Gebeliğe Hazırlık YENI AY YENI BAŞLANGIÇLAR KASIM AYI UĞURLU GELSIN INSALLAH HATUNLAR BATLARI ALALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insalalh bebegim ya evet aramızda 1 hafta olcak hayırlısı ile gelsn bebeklermz

Progestan neden ölçtürdün ki

Evt cnm etkili kaliteli yumurta üretiyor

Anladıım bakalım doktor bununla da üç ay içinde gebelik elde ederiz cümlesini kurdu, adamcağız dokuz aydır aynı cümleyi kuruyor bana bir türlü olmadı :)

Peki kızlar başarı hikayesi var mı bu ilacla hamile kalan? Ne kadar sürdü mesela merak ediyorum. Ya da neden önce klomen denedik acaba madem iyisi bu bunu deneyeydik

Vat tabiki femara ile hamile kalan çok ilk ayda iğne vurulmadan bile kalan var canm yeterki stres olma

DOKTORDAN CIKTIM KIZLAR SOLDA 3 TANE SAĞDA 1 TANE TUMURTA VAR AMA DAHA ÇOK KUCUKLER 9 10 MM LER DAHA SALI GÜNÜ BİRDAHA GELICEM

Canım kürtajdan sonra 12.gün bitti tamamen lekelenmelerim. Bi kaç gün sonra biter senin de. Çok geçmiş olsun
Cok sagol cnm gunaydin buarada herkeze hayirli gunleriniz olsun tekrar devam etmek istiyorum calismalara su lekelenmeler bitsinde hayirlisi cnm

Cok sagol cnm gunaydin buarada herkeze hayirli gunleriniz olsun tekrar devam etmek istiyorum calismalara su lekelenmeler bitsinde hayirlisi cnm
Hayırlı günler canım. Bi kaç güne biter devam edersin. Doktorun hiç korunma önermedi mi canım belli bi süre

Henuz dha gitmedim kontrole cnm 15 gun sonra gel dedi ama bn korunmayi hic düsunmuyorum 8. Gun bugun cnm
Kornmadan hamile kalan çok oluyo canım. Ama yine en azından 1-2 ay kadar korunsan daha iyi olabilir. Çünkü rahim bi işlem gördü ve hemen toparlanmıyo malesef, yeni bebişe sağlıklı bi ortam olması daha iyi olur. Gerçi kaç haftalıktı, çok küçükse sorun olmaz herhalde

Tabi kuzum hoşgeldin son bekleyisimiz olur insallah tedavimi normal mi deniyoruz canm çocuk varmi yoksa ilkmi
İlk olacak Allah nasip ederse kuzum normal deniyoruz daha yeni bu 3.deneyişimiz geçen ay kanamalı bi idrar yolu enfeksiyonu yaşadım çok ilaç kullandım bu ay olur inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…