Aşılama Yeni aşılama yaptiranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
2 aşılama yaptırdım sana tavsıyem belırtı arama.ben ılkınde tum belırtılerı yasadım resmen hamıleyım dıye gezdım tahlıl gunu esımın dogum gunuydu okadar emın gııtımkı hastaneye sonuc cıktı 0.aglaya aglaya eve gıttım.2.sınde doktor 5.gun bebek tutunur ogun dıkkat et dedı.5.gun kasık agrısından bel agrısından oturamadım resmen.alttarafımdan ıgneler battı sankı gun boyunca.sonuc yıne negatıf.

problem yok bizde sebepsiz.rahmım sola egıkmıs o etkılıyo olabılır

Yeni asilama olanlar gunu gunune ne belirtileri varsa yazsin ki birbirimizden haberdar olalim
Umarım tutunmuştur, ne zaman belli olacak? Ben de bu ay istiyordum adetin 2. günü gittim doktor başlamadı, aşılamanın olasılığı çok düşük o acıları eziyetleri çekmene değmez, direkt tüp bebek yapalım diye baskı yaptı istemedim, 1 ay daha düşün kararını verip gel dedi ben aşılamanın öyle acılı olduğunu sanmıyordum, doktor aşılama ve tüp bebek süreçleri (yumurta toplama operasyonu dışında) aynı diyor, doğru mu acaba? aşılama sürecini anlatabilir misiniz? Bahsettiğim doktor ünlü bir tüp bebek merkezinde

Agri cok olmuo ya. Diyelim ki agrili oluyo.aneztezili bile asilama var canim.

Agri cok olmuo ya. Diyelim ki agrili oluyo.aneztezili bile asilama var canim.
Ben de az ağrılı diye duymuştum canım aşılama denemeden tüp bebek tedavisine başlamak bana ters geliyor. Sonuçta aşılama doğal bir ortamda gerçekleşiyor dimi? Ayrıca görüştüğüm tüm jinekologlar aşılamada şansın var dedi, ilk yöntem olarak tüp bebek önermiyorus dedi. Aradık taradık, araştırıp soruşturduk bu doktora gittik, üstelik ilk muayenede inanır mısın bir aşılama ücretine yakın ödedik. Adamın dediği bu yani, aşılamayla uğraşmaya değmez diyor

Tek tavsiyem unutun bu sıralar aşılamayı

Kafayı başka şeyler ile meşgul edin

Hiçbirşeye yoksa dizi izleyin film izleyin

Oyun moyun oynayın

Belirti vs diye stres yapmayın

Kafa başka şeylerle meşgul olunca olasılık artıyor

Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım

Acı eziyet dediği ne ki

Tüp bebeğim var onda da ağrı mağrı olmadı

Muhtemelen yumurta geliştirme aşamasındaki iğneleri hormon değişikliğini vs diyor

Aşılama yaptırmadan tüp bebek yaptırdım ilk denemede oldu ama bizim sperm yoktu

9 yumurta döllendi dediler transferde biri iyi diğerleri ikinci kalite 3 embriyo koydular ve tek Bebek görüldü

Aşılama ile olması imkansızdı denesek de olmazdı

Teşhisiniz ne şekilde boşuna vücudu yormamak istemiş olabilir zira Bebek sizin vücudunuzda büyüyecek ne kadar az ilaç o kadar iyi diyorlar

Benim bir sıkıntım çıkmadı çok şükür, eşimin sperm sayısı iyi ama ileri hareketlilik az. Sanırım bu yüzden olmuyor. Bizim yaşımız var, ben 36 eşim 40. Zaman kaybetmek istemiyoruz doktor da belki bunu düşünerek tüp bebek öneriyor ama aşılama ve tüp bebek sürecinin aynı olduğunu söyledi ısrarla. Ayrıca bana 35 yaş üstü olduğum için 2 embriyo hakkım olduğunu söyledi. Sizin 3 embriyo nasıl koyuldu? Yaşınız kaç acaba?

Yaşım 29 idi ama o Zaman bu sınırlama yoktu

Oğlum 7 yaşında şimdi

Bu arada ben doktorumuzu makul buldum zira ilaçları çok yüklemek istemiyor gibi geldi

Her şey gönlünüzce olsun

Yaşım 29 idi ama o Zaman bu sınırlama yoktu

Oğlum 7 yaşında şimdi

Bu arada ben doktorumuzu makul buldum zira ilaçları çok yüklemek istemiyor gibi geldi

Her şey gönlünüzce olsun
Çok sağolun Allah sizinkine de sağlıklı uzun ömürler versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…