ödediniz?Bu ay yumurtan ii dedi bnde nedense sormadm santimi çift evet ama silik baya
Tabi canim.ins. 1250sadece doktra verdik ilaçlarla yol mol 2500bulduBakalım hayırlısı sonucunu bizimle de paylaş ya ayrıca aşılamaya ne kadar ödediniz?
Bn klomeni kullanıp tedavyle gebe kaldım kurtj oldum aşılama ilk kez denedim ilk ve son olck tüp bebek dusunuyrum yoruldumAnladım canım sen iğne kullandın sanırım ben bu ay başladım bana hap verdi klomen sen kullandın mı daha önce klomen
Kıyamam sana ben de 2 yıldır istedim olmadı yeni başladım umutluyum bakalım hakkında hayırlısı olsun inşallah hamile kalırsınBn klomeni kullanıp tedavyle gebe kaldım kurtj oldum aşılama ilk kez denedim ilk ve son olck tüp bebek dusunuyrum yoruldum
Neden kürtaj olmuştun kaç haftalıktı bak ne güzel hamile kalabiliyormuşsun bu bile moral kaynağı peki klomenle nasıl tedaviyi aşılama mı yaptı klomen den sonra yoksa ilişki mi önermiştiBn klomeni kullanıp tedavyle gebe kaldım kurtj oldum aşılama ilk kez denedim ilk ve son olck tüp bebek dusunuyrum yoruldum
Amin inşallah tüm uğraşan sen bn hepimiz kalırızKıyamam sana ben de 2 yıldır istedim olmadı yeni başladım umutluyum bakalım hakkında hayırlısı olsun inşallah hamile kalırsın
İlişki canm nrmal yolla kaldım tabi güzel ama kalbi atmadı 8haftalik di aldrdigimda rabbim kmseye yaşatmasın uğraşıp ulaşınca öle olması çok kötü malesefNeden kürtaj olmuştun kaç haftalıktı bak ne güzel hamile kalabiliyormuşsun bu bile moral kaynağı peki klomenle nasıl tedaviyi aşılama mı yaptı klomen den sonra yoksa ilişki mi önermişti
Haklısın canım bu da üzücü bir durum Allah büyüktür bir daha nasip eder inşallah bu sefer kucağına almayıİlişki canm nrmal yolla kaldım tabi güzel ama kalbi atmadı 8haftalik di aldrdigimda rabbim kmseye yaşatmasın uğraşıp ulaşınca öle olması çok kötü malesef
Amin canımda bu seferde zor bugün test yaptm 13.guna aşılama snrasi yk bsey cikmaz bndn snrada boşa umitlenmk istemiyorumHaklısın canım bu da üzücü bir durum Allah büyüktür bir daha nasip eder inşallah bu sefer kucağına almayı
Evet ümitlenme sonra o tek çizgiler üzüyor insanı off ben daha yolun başındayım tedavi anlamında ne olacak neler olacak aman herşey olacağına varıyorAmin canımda bu seferde zor bugün test yaptm 13.guna aşılama snrasi yk bsey cikmaz bndn snrada boşa umitlenmk istemiyorum
Aynen hakkında hayrlisi olsun başında olman güzel iste bn artık tüpe gidicm kime gidicm ne zamana gtsem su hastalıkta yıprandım hayrlisi artık grusmek üzere inşallah hemen alirsn bebisini kucaginaEvet ümitlenme sonra o tek çizgiler üzüyor insanı off ben daha yolun başındayım tedavi anlamında ne olacak neler olacak aman herşey olacağına varıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?