- 23 Nisan 2017
- 509
- 198
- 23
- Konu Sahibi servetim1234
-
Umarım tutunmuştur, ne zaman belli olacak? Ben de bu ay istiyordum adetin 2. günü gittim doktor başlamadı, aşılamanın olasılığı çok düşük o acıları eziyetleri çekmene değmez, direkt tüp bebek yapalım diye baskı yaptı istemedim, 1 ay daha düşün kararını verip gel dediYeni asilama olanlar gunu gunune ne belirtileri varsa yazsin ki birbirimizden haberdar olalim
Agri cok olmuo ya. Diyelim ki agrili oluyo.aneztezili bile asilama var canim.Umarım tutunmuştur, ne zaman belli olacak? Ben de bu ay istiyordum adetin 2. günü gittim doktor başlamadı, aşılamanın olasılığı çok düşük o acıları eziyetleri çekmene değmez, direkt tüp bebek yapalım diye baskı yaptı istemedim, 1 ay daha düşün kararını verip gel dediben aşılamanın öyle acılı olduğunu sanmıyordum, doktor aşılama ve tüp bebek süreçleri (yumurta toplama operasyonu dışında) aynı diyor, doğru mu acaba? aşılama sürecini anlatabilir misiniz? Bahsettiğim doktor ünlü bir tüp bebek merkezinde
Ben de az ağrılı diye duymuştum canım aşılama denemeden tüp bebek tedavisine başlamak bana ters geliyor. Sonuçta aşılama doğal bir ortamda gerçekleşiyor dimi? Ayrıca görüştüğüm tüm jinekologlar aşılamada şansın var dedi, ilk yöntem olarak tüp bebek önermiyorus dedi. Aradık taradık, araştırıp soruşturduk bu doktora gittik, üstelik ilk muayenede inanır mısın bir aşılama ücretine yakın ödedik. Adamın dediği bu yani, aşılamayla uğraşmaya değmez diyorAgri cok olmuo ya. Diyelim ki agrili oluyo.aneztezili bile asilama var canim.
Umarım tutunmuştur, ne zaman belli olacak? Ben de bu ay istiyordum adetin 2. günü gittim doktor başlamadı, aşılamanın olasılığı çok düşük o acıları eziyetleri çekmene değmez, direkt tüp bebek yapalım diye baskı yaptı istemedim, 1 ay daha düşün kararını verip gel dediben aşılamanın öyle acılı olduğunu sanmıyordum, doktor aşılama ve tüp bebek süreçleri (yumurta toplama operasyonu dışında) aynı diyor, doğru mu acaba? aşılama sürecini anlatabilir misiniz? Bahsettiğim doktor ünlü bir tüp bebek merkezinde
Benim bir sıkıntım çıkmadı çok şükür, eşimin sperm sayısı iyi ama ileri hareketlilik az. Sanırım bu yüzden olmuyor. Bizim yaşımız var, ben 36 eşim 40. Zaman kaybetmek istemiyoruz doktor da belki bunu düşünerek tüp bebek öneriyor ama aşılama ve tüp bebek sürecinin aynı olduğunu söyledi ısrarla. Ayrıca bana 35 yaş üstü olduğum için 2 embriyo hakkım olduğunu söyledi. Sizin 3 embriyo nasıl koyuldu? Yaşınız kaç acaba?Acı eziyet dediği ne ki
Tüp bebeğim var onda da ağrı mağrı olmadı
Muhtemelen yumurta geliştirme aşamasındaki iğneleri hormon değişikliğini vs diyor
Aşılama yaptırmadan tüp bebek yaptırdım ilk denemede oldu ama bizim sperm yoktu
9 yumurta döllendi dediler transferde biri iyi diğerleri ikinci kalite 3 embriyo koydular ve tek Bebek görüldü
Aşılama ile olması imkansızdı denesek de olmazdı
Teşhisiniz ne şekilde boşuna vücudu yormamak istemiş olabilir zira Bebek sizin vücudunuzda büyüyecek ne kadar az ilaç o kadar iyi diyorlar
Benim bir sıkıntım çıkmadı çok şükür, eşimin sperm sayısı iyi ama ileri hareketlilik az. Sanırım bu yüzden olmuyor. Bizim yaşımız var, ben 36 eşim 40. Zaman kaybetmek istemiyoruz doktor da belki bunu düşünerek tüp bebek öneriyor ama aşılama ve tüp bebek sürecinin aynı olduğunu söyledi ısrarla. Ayrıca bana 35 yaş üstü olduğum için 2 embriyo hakkım olduğunu söyledi. Sizin 3 embriyo nasıl koyuldu? Yaşınız kaç acaba?
Çok sağolun Allah sizinkine de sağlıklı uzun ömürler versin.Yaşım 29 idi ama o Zaman bu sınırlama yoktu
Oğlum 7 yaşında şimdi
Bu arada ben doktorumuzu makul buldum zira ilaçları çok yüklemek istemiyor gibi geldi
Her şey gönlünüzce olsun
Canim napiyorsun nasıl gidiyor belirtin filan var miYeni asilama olanlar gunu gunune ne belirtileri varsa yazsin ki birbirimizden haberdar olalim
Yok hic belirtim canim.sadece goguslerim sisti.agri yok ama gogusumde dahaCanim napiyorsun nasıl gidiyor belirtin filan var mi
Benimde göğüslerimde hassasiyet var dokununca hissediliyor ama iğnenin etkisi diye düşünüyorumSenin belirti
var mi☺
Allah yardimcimiz olsun benim cuma cumartesi belli olur.sizin kac gun kaldiBenimde göğüslerimde hassasiyet var dokununca hissediliyor ama iğnenin etkisi diye düşünüyorum
9 mayısta gel dedi doktor ama hiç umudum yok artık her şey çok zor geliyor bende pihtilasma var bir de iğne vurulmaya başladım dünAllah yardimcimiz olsun benim cuma cumartesi belli olur.sizin kac gun kaldi
Amin inşallahAllah yardimciniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?