- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Insalalh bebegim ya evet aramızda 1 hafta olcak hayırlısı ile gelsn bebeklermzAy inşallah hayırlı haberlerini alalım birer hafta araylayız galiba benim de işte 1-2-3 kasımdan birinde gidip yumurta göstermem lazım. İnşallah Allah bu ay yüzümü güldürür. Etkili bir ilaç mı peki?
BendeeeTatlım çekildim ben geçen sene rahim filmi 3 ay klomen kullandım iğne de oldum ama olmadı geçen ay ilacı değiştirdik femara başladık bu 2. Ayim
Progestan neden ölçtürdün kiMerhaba canım 10 üzeri olduğunda yumurtanın çatlamış olduğunu gösterir. 25 civarlarında kaliteli yumurtlanmış olduğunu gösterir. Seninki baya yüksek maşallah, iyi bi şeydir diye düşünüyorum. Yani yumurtan çatlamış ve kaliteli gibi görünüyo şu dırumda
Ben kullandım canım 2 ay ,önce klomen kullandım sonra femara vermişti Dr aslında meme kanseri tedavisinde kullanılan bir ilacmis ama yan etki olarak yumurtaların gelişimini sağladigindan biz bu yan etkiyi kullanıcaz demişti Dr.
Evt cnm etkili kaliteli yumurta üretiyor
Vat tabiki femara ile hamile kalan çok ilk ayda iğne vurulmadan bile kalan var canm yeterki stres olmaAnladıım bakalım doktor bununla da üç ay içinde gebelik elde ederiz cümlesini kurdu, adamcağız dokuz aydır aynı cümleyi kuruyor bana bir türlü olmadı :)
Peki kızlar başarı hikayesi var mı bu ilacla hamile kalan? Ne kadar sürdü mesela merak ediyorum. Ya da neden önce klomen denedik acaba madem iyisi bu bunu deneyeydik
Niye canm ne güzel sans var asilamadaBendeeedr aşılama dedi kaçtım hastaneden
Cok sagol cnm gunaydin buarada herkeze hayirli gunleriniz olsun tekrar devam etmek istiyorum calismalara su lekelenmeler bitsinde hayirlisi cnmCanım kürtajdan sonra 12.gün bitti tamamen lekelenmelerim. Bi kaç gün sonra biter senin de. Çok geçmiş olsun
Ben ölçtürmedim canım, ölçtüren bi arkadaş vardı ona cevap yazmıştım. Yumurtlama olup olmadığını anlamak için ölçtürülüyoProgestan neden ölçtürdün ki
Hayırlı günler canım. Bi kaç güne biter devam edersin. Doktorun hiç korunma önermedi mi canım belli bi süreCok sagol cnm gunaydin buarada herkeze hayirli gunleriniz olsun tekrar devam etmek istiyorum calismalara su lekelenmeler bitsinde hayirlisi cnm
Henuz dha gitmedim kontrole cnm 15 gun sonra gel dedi ama bn korunmayi hic düsunmuyorum 8. Gun bugun cnmHayırlı günler canım. Bi kaç güne biter devam edersin. Doktorun hiç korunma önermedi mi canım belli bi süre
Kornmadan hamile kalan çok oluyo canım. Ama yine en azından 1-2 ay kadar korunsan daha iyi olabilir. Çünkü rahim bi işlem gördü ve hemen toparlanmıyo malesef, yeni bebişe sağlıklı bi ortam olması daha iyi olur. Gerçi kaç haftalıktı, çok küçükse sorun olmaz herhaldeHenuz dha gitmedim kontrole cnm 15 gun sonra gel dedi ama bn korunmayi hic düsunmuyorum 8. Gun bugun cnm
Tabi kuzum hoşgeldin son bekleyisimiz olur insallah tedavimi normal mi deniyoruz canm çocuk varmi yoksa ilkmiMerhaba canım benim de bat 14 kasım ekler misin beni de :)
Çocuk varmi yoksa ilkmi olcak kuzumBat 5 beni de eklermisin
Kizlar goguslerimin arasindan göbeğine kadar beyaz bir çizgi gibi bir iz var sanki bu ne olabilir belirti mi yoksa spora gidiyorum ondan mi
İlk olacak Allah nasip ederse kuzum normal deniyoruz daha yeni bu 3.deneyişimiz geçen ay kanamalı bi idrar yolu enfeksiyonu yaşadım çok ilaç kullandım bu ay olur inşallah :)Tabi kuzum hoşgeldin son bekleyisimiz olur insallah tedavimi normal mi deniyoruz canm çocuk varmi yoksa ilkmi
Çok geçmiş olsun canm insallah gelir bebeginİlk olacak Allah nasip ederse kuzum normal deniyoruz daha yeni bu 3.deneyişimiz geçen ay kanamalı bi idrar yolu enfeksiyonu yaşadım çok ilaç kullandım bu ay olur inşallah :)
İnşallah canım bu ay isteyen bekleyen herkese Allah nasip etsin inşallah :)Çok geçmiş olsun canm insallah gelir bebegin
Çocuk varmi yoksa ilkmi olcak kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?