Aşılama yeni aşılama yaptırdım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

zelis35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
10
0
48
MERHABA BEN BUGUN ÜYE OLDUM CUMARTESİ GÜNÜ AŞILAMAM YAPILDI GERÇEKTEN ZAHMETLİ BİR İŞ İMİŞ ALLAH HEPMİZİN YARDIMCISI OLSUN BENİM VAJİNİSMUS SORUNUM VARDI O YÜZDEN ANESTEZİ İSTEDİM İDRARIMIN BİRİKMESİ İÇİN KASIKLARIM ÇATLAYANA KADAR SERUM VERDİLER DAHA SONRA AMELİYATHANEDE ANESTEZİ VERDİLER UYANDIGIMDA SADECE HEMSIRENIN IDRARINI ARTIK BIRAKABILIRSIN DEDIGINI DUYUYORDUM AMA BIR TURLU YAPAMIYORDUM YAPMAZSAN SONDAJ TAKARIM DEMESİYLE BENDE BIRAKMISIM IKI SAATE YAKIN SURMUS YAKINLARIM OYLE DEDILER SIMDI O KADAR KORKUYORUM KI DUSURMEKTEN CUNKU ÖZEL HASTANEDE YAPILDIGI ICIN UYGULAMA SIMDIYE KADAR 2.500 YTL HARCADIK ILACLAR HERSEY DISARIDAN EMEGIMIZINMI BOSUNA GITTIGINE YANARIM PARAMINMI ALLAHIM NE OLURSUN DUSMESINE IZIN VERME SIZLERINDE BANA ÖNERISI OLURSA DUSURMEMEM ICIN YAZARSANIZ SEVINIRIM SU AN BEBE ASPIRINI VITAMIN GUNDE UC TANE FİTİL VE UCGUNDE BIRDE IGNEM VAR ONBESINDE BELLI OLACAK SONUCLAR SİMDİDEN TESEKKURLER:nazar::nazar::nazar:
 
tatlım öncelikle hoş geldin aramıza sonrada biraz sakin ol.Bak bebişin içinde niye korkuyorsun korkma allahın izniyle inşallah bir şey olmaz korkma kalbini ferah tut valla ben daha o aşamaya gelmedim ama ke3ndini fazla yormasan ağır iş yapmasan iyi olur heralde:1hug:
 
dilerim bi sorun olmaz..ve korkma iyi düsün hep.
 
canım aramıza hg dr unun adını ögrenebilir miyim hadi inşaallah allah yuzune gülsn dilerim olur bebegin
 
Sevgili arkadaşım, inşallah bebişin sana tutunmuştur. İş yapmamaya ve bol bol dinlenmeye bak. Bu yollardan geçen ve hala bu yola devam eden bir çok arkadaş var, ben de onlardan biriyim. İçini ferah tut. Fazla kafana takmamaya çalış diyeceğim ama, bilirim bu pekte mümkün olmuyor. Yüce Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin, emeklerimizi boşa çıkarmasın. AMİN.
 
eger asilama yaptirdiysaniz döllenmenin gerceklesmemis olma ihtimalini de lütfen göz ardi etmeyin...

insallah olmustur ve gebesinizdir
 
inş bebişin sana tutun muştur canım bende cumartesi yaptırdım benimde 15 belli olacak mevlam isteyen herkese nasip etsin allaha dua et
 
SEVGİLİ ACELE , ÇİLEK , CHİLEK İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN ÇOK TŞK EDERİM BİRAZ DAHA RAHATLADIM:teselli:

@SARA NUR@ DOKTORUM MÜKEMMEL BİRİ BEN HİÇ BU KADAR İYİ BİR JİNEKOLOGLA TANISMADIM ADINI GURURLA VEREBİLİRİM VE TAVSİYEDE EDERİM ERDAL AKTAN SANADA ÇOK TŞ EDERİMa.s.

BONİBON BAZEN HAYALDE OLSA BİRŞEYLERE TUTUNMAK YAŞAMA GÜCÜ VERİYOR ELBETTE TUTMAMA ŞANŞI COK YÜKSEK AMA ALLAHTAN BİR ÜMİT İŞTE ALLAH SENİNDE GÖNLÜNE GÖRE VERİR UMARIM :nazar:

BEYAZ KARAMEL SENİNLE AYNI DURUMDAYIZ KORKMA TAMAMMI İNAN BENDE ÇOK KORKUYORUM AMA BURADA BUNU PAYLAŞMAK BİLE MÜTİŞ RAHATLATICI MALESEF DİNLENMEK İÇİNDE FAZLA FIRSATIM OLMADI CUMARTESİ AŞILAMA YAPILDI PAZARTESİ İŞ BAŞI YAPTIM KARNIM O KADAR HASSAS VE ŞİŞ Kİ MİNÜBUS HAFİF ZIPLASA İÇİM SIZLIYOR KENDİNE GÜVEN YÜCE RABBİM EĞER İZİN VERİRSE BİZDE BİR ANNELER GÜNÜNÜ GÜLEREK GEÇİRİRİZ :emir_bebek:
 
iyi haberlerinden bizi eksik etme:) canim benim hep iyisini düsün sonun hayirli olsun insallah...
 
hayırlı olsun canım zelis.,inşallah tutar.ben de ilk aşılamamı yaptırmıştım.maalesef tutmadı.hayırlısı degilmiş demekki.kendini fazla kaptırma derim.başka uğraşlar bul kendine canım.beklemek zor çünkü .ben de yaşadım.çok kafaya taktım.öyle olmamalıydı işte.yanlış yaptım...şuan dinlenmedeyim.Allah herkesin gönlüne göre versin....................
 
hayirli olsun zeliscim insallah bebisin tutunmustur ilk asilamanmiydi?
 
selam ben yeni üyeyim çok sevdim burasını muhabbet çok güzel sıcak bende yaptırıcam ama biraz endişeliyim sizin inşallah tutmuştur.siz galiba özelde yaptırdınız ondan bu kadar masraf olmuş bende diyorum acaba bizim ssk avantajımız var faydası olur heralde.allah sizede isteyen herkesede en kısa zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin
 
X